Decak Iz Vode 181 Posted May 7, 2024 Ta Puma koju su vozili ide sa cenom fino iznad 20k eura..ovde su je "uhvatili" i "ugurali" sa nekim popustom.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
IDzO 2426 Posted May 7, 2024 Navodno je na snazi neka akcija u Fordovim salonima tako da se cifra kreće do 20.000€ (vidi se i na PA). Pretpostavljam da postoji i prostor oko dogovora pa verujem da se ne probija “dozvoljena” granica. Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6602 Posted May 7, 2024 Tako je, mislim da je trenutni popust nekih 3000 eur Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 6763 Posted May 7, 2024 U Solunu sam viđao baš dosta tih Puma. Deluje jako skladno spolja, unutra su mogli za nijansu da urade dizajn samih instrumenata! Mada u tim dimenzijama, a računajući i post prodaju Kamik je Best Baj! 1 Decak Iz Vode reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3959 Posted May 7, 2024 meni se napred ne svidjaju a sa strane i pozadi lepo deluju ali mislim da je mali i tesan auto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Siciliano 1543 Posted May 7, 2024 @bane1321 kakvi Fordovi, Japanci, Resoi....samo Nemac zna kako se pravi auto, sve ostalo katastrofa Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока 3 shuxx, bane1321 and moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 6763 Posted May 7, 2024 Iskreno ne ložim se na značku na haubi, odradim proces razmišljanja, pitam par ljudi za savete i kupim, ono što mi tog trenutka izgleda najbolje. Nekad prevagne razum, nekad emocije... Ali ono što se sviđa meni, verovatno se ne sviđa gomili ljudi i obratno. 3 Siciliano, shuxx and moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Siciliano 1543 Posted May 7, 2024 Naravno, i ja sam uvek tako razmisljao. Da nisam, ne bih vozio ni Cromu, ni Scenica niti sada Megana...ostali koje sam vozio su bili ono daj sta das i za sta sam imao u tom trenutku. U svakom slučaju, nikada nisam robovao stereotipima niti bilo kojoj marki...Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока 1 moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
ortakov 985 Posted May 7, 2024 Ima i za mene do 20 000 https://www.toyota.rs/new-cars/proace-city-verso To je Rifter / Berlingo / Doblo / Combo 2 moron and bane1321 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3959 Posted May 7, 2024 svi isti i jednako ruzni 1 moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 4795 Posted May 7, 2024 Ali nemaju svi "opuštenu" garanciju, teoretski moguću u trajanju do najviše 10 godina ili do najviše 185 kkm. Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 4795 Posted May 7, 2024 On 5/6/2024 at 1:01 PM, bane1321 said: SAT predstavio aute do 20.000 evra: Malo pogledah, ali, "na preskok" i čini mi se da vozila koja su ovde fizički prikazana ( motor i oprema ) uglavnom veze nisu imala sa onim cenovnim verzijama u kojima se pričalo i koja su formalno bila tema ovog priloga. Uglavnom su fizički pokazivali i vozili top verzije ( kod kojih je sve "svila i kadifa" ), a pričali o klotarama. Medju medelima koja sam "na preskok" video, mislim da je jedini izuzetak bio prikazani Yaris. On je zaista i bio u onoj opremi na koju se i odnosila cena od 17.990. Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 8740 Posted May 7, 2024 Danas videh kod drugara, prava tri sedišta na zadnjoj klupi. Za porodicu idealan.Sent from my SM-A546E using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
ortakov 985 Posted May 8, 2024 @knezevic76 Koji je ovo auto? @OMP Stvar ukusa Meni se baš dopada takav izgled, funkcionalnost ... a karakteristike, pa počelo je da me baš boli za karakteristike. Po celoj Srbiji kamere, presretači, čke materine, samo da se nerviram. 1 1 OMP and italiano reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 8740 Posted May 8, 2024 Citroen C5 AircrossSent from my SM-A546E using Tapatalk 2 shuxx and Siciliano reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
ortakov 985 Posted May 8, 2024 @knezevic76 Da, ličila su mi na sedišta u Berlingu, zato sam pitao. Gledao sam taj auto, bukvalno, tri mesta pozadi, odvojena 1 knezevic76 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 4795 Posted May 8, 2024 I pozadi dosta sužen krov. Ja sa 193 cm ne mogu pozadi da sednem u C5 AirCross, a mogu pozadi da sednem za broj manji C3 AirCross. Jer, C3 AirCross je "kocka" i nema sužen krov. U C5 AirCross meni pozadi glava bočno udari u krov, zbog njegove suženosti u gornjem delu. 1 knezevic76 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 22118 Posted May 8, 2024 (edited) @moron kada je sa svojim telom jazavicara morao da sklopi krov na onoj MX-5 : Edited May 8, 2024 by Ivan 3 shuxx, Woodoo and moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 4795 Posted May 8, 2024 Znaš kako, ova RF verzija nema taj „mehki krov“, već se kod nje od „rukovaoca mašine“ traži da se on nekako prilagodi. Ili da krov podigne. Ako ne pada kiša ... 2 4 Dzimbo, knezevic76, Woodoo and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 15975 Posted May 8, 2024 Lepo ja kažem, da kvari aerodinamiku kabrioletu 1 2 Dzimbo, moron and knezevic76 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 27338 Posted May 8, 2024 3 Axic, Dzimbo and moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 4795 Posted May 8, 2024 Preteruješ, nije baš tako Ja kod MX-5 odlično vidim kroz vetrobran, ka gore vidim mnogo, mnogo bolje nego npr. kod Opel Astre G. Otprilike, vidim ka gore kao u sadašnjem Yarisu (tj. lošije nego u Yarisu prethodne generacije). Davne 2004. sam kupovao sebi nova kola i bila mi je interesantna ta Astra. Odem do "Komnenovića", sednem na mesto vozača i gledam - u suncobran. Požalim se prodavcu, on u neverici i dodje ubrzo lično stariji Komnenović. Čovek otvori vrata suvozača, gleda mene na mestu vozača i mrtav-ladan mi kaže: "Nije problem, možemo mi potpuno da demontramo taj suncobran i biće vam onda dobro ..." Naravno, nisam prihvatio tu ideju i samo sam otišao. I kupio 307 HB, visok 151 cm 1 city reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
The Punisher 8373 Posted May 8, 2024 U Solunu sam viđao baš dosta tih Puma. Deluje jako skladno spolja, unutra su mogli za nijansu da urade dizajn samih instrumenata! Mada u tim dimenzijama, a računajući i post prodaju Kamik je Best Baj!Kakav Kamiq, sa onim jadnim tsi motorima, nema šta da traži pored Hyundai mpi motora, jedini od stare garde koji još mogu da se kupe, u oba brenda Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 4795 Posted May 8, 2024 Od aktuelnih Hyundai atmosferaca, imao sam prilike da vozim 1,2 MPI sa 84 ks 5MT (u i10), 1,4 MPI sa 100 ks 6MT (u Bayonu) i 1,5 DPI 110 ks 6MT (u i30). Po pitanju potrošnje, nekako me razočarao samo 1,2 MPI u i10. Po svemu ostalom, to je bio autić za preporuku. I povremeno razmišljam, onako intimno, kada bih sebi uzimao i10, uzeo bih ga sa 1,0T od 100 ks. Mada bi me baš mnogo nerviralo što je sa 5MT, a sada vidim i da je kao MY2024 dosta "ekološki ubiven" . Ubrzanje od 11,4 i Vmax od 175 km/h za vozilo koje prazno (i bez vozača) ima samo oko 950 kg. Pri čemu je FL verzija MY2023 uz 1,0 T-GDI imala Vmax 185 km/h i ubrzanje od 10,5 sec. A nervitalo bi me i što ima točkove od 16" sa vrlo niskim gumama (195/45 R16). Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 8740 Posted May 8, 2024 I pozadi dosta sužen krov. Ja sa 193 cm ne mogu pozadi da sednem u C5 AirCross, a mogu pozadi da sednem za broj manji C3 AirCross. Jer, C3 AirCross je "kocka" i nema sužen krov. U C5 AirCross meni pozadi glava bočno udari u krov, zbog njegove suženosti u gornjem delu.Ali zaa oorodicu sa više dece, male pogotovo i još ako su potrbni busteri, dodatna sedišta, idealan.Sent from my SM-A546E using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites