Jump to content
FAS Goran

77mario

Members
  • Content Count

    144
  • Joined

  • Last visited

About 77mario

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 09/05/1977

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Hrvatska

Previous Fields

  • Garage
    Bjelovar

Recent Profile Visitors

1831 profile views
  1. Alternator je umro. Sve prestalo raditi, od radija, volana - servo, ESP, ASR ABS itd.
  2. Samo ona. Kratko vrijeme. 10-tak sekundi svijetli. Zatim kratko vrijeme blinka, 4-5 puta i onda se ugasi. Auto palim bez problema. Jutros upalim i popalim sve potrošače; klimu, sva svijetla, grijač, maglenke, sve. Ne pali se aku. Možda mi ne radi hill holder. Primijetio sam prekjučer dok mi je blinko aku kao da nije radio hill holder. Možda ga je sam isključio. Ili se samo zblesirao. Da skinem minus klenu na kratko vrijeme?
  3. Zvao sam čovjeka za auto, phedra 2008. 120ks. Pitam ja njega: kako ide auto s obzirom da ima 1800 kg? Tvrdi on da ima 1400 kg (?) I da je euro5 motor unutra(?). Ja nigdje nisam našao te podatke. Zna li tko više od mene?
  4. Pozdrav. Ja na moru, upalim auto, krenem i vozim se. Raspalim klimu i počne mi svijetliti akumulator, ja ugasim svijetla i klimu, ono počne da blinka, cca 10-15 sekundi, da bi se onda ugasio. Palim i gasim auto normalno. Možda je aku oslabio? Inače garancija je bila do 16.6.2017. haha.
  5. Trenutno se na oglasu nude ova dva auta. http://www.njuskalo.hr/auti/lancia-phedra-2.0-jtd-max-sacuvana-oglas-10594895 http://www.njuskalo.hr/auti/lancia-phedra-2.0-multijet-diesel-full-oprema-7-sjedala-oglas-21333979 Vozim se normalno, uglavnom po propisima ili malo iznad njih. Ne divljanje, ne palim gume ali volim kad prestižne da to bude brzo.
  6. Neshaoct Mislite li Vi da je 120 ks dovoljno za Phedru? Meni se čini da ipak ne. A da li ga softwareom dizati? Imam 2 na oglasu u cijeloj HR a da uvozim iz Italije ima troškove uvoza 3000€. Ne znam šta raditi. I žao mi je što nema phedre sa Fiat motorom. Ti HDI su mi nepoznanica i čujem od ljudi da ga treba izbjegavati. E sad....
  7. Mmmmm da. Nas je 6. 136 kW bi valjda bilo ok. Hvala.
  8. Ima li tko podatke o razlikama između Oro, Platino, Executive?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...