Jump to content
FAS Goran

millanp

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About millanp

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 12/02/1974

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    NS
  1. Znam za kilo kljuc , to imama ali koliko su mi ljudi pricali ide kao neki torex.Glavu skidam zbog loseg grejanja,trosenja vode i nemogucnosti luftiranja sistema za hladjenje motora i grejanje kabine.
  2. Koji kljuc treba za skidanje glave na puntu 1.2 8v? Hvala
  3. NApisao si "verovatno ce prvo poteci tecnos prvo iz one slavine iza motora". Kako prvo odatle kada je ona mnogo visa od one ne hladnjaku i takodje od crtice max na hladnjaku. Jako me interesuje TACNO luftiranje jer imam veliki problem oko toga a cujem da je vrlo lako 1.2 8v ne izluftirati kako treba i opet upropastiti dihtung kada ostane vazduha.
  4. U pitanju je punto 2 1.2 8v,bez klime , klapne grejanja bukvalno receno-porozne,mrve se na dodir i naravno ne moze da se regulise grejanje-hladjenje. Gde nabaviti klapne (osim uopstenog odgovora-na otpadu jer je to sirok pojam). Hvala.
  5. Vozim punto 2 8v,benzinac.Isti simptomi.Trepce lampica motora,fiat ECU scan prijavljuje P 1300. Poslusao Goranov savet i RESIO problem.Hvala !
  6. Pozdrav! Ima li neko informaciju da li se klapne za grejanje mogu negde kupiti. Punto 2,slabo je grejao,kada sam koliko toliko razmotirao iz kabine kutiju grejanja imam sta i da vidim,klapne kao da su se sasusile,mrve se na dodir i ne mogu da se dobro zatvore pa je stalno mesao hladan i topao vazduh,grejanje lose. Hvala
  7. Zavrsio posao.Nema klasican seger koji se skida kljestima,uhvatio sam polu osovinu rukama i nogama izgurao glavcinu tocka sa polu osovine.Za sada mi jos nista nije otpalo u voznji nakon intervencije. Hvala na odgovorima i pomoci.
  8. Hvala, sutra popodne nastavak radova. Javim kako je proslo. Nasao sam ovo: http://www.fiatforum.com/x1-9/259316-cv-joint-driveshaft-circlip-removal.html
  9. Treba da zamenim manzetnu na Puntu 2 ali ne vidim seger koji drzi poluosovinu i homokneticki. To pamtim sa stojadina dok sam vozio ili je kod punta drugi nacin rastavljanja. Hvala
  10. Tako ce i biti,hvala.Skroz mi je to sve novo
  11. Pozdravljam sve clanove,nov sam clan foruma a i novi vlasnik Punta,polovnog,2001 god.Kupljen od lika koji ga je vozio "2 godine" i "burazerov drugar ga dovezao iz Svajcarske bas za njega".Kod mene je 3 nedelje,1.2 8v,malo trosi,posle 2 keca i jedne lade sto sam vozio,prezadovoljan sam,ali-uvek ima neko ali,sto ga vise cackam sve vise nalazim sakrivenih (namerno ili slucajno) stvari.Djavo me terao da probam da iskljucim suvozacki airbag,nista se ne desava sa lampicom na istrument tabli,tj.ne pali se.Ima li savet neko? Obzirom da sam uglavnom sam do sada dosta toga radio oko svojih auta fiat me malo muci pa me puno interesuju saveti-uradi sam .... Pozdrav za sada i evo mene garant opet uskoro

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...