Jump to content
FAS Euroauto Goran

endbringer

Members
 • Content Count

  357
 • Joined

 • Last visited

About endbringer

 • Rank
  Regolari
 • Birthday 07/02/1979

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd

Previous Fields

 • Garage
  Fiat Bravo 1.6 multijet 120hp

Recent Profile Visitors

7294 profile views
 1. Ili kao francuzi, aditiv za snižavanje temp sagorevanja čađi i čišćenje dpf na nižim Temp od recimo fiatovog sistema
 2. Adblue služi da azotove okside pretvori u azot i vodu i to mu je jedina svrha u tretmanu izduvnih gasova. Kakve on ima veze sa regeneracijom dpf?
 3. Kolika vam je potrošnja čist auto put i brzina 130km/h?
 4. Koliko vam troši recimo na autoputu pri brzini od 130km/h? Išao do pirota juče i danas nazad i pokazuje za današnji trip oko 280km tom brzinom 4,6l na brodu +1l koliko laže znači oko 5,6l/100km realno. Sipam ovih dana do čepa i videću kolika je realna bila u odnosu na bord.
 5. Narode, 215 50 R17 letnja, tigar ili Sava? Ili za mrvicu skuplje ako je vredno razlike? 99 posto vremena grad, more na leto i oko 8k km godišnje...
 6. Imam 2 pozadi od 2016te, prešle oko 50k i još idu :) Odlične gume...
 7. Broj Stefanovog telefona +381643025593 2k preko onih 6k za celu tablu. 3k po motoru pojedinačno, ali ako je i recirkulacija i tabla dole onda je sve 8k za ruke (svi motori ako ih je više). Što se tiče levog miksera nisam pitao jel sekao lim. Njega i motor ka vetrobranu odradio je sa vozačeve strane, pretenac kod suvozača nije skidao.
 8. Stefan, kod tc Zmaja. 1980din plastike u Bogunoviću i 6k din za ruke (3k po motoru). Sreća pa nije cela tabla išla dole, bilo bi još +2k Ovlašćeni je računao samo 25k za uslugu plus po 8k za motore...
 9. Rešio problem, zamenjene plastike na motoru miksera i za vetrobransko staklo a recilkulacija volšebno radi. Ima jednog gremlina u elektronici ali za sada radi. Mogu da kažem cene i gde sam radio?
 10. Ovo je za recirkulaciju koliko vidim? Našao sam set plastika, oko 2k je, da li neko ima možda uputstvo kako prići i zameniti ih za vetrobranski motor i levi mikser?
 11. A da li može da se zameni levi mikser bez da se seče išta i razbuca tabla? Zbog njega mi ne radi grejanje, ostalo bih radio na proleće...
 12. Proverio sam za brzinu venta, manuelno sam pojačavao i smanjivao. Brine me to što nakon reseta recirkulacija radi pa opet zaklupi. Da li miriše na elektroniku? Može li se ikako utvrditi neispravnost upravljačkog dela, bez da se menja drugim pa metoda pokušaja...
 13. Pozdrav narode, evo da se i ja upišem sa problemom. Naime, dijagnostika mi pokazuje da je levi mikser, aktuator i motor vetrobranskog stakla i isto to za recirkulaciju u kvaru. Kada pritisnem dugme za izduvavanjem za noge i grudi to odrađuje bez broblema, duva. Nakon brisanja grešaka i reseta klime na auto i mono dugme, recirkulacija proradi, na šoferku duva i dalje kao i pre reseta ali ne radi izduvavanje za noge i grudi deo. Na pritisak recirkulacije čuje se motor i oseti se promena u radu ventilatora i strujanja vazduha. Da li može elektronika da bude problem? Kako to proveriti? Da li je iko imao nešto slično? Takođe, desi se da ventilator ne duva jačinom srazmernom izborom na tabli. Kada pratim napon, desi se da preko 80% izabrane snage on počne da varira i smanjuje snagu/napon opada.
 14. Hvala za skrin šotove. zato sam i pitao, da li neko ima sveža iskustva. Navodno, do 100e vrednosti računa ne plaća se carina, išlo bi nas dvojica. A svejedno, često prelazim most da sipam gorivo tako da ni odlazak za povrat novca nije problem.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...