Jump to content
FAS Goran

Vojvoda Vuk

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

  1. To sam ja stručnjak izvukao vani. Pokušavao sam da vidim kako ovaj beli šraf radi, tj kako njegovo okretanje pomera celu stvar ali nisam uspeo
  2. Oterala me je kiša. Otvorio sam, motorić radi tj pomera celu stvar, ali kao što sam pisao na okretanje onog belog šrafa ništa ne reaguje.
  3. Jeste punto. Onda ću neki dan kada budem slobodan da skinem far pa da vidim šta mogu da uradim. Važno da uopšte može da se proba nešto, da se ne mlatim džabe. Ako otvaram, znači skidam onu plastiku napred ili se otvara samo sa zadnje strane gde menjam sijalice?
  4. Poz. Ovako izgleda moj problem, levi far svetli jako nisko, šrafovi za štelovanje potpuno ne reaguju na okretanje. Da li ima neke nade da to otvaram sve ili da kupim polovni i da zamenim. Neko mišljenje?
  5. Jedno pitanje. Felne su 6J a na njima gume 185/60/14, ET 37, da li mogu da se montiraju na Punta 2, prostije receno da li ce da kace i grebu negde, misljenja i iskustva? Hvala unapred

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...