Jump to content

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

FAS Euroauto Goran Vlada

spaad

Members
 • Content count

  206
 • Joined

 • Last visited

About spaad

 • Rank
  Regolari

Profile Information

 • Location
  ZR

Previous Fields

 • Garage
  Tipo 1.4 HB Lounge,Bravo 1.4Tj

Recent Profile Visitors

591 profile views
 1. Ove na Tipu su TI 17". Doduše malo poravnate sa lica, pa je to u alu varijanti.
 2. Jaka je i cena za ove farove (480E) Ovi na autu su kao novi (tako izgledaju). Stavljen Osram Laser H1, ali desni gubi liniju i oba imaju žućkastu crtu iznad cenralne tačke , kad se gleda na prepreci ispred auta. Zamena projektora je neminovna, samo da nađem ko će to kvalitetno i brzo da odradi. Ovde kod mene to niko ne radi pa mi je i to malo problem. Hvala na savetima, kontaktiraću članove koji se time bave , da vidim kako stoje stvari.
 3. Ofarbane, sad samo šmirglanje i poliranje ostaje kad se dobro osuši. Posle idu još dva sloj laka u celosti. Imam dilemu, pošto je desni far lošiji (mada izgledaju perfektno) da kupim ove. Ima li ko ikakvog iskustva sa ovako nečim ili da idem na xenon varijantu za srednja svetla?
 4. To kod ovog motora zavisi dosta od stila vožnje. Ako ideš preko 4500 o/min troši dosta. Kod mene je do prvog servisa bila 1 L (10k km), sad za 9 meseci i 15k km 0,5 L. Vožen je uglavnom od 2500-4200 i to 80% van grada tih 9 meseci.
 5. Kod mene su 4 . Verovatno opet neka ušteda ili je kod sedana tako?
 6. Ne sporim ja nikako velik pad cene kod fiata posle kupovine, ali test vozila imaju jaču cenu, više kilometara, i više su ruinirani. Meni je neverovatno da neko da 13K evra (probao ili ne) za auto, pređe sa njim 700 km i utvrdi da je motor slab! Šta je vozio pre i očekivao od tog motora? Pa ne kupuju deca auto od 13K evra. Valjda?
 7. Malo čudan oglas. Auto koji je za 3 meseca prešao 700 km? Ili je poklonjen, ili je nešto drugo u pitanju? Cena je 2k evra ispod novog. Po anteni ,auto bi trebalo da ima i GPS i DAB .Jako je ljut vlasnik zbog slabog motora.
 8. Fiat Nuova Tipo - Uconnect (iskustva, unapređenja)

  Da prenesem samo iskustvo. Na telefonu koji je povezan blututom, a koristite Sygic (kupljenu) androjid navigaciju na telefonu , radi glasovno navođenje na audio sistemu vozila. Prekida sve i daje obaveštenje o sledećem manevru. Na onom besplatnom ,to nije slučaj.
 9. Jedna loša fotografija koja generacijski govori mnogo!
 10. Malo sam danas počeo sa radovima. Ne mogu ni ja da dočekam leto. Šmirglanje fronta, P120,P320,P600, P1000(sunđer). Nemam uslova za rad u zatvorenom, pa kako vreme i obaveze dozvole. Samo sam u dilemi u koju crnu da farbam pozadinu? Mat ili glossy, 2K lak svakako ide posle. I zimske stavljene na oba. Ove na Bravu su neuporedivo tiše od letnjih Bridgestone. p.s. Imam i one zelene na zidu od komšije. Poklanjam , samo da ih se rešim!!! Pssst. Samo sms.
 11. Da li je možda neko gledao ovog u BG? Prijatelj kupuje , a deluje mi brutalno. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/15298328/fiat-evo-14-t-jet-sport
 12. Pošto su sve opcije otpale, danas kupljene 18" od sporta. U odličnom stanju za 300E. Ovako će izgledati kad ih završim, onda i idu slike.
 13. Pa, nije to puno do gore.
 14. Pozdrav! Da je to tako, kako se priča i piše za all season gume istina, odavno bi svi proizvođači u auto industriji stavljali te gume na nova vozila. Nikako ne želim da kažem da all season gume nisu dobre, ali se moraju poklopiti uslovi eksploatacije, cena, pređeni km., ... Imamo polemiku kako se letnja gume ponaša leti? Imam polemiku kako se zimska guma ponaša zimi? Imamo polemiku kako se letnje i zimske gume ponašaju leti ili zimi? Iz svega proizilazi da je neko uspeo da napravi gumu( od svih koji prave letnje i zimske) koja sve to rešava za malo više novca, a pritom ne morate ni kod vulkanizera? Izvinjavam se, ali test me potstakao.
 15. Ja sam uzimao i ovako nešto u obzir! Volim drugačije, pa nek košta! Mislim da bi ovo ubilo, na crnoj pozadini. 18".
×