Jump to content
FAS Goran

Sava

Moderator
  • Content Count

    1173
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by Sava

  1. Ako neces da provlacis novu antenu skroz do krova i menjas fabricku FM antenu, u Veltehu imaju antenu sa Fakra konektorom, ja sam konkretno u Giulietti uspeo da je spakujem ispod plastike gornjih luftera, odmah pored displeja i radi solidno. Ne vidi se nigde nista i radi kao fabrika. Mislim da je antena bila 1500 din. Nisam pratio dokle si stigao sa ugradnjom, ali smo mi ugradili, povezali i Blue&me pa je dobijen ceo ugodjaj, bluetooth handsfree, usb & aux gde se pored citanja muzike sa usb drajva za sitne pare na aliju kupi bluetooth prijemnik koji ide u aux a napaja se sa usb porta, pa samim tim imam i bluetooth muziku, to jest A2DP konekciju preko AUX moda.
  2. Evo me upoznat sam samo sa prvim verzijama 2.0 motora, recimo u 159 je kompletan motor sa agregatima i turbinom identican u 140 i 170 varijanti, jedina razlika je u menjacu. F40 je u jacoj varijanti, u slabijoj je C635 koliko se secam sa kracim prenosima, sto ga cini mozda i eksplozivnijim od 170 kojeg je teze naterati, ali F40 trpi prilicno vise Nm U giuliettama nije takav slucaj, menjaci su isti (C635), ali je turbina manja na 140ks, ne secam se bas oznake koja je, dok je na 170 ostala ista turbina kao i na 159. @neshaoct od 2014 postoji i najjaca verzija 2.0jtdm2 motora, 175ks, tada je isao uporedo sa slabijom varijantom od 150ks. Pre toga je isla kombinacija 170/140. Nek me slobodno neko ispravi ako gresim, davno je proslo kad sam sve te informacije imao u sred noci u glavi
  3. Svi koji imate problem, zovite ovaj broj pa prijavite na 011 2544 358. To je JP Emisiona tehnika i veze, oni imaju nesto sa ovim, RTS samo pusta audio signal njima. Ja sam ocigledno jedini zvao i dosao do tog broja i covek mi kaze da prvi put cuju za to u zivotu ali ce se raspitati po firmi. Nece nista preuzeti ukoliko ih ne spamujemo stalno.. I da, zakljucio sam da je problem sa RDS-om, ne TA. TA ima zaseban prozor koji se otvori i moze da se prekine. RDS ocitava ovu oznaku “ ALARM! “
  4. Ja sam kod sebe instalirao update, jedina razlika je sto mi je proradio Radio Text koji se ubagovao i nije radio, i opcija za memorisanje stanica se malo promenila, dakle nista bitno.. Dobar je update jedino ako se nesto ubaguje kao kod mene pa se samim tim “flešuje” sistem i krene iznova.
  5. 159 ima samo u slucaju kad ima prskalice farova i otprilike upali na nekih 10-20% tecnosti u posudi. Prilicno korisna stvar, pogotovo zimi, upozori vozaca pred put..
  6. Jedno je da pricas sta je tebi dovoljno, a drugo je kad pricas da ima sve osim tempomata
  7. Moracu da te ispravim, posle ovih slika enterijera mislim da od opreme nema ama bas nista [emoji2] Svakako, nek te lepo sluzi [emoji1303]
  8. Ja sam kupio originalne mape sa sajta pa nisam nabudzio android [emoji2]
  9. 100€ sa njegovom SD karticom 90€ sa vasom SD karticom Mape su iz 2017te godine.
  10. Mislim da suvozacev ima tri, od cega je taj treci za senzor prisutnosti suvozaca, a cini mi se da vozacev nema taj treci dzek..
  11. I drugarov Bravo Sport ima visinu samo na vozacevom sedistu.. mada ne sumnjam da ce to sve da se skocka tako da oba sedista imaju visinu [emoji1303] Sto se tice konektora, na 159 su ovakvi identicni dzekovi, ali je potpuno odvojen i drugaciji dzek za grejace i elektro pomeranje..
  12. O kom autu je rec? Generalno, nema ni potebe za prekidacem na tom retrovizoru, zasto bi ga ikad iskljucio?
  13. Bas pricam s Kuvaljom danas, ajde sto su na Stilu napravili glupost gde u auto rezimu fizicki ne mozes da prebacis na dugo, nego su napravili dva nova modela Bravo i Delta gde je ostavljen identicni ablender sa identicnom greskom. Jel moguce da 15 godina niko nije mogao da uvidi gresku i skine mehanicku blokadu? A nije mala greska uopste.. Od GP i 159 je to ispravljeno, dosli su novi ablenderi gde je to reseno, ali i dalje se ta automatska svetla pale pre verglanja i otezavaju paljenje.. zasto?
  14. @S.V.E.T.A. I za jedno i za drugo bi slatko nalupao inzinjere i popili bi otkaz u najmanju ruku [emoji3]
  15. Recimo i za 159 su se “Ti” opruge prepoznavale tako sto jedino one imaju 4 tacke napred i pozadi, dok istale imaju po 3..
  16. Evo informacija na zvanicnom e-learnu. Ne vidim da se pominje 1.4 MultiAir Sport, pa pretpostavljam da si ipak dobio isto vesanje koje ide na 1.4 T-Jet Sport, ako ti je vec nizi od ostalih. A posto su im fabricke identicnih specifikacija, pretpostavljam da su i SPORT varijante takodje iste.
  17. Far od 159 lego ko kec na desetku [emoji2]
  18. Pitao sam ja za xenone kod mene na tehnickom. Kazu da nisu u obavezi da slikaju motorni prostor, niti same farove, sto znaci da imas slobodu da prodjes sa xenonima ali ako nekad neko pravi problem, kazes da si ugradio pre par dana. Moraju da imaju fotografije iz svih uglova spolja, instrument tablu i broj sasije. Dakle na tim fotografijama je bitno da se ne vide modifikacije. Ostalo sve moze, kuka, xenon i td.. sve sto moze da se skine i vrati.. Meni cak nije gurnuo ovu sondu otpozadi [emoji57]
  19. Jel moze info odakle je Boza? Poznajem jednog pa me bas zanima jel o njemu pricate..
  20. To je bar lako proveriti preko bilo kog savremenog telefona ili kompjutera...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...