Jump to content
Goran

Recommended Posts

Klinac skoro kad je bio mraz pokusao da otvori zadnji prozor i naravno puce sajla jer je bilo zaledilo staklo, danas rasturih podizac i odnesoh u komsiluk da mi rese sajlu a u medjuvremenu iskoristih i priliku da sredim bravu. Standardni problem da mora jace da se cimne da bi otvorila.....

viber_image_2024-02-10_13-13-01-216.jpg

pojela se malo plastika koji mm, reseno dodavanjem parceta druge plastike i sad sljaka pri vrhu

viber_image_2024-02-10_13-13-01-323.jpg

Edited by OMP

On 8/15/2021 at 8:35 PM, OMP said:

Motor ostaje stock, neću nista da čačkam dovoljno je a i generalno kola mi brzo dosade, tipa godinu dana pa menjam :) 

Da je los odavno bi promenio vlasnika :D @integralac

da obrisem prasinu sa teme, nista spec se ne desava sem sto je termostat za zamenu, pocela da varira temperatura....montiran zimski set iako mu jos mozda vreme nije ali uhvatih vremena danas, treba da nabavim 2 nove gume ove su vec izakane fino al ajde neka za sad, u medjuvremenu letos felne ofabrane u antracit iako na slikama ne deluje tako i skoro nabavljen originalni naslon za ruku, to je to za sad, par fotki cisto da ne bude bez iceg

IMG_20241117_155843.jpg

IMG_20241117_155851.jpg

IMG_20241117_155642.jpg

Edited by OMP

2.5h sata kupusanja da bi se zamenio termostat, na obicnom 1.4 motoru 20min posla, toliko toga treba razvaliti da se dodje do njega a sam termostat 5min posla da se skine i zameni, stavljen vernet 3800din i sad greje ko lud....stari je bio delimicno otvoren kao da se pokrivio na jednoj strani zatvarao na drugoj nije skroz, cudno

IMG_20250118_183949.jpg

Posted (edited)

Punto je na prodaju, cena 3800, samo sa letnjim setom tockova, ove sive zimske felne prodate drugaru.

Edited by OMP

Podelio sam oglas na drugom forumu gde sam aktivan, izreklamirao te za sve pare, al' mrka kapa...

'oće dečko neki izanđali pa da se zanima. Ovaj mu previše dobar za projekat, kaže ... :mellow:

punto ostaje u gradu ali je nasao novog vlasnika, tacnije vlasnicu, auto je i pre mene vozila zenska osoba koja mu je bila i prva vlasnica i eto opet je pao u ruke devojke, nadam se da ce ga cuvati kao sto je cuvan do sada, tako da moze lock na temu sto se mene tice, zavrseno jedno lepo druzenje sa grandišom

Dobro su odradjeni Fiati iz tog perioda (za Fiat cak i odlicni). I Puntici, sa Nuova Bravo sam takodje imao odlicno iskustvo punih 5 godina, bas lepo odradjen i zahvalan auto.

Da ostavimo ako jos neko hoce da se dopise, pa cemo polako zakljucati temu.