Jump to content
FAS Goran

spaad

Members
  • Content Count

    298
  • Joined

  • Last visited

About spaad

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Location
    ZR

Previous Fields

  • Garage
    Jeep Compass Limited 2, Bravo 1.4Tj

Recent Profile Visitors

1567 profile views
  1. Za zaustavljanje korozije PRESTO Konvertor rdje. Provereno nema bolje, radi fantastično. Samo namazati 2-3 puta.
  2. Odličan, obilje opreme i svega, ali podrška za Jeep kod nas, katastrofa.
  3. Sve što je dole iznajmljeno, a nije private, je regularno. Nema problema. Kad se ide private i na crno, onda se desi ovo sa taksom. Prisustvovao sam događajima po restoranima gde inspekcije rasturaju vlasnike zbog jednog fiskalnog računa, koji nije stavljen na sto. Niko ko iznajmljuje smeštaj u CG neće rizikovati neprijavljivanje gosta, jer su kazne drakonske. Prijavite se kad dođete u CG u rodbinski smeštaj. To je i kod nas obavezno. Ništa dole nije puklo sem Budve. Mada ima mnogo šetača, ali i stranaca. To su priče iz političkih razloga. Tamo gde smo bili je sve krcato. Mogu i snimak da okačim, ako treba.
  4. Evo dva kratka snimka, ali bez zvuka, pošto moja Gospođa baš voli da priča.
  5. Ja sam prošao u ponedeljak autoput. Celo penjanje, bez gužve ikakve. Sve 5-ta i 6-ta brzina, na 100-110km/h. Nije taj uspon strašan, jedino se oseti da mora 10% gasa više. Put je odličan, u tunelima imate znakove ograničenja koji mere brzinu vozila. Kad je prekoračite oni počnu da trepću. Kažu da je 80% Podgorice vozalo prvog i drugog dana, da vide autoput. Verovatno je tu nastao problem? To je bilo na njihovim vestima. Priključenje u Mateševu je baš za čuđenje? Mogli su bar neki privremeni asfalt da stave. Bravo je bio do pola "beo" , a blatobrani puni. Kupao se na Zlatiboru. Imam dva kratka videa, pa ću ih okačiti da ih vidite.
  6. spaad

    K: Kačket za Bravo2

    Svugde slabo. Dobre pare bi mogle da se uzmu na ovom.
  7. Sam sebi da odgovorim, a i ako nekog interesuje. U ovlašćenom servisu je cena senzora od 1400- 10000din. po komadu. Plus montaža i sve ostalo.
  8. Ja sam poručio pragove. Idemo malo na sređivanje.
  9. Kako naslov kaže, kupujem kačket za Bravo 2. Cena, manje bitna.
  10. Da li neko ima iskustva sa senzorima pritiska pneumatika? Pošto je zamena guma na ovom Compasu 4000 din. rešili smo da kupimo set felni, pa da sami menjamo. Kupljene felne sa senzorima ove: Da li se kalibracija radi kod vulkanizera, ili je bolje ići u ovlašćeni servis? Pošto su senzori stari (u koliko i rade i odgovaraju) da li kupiti odmah nove? Ima li ko iskustva sa ovakvim stvarima?
  11. Pa ja sam ti rekao da prvo to proveriš čim se pojavio problem. Zamenjena je?
  12. To je minimum u svim ovlašćenim servisima.
  13. Nema veze sa spoljašnjom temperaturom, iz iskustva. Nešto u vezi motora je i same kontrole sagorevanja, paljenja, mešavine,... Iskreno bilo je 10-tak puta za ovaj period, posle 4-og više nisam obraćao pažnju, pošto je sve posle davanja gasa radilo normalno.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...