OMP 3957 Posted December 16, 2023 (edited) Malo cackanja u zimske dane......prosle nedelje mi opet popusti membrana na uljnom separatoru, pre godinu ipo sam je uspesno zalepio i drzala je ali sad nema vajde, em se membrana pocepala em ona plastika na kojoj lezi pukla. I membrana i plastika su deficitarna roba kod nas pogotovo ta plastika koju sam slucajno nasao na netu kao 3D model i odmah dao da se odradi na 3D stampacu a zahvaljujuci kolegi Mijailović P. nabavljena nova mambrana. Ako nekom bude trebala ova plastika imam 3d model, cena stampanja je bila 600din sto je bagatelno obzirom da ovaj deo nisam siguran da ima da se kupi negde, obicno se samo membrana i poklopac prodaju kao rezervni deo ili ceo uljni separator koji je oko 100e. Plastika je odradjena od abs-a odlicno izgleda i deluje jako i kvalitetno, za razliku od stare koja je postala toliko krta da se lomi kao keks. I par "zimskih" fotki onako usput..... Edited December 16, 2023 by OMP 11 Mijailović P., Lufti, silenci and 8 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3957 Posted February 10, 2024 (edited) Klinac skoro kad je bio mraz pokusao da otvori zadnji prozor i naravno puce sajla jer je bilo zaledilo staklo, danas rasturih podizac i odnesoh u komsiluk da mi rese sajlu a u medjuvremenu iskoristih i priliku da sredim bravu. Standardni problem da mora jace da se cimne da bi otvorila..... pojela se malo plastika koji mm, reseno dodavanjem parceta druge plastike i sad sljaka pri vrhu Edited February 10, 2024 by OMP 9 IDzO, Mijailović P., Gagy.GM and 6 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
stex_pb 1608 Posted February 11, 2024 Kod mene na evu je to bilo rešeno nabijanjem komadića gumenog creva na tu plastičnu polugicu tako sam zatekao Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3957 Posted February 11, 2024 ma ima vise opcija a meni ova bila najlaksa Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3957 Posted June 15, 2024 Pazareni neki delovi pa danas ugrabih vreme da to i izmenjam, skoro sam amorte zamenio a ostale jos sajle da se zamene to nisam mogao sam pa cu kod drugara mehanicara 8 Axic, Milutinac, stex_pb and 5 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
integralac 2786 Posted June 18, 2024 So ti dobre felne. U petak stize drugar mehanicar idem po njega. 1 1 nemanja84bg and OMP reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3957 Posted June 19, 2024 Jos samo da ga ulovim da mi to odradi Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2348 Posted June 19, 2024 On 8/15/2021 at 8:35 PM, OMP said: Motor ostaje stock, neću nista da čačkam dovoljno je a i generalno kola mi brzo dosade, tipa godinu dana pa menjam Da je los odavno bi promenio vlasnika @integralac Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3957 Posted November 17, 2024 (edited) da obrisem prasinu sa teme, nista spec se ne desava sem sto je termostat za zamenu, pocela da varira temperatura....montiran zimski set iako mu jos mozda vreme nije ali uhvatih vremena danas, treba da nabavim 2 nove gume ove su vec izakane fino al ajde neka za sad, u medjuvremenu letos felne ofabrane u antracit iako na slikama ne deluje tako i skoro nabavljen originalni naslon za ruku, to je to za sad, par fotki cisto da ne bude bez iceg Edited November 17, 2024 by OMP 7 PremieRacing, MiloshBg, Mijailović P. and 4 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3957 Posted January 18 2.5h sata kupusanja da bi se zamenio termostat, na obicnom 1.4 motoru 20min posla, toliko toga treba razvaliti da se dodje do njega a sam termostat 5min posla da se skine i zameni, stavljen vernet 3800din i sad greje ko lud....stari je bio delimicno otvoren kao da se pokrivio na jednoj strani zatvarao na drugoj nije skroz, cudno 2 horvat and silenci reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3957 Posted April 2 (edited) Punto je na prodaju, cena 3800, samo sa letnjim setom tockova, ove sive zimske felne prodate drugaru. Edited April 2 by OMP 2 stex_pb and horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 3205 Posted April 2 Podelio sam oglas na drugom forumu gde sam aktivan, izreklamirao te za sve pare, al' mrka kapa... 'oće dečko neki izanđali pa da se zanima. Ovaj mu previše dobar za projekat, kaže ... 1 OMP reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3957 Posted April 4 punto ostaje u gradu ali je nasao novog vlasnika, tacnije vlasnicu, auto je i pre mene vozila zenska osoba koja mu je bila i prva vlasnica i eto opet je pao u ruke devojke, nadam se da ce ga cuvati kao sto je cuvan do sada, tako da moze lock na temu sto se mene tice, zavrseno jedno lepo druzenje sa grandišom 4 nobutado, PremieRacing, horvat and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 22117 Posted April 4 Dobro su odradjeni Fiati iz tog perioda (za Fiat cak i odlicni). I Puntici, sa Nuova Bravo sam takodje imao odlicno iskustvo punih 5 godina, bas lepo odradjen i zahvalan auto. Da ostavimo ako jos neko hoce da se dopise, pa cemo polako zakljucati temu. 1 OMP reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
integralac 2786 Posted April 4 Ne zakljucavaj mozda ga za 5 ili 8 godina ponovo komentarisemo, mozda grdimo vlasnicu ako ga je unistila ili nije... 1 1 stex_pb and nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
stex_pb 1608 Posted April 5 Ili se na temi pojavi vlasnica da se žali šta je sve crklo u prvih 1000km. Zaključaj..... 2 3 Reacher Gilt, Nikola031, OMP and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites