Bogisha 9 Posted September 30, 2013 (edited) ...to je 31,6km sa jednim litrom dizela.Eto, kako sad čovek da se suzdrži ? Edited September 30, 2013 by Bogisha Quote Share this post Link to post Share on other sites
dejica 20 Posted September 30, 2013 Ma kakvi, to je ono što je čovek naveo juče Gas u podu, Passat 2.0tdi iza umire u oblaku njegovog dima,a Stilo juri preko 200 E mnoge vagenovce sam razocarao namerno sam kupio stila 59kw...Glupo mi je da senem u stila 140 konja i brisem pasata sa 140 konja nego sednem u mog, prdavca od 80konjica ,i svitnem pasata od 140 konja tdi skoro drug sto ima pasata 2,0tdi 2007g 140konja probao mog stila i nije mogao da veruje da moj stilo ima 80konjica morao sam da mu pokazem saobracajnu i kaze mi covek u lice vise nikad necu da kupim svabu a ja mu kazem u pravu si xexe. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bogisha 9 Posted September 30, 2013 Kakva priča. A da napišeš knjigu?...samo lektoru da daš kad završiš, da malo vidi gramatika kako ide. Quote Share this post Link to post Share on other sites
marko.jovanovic 925 Posted September 30, 2013 ko nemoze da se suzdrzi neka popije dve rakice i neka cita moje uspesno niske potrosnje Ahahahaha, oplakao sam ovo Dejice, nemoj da se ljutiš na mene, napravio sam anketu ti vs Bimaks (ilijagti), da glasamo ko je veći lažov. Jedno ti ne mogu osporiti, a to je duhovitost. Majke mi, voleo bi da te upoznam, verujem da je sa tobom padanje od smeha non stop. Vidim da umeš da prihvatiš šalu, ali i da zavučeš samo tako Evo, možeš da glasaš ovde:http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=61320&page=2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
milan-jtd 189 Posted September 30, 2013 Hahahah Mare sampion!! Bravo!Pokusavam da se setim nicka jedog klinca, mislim da je bio na CBC-u, slatko sam se smejao citajuci njegove postove o njegovom svemocnom tati i jos svemocnijem Citroenu BX. Posle je taj deckic polozio i kupio G2 GTI, to je bio nesvakidasnji humor citajuci te postove! Dejica je blizuuuuuu, ali stvarno skidam kapu na koji nacin on prihvata ove nase prozivke, ukljucujuci i moje!Sutra dobijate podatke sa mog borda za septembar Quote Share this post Link to post Share on other sites
dejica 20 Posted September 30, 2013 taman glasao i zakljucase temu.Ne ljutim se samo vi zezajte ali znajte ja sam genije jos me niko ovde na forumu nije prestigao sa nizom potrosnjom evo pumpadzije u paracinu traze poskupljenje derivata jer mnogo malo trosim ce bankrotiraju ljudi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 13447 Posted September 30, 2013 (edited) Juce se vracam sa lepsom polovinom sa Zlatibora, bio malo zajedno sa drugarom i njegovom porodicom.Elem, cvaknem gore Trip B i krenemo nazad za BG (dvoja kola). Obicno vozim brzo i ostrije, ali kraj odmora pa sam cool, guzva, kisa, cekanje na Ibarskoj zbog radova, najavljene patrole murije, idem sa ortakom u paru... Znaci uhvatio kolonu koja je prilicno brzo i konstantno isla, uz poneko preticanje.Znam da mi board laze 2-3 deci, ali je drzao prosecnu potrosnju na 3,3 l /100 km. Napominjem da odavno nisam vozio sa tako malo preticanja i konstantno. Do sada mi je za ovih 6 godina koliko imam Stila najniza potrosnja na otvorenom bila 4,4 l , uvek merim od cepa do cepa (tada je board pokazivao 4,1). Fabricka specifikacija za njega je 4,2 l za kupe verziju, ali kod mene to ide uglavnom od 5 l pa navise, zbog uzivanja u voznji .Uglavnom kod Rusnja je board pokazivao prosecnu potrosnju od 3,3 l (rekao sam koliko laze) uz prosecnu brzinu od 64 km/h. Kako sam usao u BG, krenuo je da dize do 3,5 l . Nemam priliku da proverim od cepa do cepa, meni deluje nerealno, pa bih pitao Dejicu za strucno misljenje - da li je to moguce? Stilo JTD od 115 KS, vangraCka penzionerska voznja? Edited September 30, 2013 by Ivan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 13447 Posted September 30, 2013 (edited) Ovo je bila voznja uglavnom 4-om i 5-om brzinom, od 70 do 100 km/h. Super je isla kolona i kroz naselja, bas konstantno. Ali mi je opet rezultat NEREALAN, znaci da mogu da proverim od cepa do cepa (a ne mogu zbog Trip_B ), trebao bih da ocekujem oko 3,6 l / 100 km. Mislim, toliko trosi mali Pug 206 1.4 HDI od 68 KS.Malo sam zbunjen posto zbog stila voznje na otvorenom ne vidjam te cifre na board-u niti se trudim da ih postignem. Pa da pitam ove iskusne koji znaju da cede . Edited September 30, 2013 by Ivan Quote Share this post Link to post Share on other sites
dejica 20 Posted September 30, 2013 lepo napuni rezervoar do daske prodji 100km ponovo napuni i videces potrosnju bord moze da pokaze 3,5l a da potrosi 6litara a moze i da pokaze 7 l na 100km a da POTROSI SVARvIH 5L nema pravilia jedino pravilo je napuni rezervoar prodji 100km i ponovo napuni i sve ce ti biti jasno nema bolji merac od toga ja vise i ne gledam na bord jedino resetujem kilometrazu kad sipam gorivo a potrosnje negledam vise znam kad sipam i kad vidim koliko sam proso vidim potrosnju Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bocca 2 Posted September 30, 2013 Meni board computer kaze 6.0l, a vozim ga autoput do posla 6km u jednom pravcu, i po gradu. 50-50. Ili on mene i zajebava ili je moja promena stila voznje iz nadrkano u smireno stvarno urodila plodom Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bocca 2 Posted September 30, 2013 veoma interesantno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dante Bg 4 Posted September 30, 2013 Ne bi mu dao auto,da ti sredi potrosnju? :laughing: Quote Share this post Link to post Share on other sites
sashicus 4 Posted September 30, 2013 dejice majstore, sta mi mozes reci na osnovu ovog snimka? (zanemari sto nije okrenuta kamera)Pa cu ja onda reci kako, sta, gde... Quote Share this post Link to post Share on other sites
crni labud 0 Posted September 30, 2013 Koja je to graCka voznja kad je prosecna brzina 40kmh? Quote Share this post Link to post Share on other sites
dejica 20 Posted September 30, 2013 mogu reci da je ovo otvoren put i to je normalno ali da vidim snimak kad se vozi prva druga brzina na semafotima kad se stane u grad ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
sashicus 4 Posted September 30, 2013 (edited) taj snimak ces da vidis kad ti das bilo kakav vidljiv ili opipljiv dokaz o tvojoj potrosnji a ovo jeste otvoren put, blaga blaga uzbrdica (sicevacka klisura uzvodno), kolovoz vlazan, sitna kisica, brzina cetvrta, tempomat zakucan na 60, broj obrtaja 1750. 3 osobe u kolima. trenutna potrosnja 3,6-3.7. u povratku je blaga blaga nizbrdice, isti uslovi a trenutna potrosnja 3.3-3.4. Ovo sam vozio testa radi, mislim da bih morao da se upucam kad bih ovako stalno vozio, prvo jer je nebezbedno, dosadno, sporo, ugrozavam druge i sebe, mucim auto... vec na 70-80 potrosnja skace, hocu reci da iz dosadasnjeg testiranja IV brzina na 60km/h je najekonomicnija i mogao bi rezultat da bude jos malo bolji (mozda 3.1-3.2-3.3), ako bi se neke okolnosti promenile (kisa, broj putnika) ali je sve to po bordu i pitanje koliko on laze u takvim uslovima.Sve u svemu, ovo su rezultati trenutne potrosnje a koliko je ona ostvariva u realnosti i koliko izadje kao prosecna to je pravi izazov za misterioznog dejicu a sto se tice potrosnje u gradu na semaforima prva-druga itd, to sam evidentirao vise puta i izadje 7.2 - 7.4 - 7.5 l / 100 kmali tvoj snimak ili sliku nikako da vidimo Edited September 30, 2013 by sashicus Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mel 59 Posted September 30, 2013 Dejica ne koristi prvu, dejica krece drugom niz vetar Quote Share this post Link to post Share on other sites
dejica 20 Posted September 30, 2013 taj snimak ces da vidis kad ti das bilo kakav vidljiv ili opipljiv dokaz o tvojoj potrosnji a ovo jeste otvoren put, blaga blaga uzbrdica (sicevacka klisura uzvodno), kolovoz vlazan, sitna kisica, brzina cetvrta, tempomat zakucan na 60, broj obrtaja 1750. 3 osobe u kolima. trenutna potrosnja 3,6-3.7. u povratku je blaga blaga nizbrdice, isti uslovi a trenutna potrosnja 3.3-3.4. Ovo sam vozio testa radi, mislim da bih morao da se upucam kad bih ovako stalno vozio, prvo jer je nebezbedno, dosadno, sporo, ugrozavam druge i sebe, mucim auto... vec na 70-80 potrosnja skace, hocu reci da iz dosadasnjeg testiranja IV brzina na 60km/h je najekonomicnija i mogao bi rezultat da bude jos malo bolji (mozda 3.1-3.2-3.3), ako bi se neke okolnosti promenile (kisa, broj putnika) ali je sve to po bordu i pitanje koliko on laze u takvim uslovima.Sve u svemu, ovo su rezultati trenutne potrosnje a koliko je ona ostvariva u realnosti i koliko izadje kao prosecna to je pravi izazov za misterioznog dejicu a sto se tice potrosnje u gradu na semaforima prva-druga itd, to sam evidentirao vise puta i izadje 7.2 - 7.4 - 7.5 l / 100 kmali tvoj snimak ili sliku nikako da vidimo uskoro stize snimak iz gracke voznje prva druga brzina izmedju semafora Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bocca 2 Posted September 30, 2013 dejice moram ti reci, gledajuci tvoja interesovanja i garazu tu ispod avatara, da se ne kaze FIAT, nego fiat "Fabbrica Italiana Automobili Torino". Nema cuvenog vukovog slova nigde Jedva cekam taj snimak Quote Share this post Link to post Share on other sites
bojan dim. 28 Posted September 30, 2013 nemoj to da mu radis, sad ce svuda da izbaci J, pa ce i on da bude Deica Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 6659 Posted September 30, 2013 Lepo je objasnio kolega, sada ce u inat svima da izbaci J iz svake reci. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 22 Posted September 30, 2013 Kolega stilo nikada nie uspeo da pređe 50 ili vise km a da e potrosna ispod 4l i da e za volanom kolega Anković... neko od kolega e krš! Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiroslavL 0 Posted September 30, 2013 Bocca,šta ti e to trebalo da napišeš? Vidiš da se sad pok. Vuk prevrće! I do sad sam sa mukom čitao postove od deice a od sad će biti stvarno haos. Sve mi se čini da počinem da zaboravlam neka slova. Quote Share this post Link to post Share on other sites
crni labud 0 Posted September 30, 2013 Deici da se organizuje gostovanje kod Alvirovica u emisiji SAT. Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 1973 Posted September 30, 2013 nemoj to da mu radis, sad ce svuda da izbaci J, pa ce i on da bude Deica Jel se sećaš šta je bilo sa zarezima? Sad ih deli i šakom i kapom Quote Share this post Link to post Share on other sites