Jump to content
FAS Goran

Sava

Moderator
  • Content Count

    1173
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Sava last won the day on September 24 2017

Sava had the most liked content!

1 Follower

About Sava

  • Rank
    Licencirani probirač vozila
  • Birthday 09/30/1992

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Batajnica

Previous Fields

  • Garage
    Alfa Romeo 159 2.0JTDm 170ks, Citroen C4 II 1.6 HDi

Recent Profile Visitors

4174 profile views
  1. Ako neces da provlacis novu antenu skroz do krova i menjas fabricku FM antenu, u Veltehu imaju antenu sa Fakra konektorom, ja sam konkretno u Giulietti uspeo da je spakujem ispod plastike gornjih luftera, odmah pored displeja i radi solidno. Ne vidi se nigde nista i radi kao fabrika. Mislim da je antena bila 1500 din. Nisam pratio dokle si stigao sa ugradnjom, ali smo mi ugradili, povezali i Blue&me pa je dobijen ceo ugodjaj, bluetooth handsfree, usb & aux gde se pored citanja muzike sa usb drajva za sitne pare na aliju kupi bluetooth prijemnik koji ide u aux a napaja se sa usb porta, pa samim tim imam i bluetooth muziku, to jest A2DP konekciju preko AUX moda.
  2. Evo me upoznat sam samo sa prvim verzijama 2.0 motora, recimo u 159 je kompletan motor sa agregatima i turbinom identican u 140 i 170 varijanti, jedina razlika je u menjacu. F40 je u jacoj varijanti, u slabijoj je C635 koliko se secam sa kracim prenosima, sto ga cini mozda i eksplozivnijim od 170 kojeg je teze naterati, ali F40 trpi prilicno vise Nm U giuliettama nije takav slucaj, menjaci su isti (C635), ali je turbina manja na 140ks, ne secam se bas oznake koja je, dok je na 170 ostala ista turbina kao i na 159. @neshaoct od 2014 postoji i najjaca verzija 2.0jtdm2 motora, 175ks, tada je isao uporedo sa slabijom varijantom od 150ks. Pre toga je isla kombinacija 170/140. Nek me slobodno neko ispravi ako gresim, davno je proslo kad sam sve te informacije imao u sred noci u glavi
  3. Svi koji imate problem, zovite ovaj broj pa prijavite na 011 2544 358. To je JP Emisiona tehnika i veze, oni imaju nesto sa ovim, RTS samo pusta audio signal njima. Ja sam ocigledno jedini zvao i dosao do tog broja i covek mi kaze da prvi put cuju za to u zivotu ali ce se raspitati po firmi. Nece nista preuzeti ukoliko ih ne spamujemo stalno.. I da, zakljucio sam da je problem sa RDS-om, ne TA. TA ima zaseban prozor koji se otvori i moze da se prekine. RDS ocitava ovu oznaku “ ALARM! “
  4. Ja sam kod sebe instalirao update, jedina razlika je sto mi je proradio Radio Text koji se ubagovao i nije radio, i opcija za memorisanje stanica se malo promenila, dakle nista bitno.. Dobar je update jedino ako se nesto ubaguje kao kod mene pa se samim tim “flešuje” sistem i krene iznova.
  5. 159 ima samo u slucaju kad ima prskalice farova i otprilike upali na nekih 10-20% tecnosti u posudi. Prilicno korisna stvar, pogotovo zimi, upozori vozaca pred put..
  6. Jedno je da pricas sta je tebi dovoljno, a drugo je kad pricas da ima sve osim tempomata
  7. Moracu da te ispravim, posle ovih slika enterijera mislim da od opreme nema ama bas nista [emoji2] Svakako, nek te lepo sluzi [emoji1303]
  8. Ja sam kupio originalne mape sa sajta pa nisam nabudzio android [emoji2]
  9. 100€ sa njegovom SD karticom 90€ sa vasom SD karticom Mape su iz 2017te godine.
  10. Mislim da suvozacev ima tri, od cega je taj treci za senzor prisutnosti suvozaca, a cini mi se da vozacev nema taj treci dzek..
  11. I drugarov Bravo Sport ima visinu samo na vozacevom sedistu.. mada ne sumnjam da ce to sve da se skocka tako da oba sedista imaju visinu [emoji1303] Sto se tice konektora, na 159 su ovakvi identicni dzekovi, ali je potpuno odvojen i drugaciji dzek za grejace i elektro pomeranje..
  12. O kom autu je rec? Generalno, nema ni potebe za prekidacem na tom retrovizoru, zasto bi ga ikad iskljucio?
  13. Bas pricam s Kuvaljom danas, ajde sto su na Stilu napravili glupost gde u auto rezimu fizicki ne mozes da prebacis na dugo, nego su napravili dva nova modela Bravo i Delta gde je ostavljen identicni ablender sa identicnom greskom. Jel moguce da 15 godina niko nije mogao da uvidi gresku i skine mehanicku blokadu? A nije mala greska uopste.. Od GP i 159 je to ispravljeno, dosli su novi ablenderi gde je to reseno, ali i dalje se ta automatska svetla pale pre verglanja i otezavaju paljenje.. zasto?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...