Jump to content
FAS Goran

zarko12

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About zarko12

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    sabac
  1. Hvala na brzom odgovoru. Nivo ulja je ok,ne peni,izgleda ok. Lampicu nije ni jednom upalilo,samo se oseti par sekundi tvrd volan pri motanju i vrati se u normalu. Da li mi možete koliko košta zamena pumpe ikoliko se utvrdi da je do nje. Nazvao bih da vidimo kad je slobodan termin.
  2. Pozdrav Gorane. Kupio sam Cromu koja je održavana u vašem servisu što se vidi iz servisne knjižice. Inače auto je trenutno u Šapcu. Imam povremeno problem sa servom. u krivinama pri stalnom motanju volana desi se da se na rukama oseti da se volan ukruti i teže mota. Posle par sekundi sve se vrati u normalu. Ni jednom se na tabli nije pojavilo upozorenje niti upalila lampica. Da li su u pitanju čuveni kontakti na pumpi i džekovima ili sama pumpa. Može li se dijagnostikovati kvar obzirom da ne prikazuje grešku na tabli kao ni na dijagnostici. Hvala unapred.
  3. zarko12

    Aftermarket navigacije

    Pozdrav društvo. U fiat cromu sam ugradio kinesku multimediju i sve funkcioniše sem naravno komandi na volanu. Možee li mi neko pomoći kako i ovo da rešim. Unapred hvala
  4. alu felne 15-ke sa dobrim letnjim gumama,21 nedelja 2015 god. bile na fiat stilu karavan. cena 150 eura. rezervni tocak 15 eura.
  5. Pozdrav forumasi.Na stilu karavanu grejac zadnjeg stakla ne radi posto se ona bakarna ili mesingana plocica odlepila sa stakla pa tako nema ni kontakta.sve ostalo je u redu,i grejaci i dolazni napon.Da li je neko i kako ovo uspeo da resi odnosno ponovo zalepi za staklo.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...