rage_man 154 Posted July 19, 2019 Hvala GoraneSent from my SM-A520F using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
xenon 93 Posted July 29, 2019 Pozdrav Gorane.Kada je zgodno da navratim, da proverimo ,da li je novo crevo od klime, rešilo problem curenja freona.Da li radni,dan ,ili da navratim u subotu na primer.Nešto mi je klima za vikend, slabo hladila, pa da ne čekam 30 dana za kontrolu, kao po dogovoru, jer će mi proći leto.Sent from my HUAWEI MT7-TL10 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 486 Posted July 29, 2019 2 hours ago, xenon said: Pozdrav Gorane. Kada je zgodno da navratim, da proverimo ,da li je novo crevo od klime, rešilo problem curenja freona. Da li radni,dan ,ili da navratim u subotu na primer. Nešto mi je klima za vikend, slabo hladila, pa da ne čekam 30 dana za kontrolu, kao po dogovoru, jer će mi proći leto. Sent from my HUAWEI MT7-TL10 using Tapatalk Bolje radni dan.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
milekontras 4 Posted July 29, 2019 Moze naravno. Mislim da je uspešno rešeno, prešao sam 400km nivo mi izgleda isto! Vidimo se na redovnom servisu.Sent from my Redmi 3S using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
xenon 93 Posted July 29, 2019 Bolje radni dan.. Ok.Hvala na odgovoru.Svratiću onda u toku ove nedelje.Sent from my HUAWEI MT7-TL10 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
milekontras 4 Posted July 30, 2019 Koliko bi bila zamena i podešavanje novog motornog kompjutera ECU stilo benzinac 1.6. Pitam za kolegu, ima kompjuter za zamenu, ovaj postojeći mu pravi probleme.Sent from my Redmi 3S using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 486 Posted July 30, 2019 3 hours ago, milekontras said: Koliko bi bila zamena i podešavanje novog motornog kompjutera ECU stilo benzinac 1.6. Pitam za kolegu, ima kompjuter za zamenu, ovaj postojeći mu pravi probleme. Sent from my Redmi 3S using Tapatalk 2000 din... 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
milekontras 4 Posted August 5, 2019 Bio sam pre par dana na malom servisu stilo mtj, i pricasmo o zameni nosaca motora, ili originalnim fiat ili polovnom sa benzinca. ja hteodoh da nadjem polovni ali sad nisam siguran da li se taj koji treba da se zameni zove "desni" ili nekako drugacije. Uglavnom se secam da je Natasa rekla da kosta 8000 din. Moze li mala pomoc kako da opisem ovom majstoru na otpadu koji je to nosac? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 486 Posted August 5, 2019 28 minutes ago, milekontras said: Bio sam pre par dana na malom servisu stilo mtj, i pricasmo o zameni nosaca motora, ili originalnim fiat ili polovnom sa benzinca. ja hteodoh da nadjem polovni ali sad nisam siguran da li se taj koji treba da se zameni zove "desni" ili nekako drugacije. Uglavnom se secam da je Natasa rekla da kosta 8000 din. Moze li mala pomoc kako da opisem ovom majstoru na otpadu koji je to nosac? Levi nosac ispod akumulatora.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
milekontras 4 Posted August 5, 2019 Jel odgovara od svakog benzinca ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 486 Posted August 5, 2019 11 minutes ago, milekontras said: Jel odgovara od svakog benzinca ? Od 1,8. Quote Share this post Link to post Share on other sites
milekontras 4 Posted August 5, 2019 A ko je proizvidjac originalne ako ne nedjem polovnu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
notalone 150 Posted August 5, 2019 Mile bas udara kontru! Quote Share this post Link to post Share on other sites
djomla 8395 Posted August 5, 2019 Mile, otkljucaj poruke ili se javi u inbox Sent from my 3310 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
milekontras 4 Posted August 6, 2019 Ne znam kako, nema opcija.Sent from my Redmi 3S using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
djomla 8395 Posted August 6, 2019 @milekontras udji na forum preko browsera (idi na desktop verziju sajta), na početnoj strani klikni na svoj user name, kad se otvori drop down meni, izaberi messages, dace ti ociju enable. To je to, pa se javni u inbox, da ne smaramo temu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 486 Posted August 6, 2019 Just now, djomla said: @milekontras udji na forum preko browsera (idi na desktop verziju sajta), na početnoj strani klikni na svoj user name, kad se otvori drop down meni, izaberi messages, dace ti ociju enable. To je to, pa se javni u inbox, da ne smaramo temu. Nesto krijete od javnosti?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
djomla 8395 Posted August 6, 2019 @Goran Zemun Pitanje koje sam poslao @milekontrasjoš pre neki dan u vezi sa rešenjem oko gubljenja rashladne, ali ne može da primi poruku (čisto da ne bi Vas smarao sa pitanjima). Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 486 Posted August 6, 2019 Just now, djomla said: @Goran Zemun Pitanje koje sam poslao @milekontrasjoš pre neki dan u vezi sa rešenjem oko gubljenja rashladne, ali ne može da primi poruku (čisto da ne bi Vas smarao sa pitanjima). Sala naravno... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3714 Posted August 6, 2019 Kakva dramatizacija...pa eskivaža...pa rasplet... ...joooojsa TT 1 djomla reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
djomla 8395 Posted August 6, 2019 ..napeto k'o u fabrici tregera Sent from my 3310 using Tapatalk 1 Mijailović P. reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
milekontras 4 Posted August 6, 2019 Ja nemam opciju za ptivatne poruke, mislim da je to administrator foruma blokirao. Možda je potrebno neki uslov ispuniti da bi se koristila ta mogućnost.Sent from my Redmi 3S using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
djomla 8395 Posted August 6, 2019 @milekontras kad kliknes na svoj username (ali mora desktop verzija sajta) izdaje ti kao na prvoj slici, nakon toga izaberi messages i dobijes poruku sa druge slike. Jesi pokusao tako? Sent from my 3310 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
milekontras 4 Posted August 6, 2019 Nemam u dropdown meniju opciju messageSent from my Redmi 3S using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9736 Posted August 6, 2019 @milekontras Sad bi trebalo da je rešeno i da radi. 1 djomla reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites