Jump to content
FAS Euroauto Goran

spaad

Members
 • Content Count

  293
 • Joined

 • Last visited

About spaad

 • Rank
  Regolari

Profile Information

 • Location
  ZR

Previous Fields

 • Garage
  Jeep Compass Limited 2, Bravo 1.4Tj

Recent Profile Visitors

1175 profile views
 1. spaad

  K: Kačket za Bravo2

  Može lock.
 2. spaad

  K: Kačket za Bravo2

  Svugde slabo. Dobre pare bi mogle da se uzmu na ovom.
 3. Sam sebi da odgovorim, a i ako nekog interesuje. U ovlašćenom servisu je cena senzora od 1400- 10000din. po komadu. Plus montaža i sve ostalo.
 4. Ja sam poručio pragove. Idemo malo na sređivanje.
 5. Kako naslov kaže, kupujem kačket za Bravo 2. Cena, manje bitna.
 6. Da li neko ima iskustva sa senzorima pritiska pneumatika? Pošto je zamena guma na ovom Compasu 4000 din. rešili smo da kupimo set felni, pa da sami menjamo. Kupljene felne sa senzorima ove: Da li se kalibracija radi kod vulkanizera, ili je bolje ići u ovlašćeni servis? Pošto su senzori stari (u koliko i rade i odgovaraju) da li kupiti odmah nove? Ima li ko iskustva sa ovakvim stvarima?
 7. Pa ja sam ti rekao da prvo to proveriš čim se pojavio problem. Zamenjena je?
 8. To je minimum u svim ovlašćenim servisima.
 9. Nema veze sa spoljašnjom temperaturom, iz iskustva. Nešto u vezi motora je i same kontrole sagorevanja, paljenja, mešavine,... Iskreno bilo je 10-tak puta za ovaj period, posle 4-og više nisam obraćao pažnju, pošto je sve posle davanja gasa radilo normalno.
 10. Nema to veze sa stilom vožnje. Kod njega je to redovna pojava i nema veze da li je zagrejan ili ne. Retko se dešava, ali deluje frustrirajuće i uznemirujuće. Samo daj gas tad par puta i malo oštrije vozi na početku vožnje. Jednostavno je takav. Ali stvarno retko, bar za 4 godine korišćenja kod mene.
 11. Na digitalnoj klimi kod mene toga nije bilo. Mogao si da menjaš gde god hoćeš da duva i samo tamo duva. Što se tiče samog rada, do sad nisam seo u auto da tako brzo greje ili hladi.
 12. Naravno, zato i kažem da se na Tipu isplati. Na Bravo mi je Laser crko posle 3 meseca.
 13. Ja sam stavio na Tipa Osram Night Breaker Ultimate, odmah posle kupovine. I na kratka, i na duga. Prodat je posle 4 godine i 50k km. Nikad nisu menjane.
 14. Kad odeš u servis napomeni koje ulje hoćeš. Mene su stalno pitali u AK Kole za to, sem zadnjeg servisa koji je bio u 10-om mesecu prošle godine. Nemam pojma kako je kod drugih. Pitaj pre servisa, to je tvoje pravo. Jedino šta smo primetili u vezi potrošnje ulja oko Tipa , je da kad se dobro "utrči" manje troši, ali to mora van grada da bude.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...