Nikola 1.6 291 Posted June 14, 2019 On 11.6.2019. at 8:12 PM, Goran Zemun said: Ja sam u servisu... Javite se da pogledamo.. 063242007 Sutra sam prepodne na Altini pa cu navratiti. Zovem Vas kad krenem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
xenon 93 Posted June 14, 2019 Pozdrav... Za takve intervencije javite se Saletu... 063226686.....Sale ima sve sto je potrebno da bi napravio ili popravio neku cev od klime. HvalaZakazao sam kod Saše.Da li je nekako moguće, proveriti da li je na autu urađen veliki servis, prvenstveno mislim na kaiš.Auto je iz uvoza, imam servisnu knjigu, iz koje ne mogu sa sigurnošću da utvrdim da li je urađen.Auto je prešao 120.000 km, 2008 godište, pa se nekako brinem, da me kaiš ne opali po ušima Sent from my HUAWEI MT7-TL10 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 486 Posted June 14, 2019 On 6/14/2019 at 9:45 AM, xenon said: Hvala Zakazao sam kod Saše. Da li je nekako moguće, proveriti da li je na autu urađen veliki servis, prvenstveno mislim na kaiš.Auto je iz uvoza, imam servisnu knjigu, iz koje ne mogu sa sigurnošću da utvrdim da li je urađen.Auto je prešao 120.000 km, 2008 godište, pa se nekako brinem, da me kaiš ne opali po ušima Vizuelnim pregledom nikada ne mozemo biti sigurni koliko je kais presao. Quote Share this post Link to post Share on other sites
xenon 93 Posted June 14, 2019 Savet je onda, da se uradi veliki servis? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rile_bg 366 Posted June 14, 2019 Poštovani Gorane, kada bih mogao da dodjem kod vas u servis da se popravi klima ( i napuni ), freona nema i mislim da je hladnjak klime busan? Fiat punto 1.2 16 2002god - samo da napomenem da bi mi subote odgovarale zbog posla. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 486 Posted June 14, 2019 On 6/14/2019 at 10:18 AM, xenon said: Savet je onda, da se uradi veliki servis? Ako ne znate kada je radjen, svakako je bolje uraditi veliki servis. On 6/14/2019 at 5:21 PM, Rile_bg said: Poštovani Gorane, kada bih mogao da dodjem kod vas u servis da se popravi klima ( i napuni ), freona nema i mislim da je hladnjak klime busan? Fiat punto 1.2 16 2002god - samo da napomenem da bi mi subote odgovarale zbog posla. Postovani, mozemo se cuti od ponedeljka da nadjemo neko mesto... Zakazivanja su tek od 6.7. Ali mislim da to mozemo resiti sledece nedelje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rile_bg 366 Posted June 14, 2019 dogovoreno,zvacu u ponedeljak da zakazem za subotu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikola 1.6 291 Posted June 15, 2019 Doći ću od nedelje jedan da, imam nekih problema porodičnih Quote Share this post Link to post Share on other sites
zarko12 0 Posted June 20, 2019 (edited) Pozdrav Gorane. Kupio sam Cromu koja je održavana u vašem servisu što se vidi iz servisne knjižice. Inače auto je trenutno u Šapcu. Imam povremeno problem sa servom. u krivinama pri stalnom motanju volana desi se da se na rukama oseti da se volan ukruti i teže mota. Posle par sekundi sve se vrati u normalu. Ni jednom se na tabli nije pojavilo upozorenje niti upalila lampica. Da li su u pitanju čuveni kontakti na pumpi i džekovima ili sama pumpa. Može li se dijagnostikovati kvar obzirom da ne prikazuje grešku na tabli kao ni na dijagnostici. Hvala unapred. Edited June 20, 2019 by neshaoct spojeno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 486 Posted June 20, 2019 Obicno upali lampicu kada je problem u konektoru. Moze biti neki problem sa pumpum ili letvom... Za pocetak proverite nivo ulja u boci. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zarko12 0 Posted June 20, 2019 Hvala na brzom odgovoru. Nivo ulja je ok,ne peni,izgleda ok. Lampicu nije ni jednom upalilo,samo se oseti par sekundi tvrd volan pri motanju i vrati se u normalu. Da li mi možete koliko košta zamena pumpe ikoliko se utvrdi da je do nje. Nazvao bih da vidimo kad je slobodan termin. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 486 Posted June 20, 2019 2 hours ago, zarko12 said: Hvala na brzom odgovoru. Nivo ulja je ok,ne peni,izgleda ok. Lampicu nije ni jednom upalilo,samo se oseti par sekundi tvrd volan pri motanju i vrati se u normalu. Da li mi možete koliko košta zamena pumpe ikoliko se utvrdi da je do nje. Nazvao bih da vidimo kad je slobodan termin. Cenu mozemo reci kada pregledamo auto i vidimo sza pravi problem. Mozete zakazati na 0652193543. Quote Share this post Link to post Share on other sites
DelPiero 23 Posted June 20, 2019 Postovani, Nedavno sam bio u vasem servisu, gde je radjen pregled vozila,mali servis i ciscenje neke mase, tako mi je receno, jer auto je tesko palio. Evo danas nece da upali auto, ne znam sta da radim, a nezgodno je parkiran da bi se spojio kablovima. U pitanju je Lancia Ypsilon 0.9. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 486 Posted June 20, 2019 19 minutes ago, DelPiero said: Postovani, Nedavno sam bio u vasem servisu, gde je radjen pregled vozila,mali servis i ciscenje neke mase, tako mi je receno, jer auto je tesko palio. Evo danas nece da upali auto, ne znam sta da radim, a nezgodno je parkiran da bi se spojio kablovima. U pitanju je Lancia Ypsilon 0.9. Mozemo li se cuti sutra.? .. Poslacemo nekog na teren... Quote Share this post Link to post Share on other sites
DelPiero 23 Posted June 20, 2019 11 minutes ago, Goran Zemun said: Mozemo li se cuti sutra.? .. Poslacemo nekog na teren... Moze, naravno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
xenon 93 Posted June 21, 2019 Pozdrav... Za takve intervencije javite se Saletu... 063226686.....Sale ima sve sto je potrebno da bi napravio ili popravio neku cev od klime. Pozdrav Gorane.Bio sam jutros kod Saleta kao po dogovoru, međutim on kaže da moram kod vas da dođem, da se skine crevo od klime, da se odnese na popravku, pa da se ugradi nazad.Izgubih dragocenih desetak dana, a uskoro idem na put, izgleda bez klime, a lepo sam mu objasnio da crevo mora da se promeni.Ne znam šta mi je sada činiti. Sent from my HUAWEI MT7-TL10 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 486 Posted June 21, 2019 6 hours ago, xenon said: Pozdrav Gorane. Bio sam jutros kod Saleta kao po dogovoru, međutim on kaže da moram kod vas da dođem, da se skine crevo od klime, da se odnese na popravku, pa da se ugradi nazad.Izgubih dragocenih desetak dana, a uskoro idem na put, izgleda bez klime, a lepo sam mu objasnio da crevo mora da se promeni.Ne znam šta mi je sada činiti. Sent from my HUAWEI MT7-TL10 using Tapatalk Resicemo mi.. Cujemo se.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
xenon 93 Posted June 21, 2019 Pozdrav za Gorana.Čuli smo se, nažalost ne mogu u sredu na skidanje crevca, jer sam već na putu.Zakazao sam termin posle odmora, za crevce,tamo 15.7.Svakako hvala Goranu, na brzom predlogu za rešenje problema, pa se uskoro vidimo. Sent from my HUAWEI MT7-TL10 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rile_bg 366 Posted June 22, 2019 (edited) ja se izvinjvam sto nisam zvao za servis klime,posla sam imao preko glave pa sam iskreno i zaboravio. takodje nisam znao da li cu raditi ovu subotu (ne radim) Edited June 22, 2019 by Rile_bg 1 Goran Zemun reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
xenon 93 Posted June 23, 2019 Da li još važi popust na usluge servisa od 20% ,uz člansku kartu foruma? Sent from my HUAWEI MT7-TL10 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 486 Posted June 23, 2019 2 hours ago, xenon said: Da li još važi popust na usluge servisa od 20% ,uz člansku kartu foruma? Sent from my HUAWEI MT7-TL10 using Tapatalk Vazi naravno... Quote Share this post Link to post Share on other sites
xenon 93 Posted June 23, 2019 Odoh da se učlanim Sent from my HUAWEI MT7-TL10 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
mrmrva 1 Posted June 26, 2019 Nesto ne nalazim preterano informacija ili pretraga nije bas najbolja na forumu pa bih bio zahvalan za misljenje o TwinAir motoru od 900 kubika posto gledam da kupim manji auto. Da li je pouzdan, kvarovi? Znam da trosi malo vise ali ok. pozdrav 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
milekontras 4 Posted June 27, 2019 Za Gorana pitanje, a i ostali koji znaju mogu da odgovore. Da li se sajla za ručnu kočnicu na stilu šteluje, odnosno da li može da se zategne i ostvari veću silu kočenja a da ne pravi problem u smislu prevelikog pritiska pločica na diskove u toku vožnje i grejanja?Menjali smo skoro sva četiri diska, pločice, jedna klješta i sajlu ručne i sve je leglo ok, dobre su kočnice ali tehnički pregled kaže nije dovoljna sila kočenja ručne... Inače ostalo je dobro i ravnomerno koče u svim varijantama.Drugo zamerka je bila da su oborena svetla niska, pa me zanima jel mogu samo ona da se podignu?Sent from my Redmi 3S using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
djomla 8395 Posted June 27, 2019 Svetla se mogu stelovati. Za rucnu ne znam. Quote Share this post Link to post Share on other sites