Nikola031 989 Posted June 17, 2023 @Ivan of kors Tehnicki pregled DSF, Industrijska 17, Industrijska zona Kragujevac. Telefon je 060/6 000 000. Lokacija na mapi: https://maps.app.goo.gl/aHT4jW21AYw1ABPt6 Ima tri linije za tehnicki tako da uglavnom nema guzve, ali svakako treba zvati da se zakaze. 1 1 Flipnjača and Ivan reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vuk123 4 Posted June 17, 2023 Cao brate dok sam sve prelistao oci mi ispale moze li kontakt instagram ili nesto imam isti auto pa me par stvari zanimaju 1 Nikola031 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikola031 989 Posted June 18, 2023 @Vuk123 poslao sam ti privatnu poruku Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikola031 989 Posted December 5, 2023 Montiran zimski set u subotu, taman pre snega koji je pao u nedelju Slika nemam jer sam zaboravio da slikam, al ista situacija kao prosle godine. On 12/5/2022 at 5:07 PM, Nikola031 said: Zimski set (ili sto bi moj kum rekao: ruzne felne set ) montiran: Usput proverih i stanje plocica, zadnje ce uskoro biti za zamenu dok se prednje jos drze. 3 Reacher Gilt, Mijailović P. and silenci reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikola031 989 Posted February 29 U petak uradjen mali servis, ukupan ceh za delove 6000, od toga ulje 4700 (5 litara, znam da je visak ali nisu imali u kanticama od po litar pa mi bilo lakse da uzmem 5 ). 2 frostysrb and Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 2334 Posted February 29 Ne mari, taman ostalo za refill. 1 Nikola031 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikola031 989 Posted March 1 (edited) Nadam se da nece toliko trebati, do sada sam za jedan servisni interval najvise dolio 200 grama. Plus, u gepeku vucem jednu limenku Selenie koja je pretekla sa prvog malog servisa. Presla limenka skoro 40000 u gepeku a gotovo da je nisam ni koristio. Edited March 1 by Nikola031 1 1 frostysrb and Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 2334 Posted March 1 Tako sam ja vozao limenku selenije u gepeku 12 godina, i ode sa puntom kad sam ga prodao. Gram nije trošio između zamena. Ni dok je razrađivan, na šta su se mnogi žalili, ali ni kasnije. A teran je uglavnom po lokalu, kratke vožnje sa puno gašenja i paljenja, tako da nije ni stizao da se zagreje. Zato mu set kvačila nije sastavio ni 50K, a zamenski valeo posle ni 20K. Ovaj Bravo svuče od max do malo iznad pola merača za oko 10K, koliko prelazim za godinu. Ne znam kolika mu je fabrički deklarisana potrošnja, ali mislim da je za auto star skoro petnaest godina i 200K pređenih skroz korektna. 1 Nikola031 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 732 Posted March 1 Od kada sam uradio turbo moj sa 250k svuce od max do pola meraca i to je to. To je za T-Jeta i tu kilometrazu odlican rezultat, sipam Pakelo ulje. 2 Nikola031 and stex_pb reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
ostoja 768 Posted March 3 Mene ucili da neotvorena kantica ulja max 3 god i mora da se trosi (ako necu da je bacim). A ako je otovrena da je na prvom sledecoj zameni sipam i kupim novu za u gepek. Navodno oksidacija razbije aditive. Za Deltu jos uvek ne znam potrosnju, za 2500km ne vidim da mrda nivo. A za Stila mi se taman poklapalo da uzmem kantu od 4l, pa sta ne stane u motor dolivam do sledeceg servisa (taman se poklapalo 4l)... 3 Nikola031, Zvezdo and PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikola031 989 Posted June 8 Produzena registracija, ove godine je 25527 din + 2600 tehnicki (1522 din skuplje nego prosle godine), premijski stepen 1. 1 silenci reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
ostoja 768 Posted June 8 Gde nadje tehnicki za 2600? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikola031 989 Posted June 8 @ostoja u KG, tehnicki se zove DSF, a ima i jos nekoliko po KG koji cene tehnicki oko 3000. Nadjoh poruku od prosle godine, pa evo i detalja ako nekom zatreba: On 6/17/2023 at 4:08 PM, Nikola031 said: @Ivan of kors Tehnicki pregled DSF, Industrijska 17, Industrijska zona Kragujevac. Telefon je 060/6 000 000. Lokacija na mapi: https://maps.app.goo.gl/aHT4jW21AYw1ABPt6 Ima tri linije za tehnicki tako da uglavnom nema guzve, ali svakako treba zvati da se zakaze. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ostoja 768 Posted June 8 Ovde u BG retkost naci tehnicki koji nije punih 6000. Ima ih, znam za par, ali i dalje pricamo o bar 4500, pa me zainteresovao taj kuriozitet za 2600 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikola031 989 Posted June 8 U Uzicu je na svakom tehnickom gde sam pitao cena bila 6000, tako da sam od pre par godina presao da registrujem u KG, em mi jeftinije, em sam vec tamo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3599 Posted June 8 Meni se isplati otići do Kg samo za tehnički. 2 ostoja and Nikola031 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikola031 989 Posted June 8 Taman za razliku u ceni svratite u Biblioteku kod Milutina na pecenje 2 1 Mijailović P., silenci and ostoja reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikola031 989 Posted August 15 Omiljena kilometraza srpskih trgovaca kolima. 2 3 Decak Iz Vode, silenci, Flipnjača and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
stex_pb 1152 Posted August 16 Jel prvi put 180 000 ? 3 Mijailović P., MiloshBg and Nikola031 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 1249 Posted August 16 Neka bude prvi put, prvi put je nasjladje! Moj kuca 255k od pre neki dan ali garantovano prvi put, od 2014. trpi Srpske puteve 1 2 Nikola031, knezevic76 and nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikola031 989 Posted August 16 Da li je prvi put 180k ne znam, ali znam da je treca multiair jedinica (i nadam se poslednja) 2 3 Mijailović P., Flipnjača, Decak Iz Vode and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
stex_pb 1152 Posted August 16 (edited) Iz tvog a i mog iskustva zaključili smo da MA jedinica traje kraće nego set kaiševa. Meni druga otkazala na 155000 Edited August 16 by stex_pb 1 Nikola031 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikola031 989 Posted August 16 Nadam se da je treca sreca 1 nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 1249 Posted August 16 Servisni interval od 30k im dolazi glave... Uveren sam da je do toga u najvecem procentu. 2 1 stex_pb, frostysrb and Nikola031 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikola031 989 Posted August 16 Iskreno se i ja nadam da je to uzrok problema. Od kako je zamenjena jedinica mali servis radim na 10 hiljada, pa cemo videti. 1 MiloshBg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites