Jump to content
Goran

• Aktuelni postovi

• Sad se menja zakon o saobraćaju. Ja bih tu minimalno bar 10 godina zatvora, milion-dva kazna, kola naravno pod presu, dozvola doživotno i za trotinet i bajs pa neka voze.  Samo ogromne kazne mogu nas da spasu. Nismo mi za civilizaciju, preventivu i sl. sr... Samo udri stoku po džepu i biće dobro. 
    • Ovo je za vw ali sigurno ima i za Fiat-a  
    • https://www.rts.rs/lat/vesti/ekonomija/5940168/srbija-elektricna-vozila-kvarovi.html     Najpouzdaniji e-automobili   Mreža nezavisnih tehničkih nadzornih udruženja u Nemačkoj (TUV) u novembru prošle godine je objavila analizu koja se oslanja na podatke dobijene iz 9,5 miliona tehničkih pregleda tokom 2025.   Ova statistika ukazuje da su se elektroautomobili pokazali jednako pouzdani kao benzinci, a modeli poput Fiat 500e (mini klasa), Audi Q4 e‑Tron i Mini Kuper SE našli su se među najpouzdanijima.   U istraživanju ADAC (statistika intervencija na putevima) među najpouzdanijim automobilima su e‑Golf, Hyundai Kona Elektro, BMW i3 i Tesla Model 3.
    • Mala sugestija samo, ja to ne bih menjao nikako sem ako ne mozes eventualno da dodas negde taj sa USB.  Upaljac je jednostavno standard za milion uredjaja, kompresore, ja nosim u autu npr mali pretvarac od 250w koji staje u ladicu 12/230v i onda mogu da punim sve laptopove njihovim punjacima, onda punjaci za telefone za USB C imaju razne protokole za razlicite marke, pa tako neces sa svakim imati punu brzinu. Ti ugradni su uglavnom neki kineski koji podrzavaju do 15w sa QC kako vec protkolom i to je to, a za upaljac imas da nadjes hrpu brendiranih punjaca. Ma punjaci za razne lampe, pumpe za duseke, opremu za kampovanje, ne znam ni ja vise... tako da je upaljac, bar meni, potreba, sto je kuca bez standardne suko uticnice to je auto bez upaljac uticnice. Nikad ne znas za sta moze da zatreba(a nisam pusac tako da mu je primarna funkcija jedina koju ne koristim ) Ja sam cak i na motor ugradio kombinivanu uticnicu, sa upaljacem, USB prikljuccima i voltmetrom.   Ako ipak resis da to menjas, onda ti ne treba elektricar(to su dve zice), vec neko ko zna da poskida te plastike oko upaljaca.
    • Bilo koji klinac sa ulice koji zna malo sa žicama.
  • Today's Birthdays

1. cile3578
      cile3578
      (48 years old)
    2. dexterhack88
      dexterhack88
      (38 years old)
    3. gogzi
      gogzi
      (50 years old)
    4. medjutim
      medjutim
      (41 years old)
    5. toru453
      toru453
      (29 years old)

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

• Create New...