kolega.jankovic 22 Posted February 9, 2016 Ovde cemo zakljucati oglas. Videcu da prebacim ovu pricu u temu o ljubimcima. Za kraj slike dva drugara.Lexus ima oko 20 meseci i potpuno crnu njusku i jako je mrsav ali i dalje veoma veseo.Novi pas ima bele fleke na njusci, kraju repa i sapama. Star je 4meseca. Moj sin ga je nazvao Archibald. Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 30 Posted March 14, 2016 nije opasan, ali je zato brz 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
aleksa_indjija 4 Posted July 12, 2016 Aktuelni su pit bulovi, pa sam naisao na ovo... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivansd 13 Posted July 15, 2016 Nisu bas kucni ljubimci ali ajd sad Quote Share this post Link to post Share on other sites
srdjos 1472 Posted July 15, 2016 Jel imao neko iskustva sa Dogo Argentinom ili argentinskom dogom. Meni je taj "kuca" prva liga. Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted July 15, 2016 4 hours ago, ivansd said: Nisu bas kucni ljubimci ali ajd sad Vise su nekako garazni Bili su tamo i prosle godine Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 22 Posted July 15, 2016 Toliko su tu da ima posebnu ceradu da ne zaseru musteriji auto Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivansd 13 Posted July 15, 2016 Vracaju se redovno Quote Share this post Link to post Share on other sites
m1hajlo 3 Posted July 16, 2016 11 hours ago, srdjos said: Jel imao neko iskustva sa Dogo Argentinom ili argentinskom dogom. Meni je taj "kuca" prva liga. Ima drugar, ogroman pas, jede kao tele, kada vidi macku nocu budi ceo komsiluk Ne bih usao u dvoriste kada drugar nije tu. Zver od psa. Njegov konkretno ima problema sa demidekozom, moras ga dobro pregledat pre kupovine. Ja licno ne bih to gajio, ali ako gotivis sve ovo, nece te razocarati, izgleda impresivno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
srdjos 1472 Posted July 18, 2016 To su jako inteligenti psi i imaju sjajnu sportsku gradju, uzasno jaki i izdrzljivi tako da im i vlasnik mora biti aktivan kako bi ih pravilno razvio i iskoristio ih. Ta rasa je razvijena iskljucio za lov, a iskljucivo su koristeni za lov na divlje svinje :-) (Macka blizu njih nikako ) Inače, na nasim prostorima dosta njih pati od slepila (genetski kod) i stvarno treba naci dobro leglo. Evo malo info. http://balkankinology.net/forums/topic/7165-dogo-argentino-5deo/?page=1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
milan-jtd 189 Posted July 18, 2016 (edited) Ja obozavam nemacke ovcare, ali posto zivimo u stanu ipak ne ide... ali zato tast i tasta imaju jednog prelepog A pre oko 2 meseca nam u zgradi ostavili malo blesavo mace... zavrsilo kod nas u stanu A od juce ima i drustvo... opet ostavljeno u zgradi a moja zena je nekako slaba na nemocne zivotinje, a ni ja nisam mnogo jaci A zbog ovog psa smo mesecima bili bolesni kada je uginuo, nikada nisam voleo male pse, pogotovo pekinezere, dok sestra nije donela jedno stene. Neverovatno koliko kucni pas pokupi navike svakog od nas i koliko se covek veze, razmazili smo ga maksimalno, a i on nas... Edited July 18, 2016 by milan-jtd Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 1973 Posted November 27, 2016 evo i mog debelog fudbalera Quote Share this post Link to post Share on other sites
Đađo 1 Posted November 27, 2016 Medo... Šile... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 2885 Posted August 4, 2017 Od nedavno član domaćinstva. Lično nisam za psa u stanu ali... Ćera i njen uspeh ne ostavljaju izbor. Uostalom, ovo "nije" pas , jedva likom! Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 6659 Posted August 4, 2017 Gresis kolega, tek ces da vidis sta je milina Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 4018 Posted August 29, 2017 Rekoše nam da je patuljasti zeka, on ogroman i na mačku liči... 2 1 Markobgd, totti and neshaoct reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9032 Posted August 29, 2017 @PremieRacing Samo mu duži rep fali... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 20062 Posted August 29, 2017 @PremieRacing Jedva sam ženu odgovorio da ga ne nabavimo, stavio veto kad sam video u jednom Pet Shopu koliki može da naraste, taj patuljasti. Na kraju završili sa ribicama, mnogo bolja opcija za stan, sad kad je pitam kaže da ih nikad ne bi menjala za kunića. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 4018 Posted August 30, 2017 Zato je ovaj naš dobio šut kartu iz stana i živi u dvorištu... tamo je sad car Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kuvalja 406 Posted August 30, 2017 Cak i rezi kad neko pridje kapiji 1 neshaoct reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 22 Posted December 30, 2017 1 totti reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites