Jump to content
FAS Euroauto Goran

fordoni

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

About fordoni

 • Rank
  Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nisu crkla odjednom...tek sam sada primetio da ne rade. Inače pitao sam da li pašu grejači od Fiat Brava i dobio negativan odgovor.Sedišta su drugačija pa su i grejači različiti. Možda da odem kod još nekog majstora,mada ovaj Mića električar u Dimitrijali je uvek bio korektan. Pa i u pravu si kada razmislim.
 2. Kapiram da mi to mogu reći i u KIT KOMERCU-tu su tri zgrade od mene. Kada i ako nadjem grejače treba naći tapetara koji će mi skinuti kožu staviti novi grejač i vratiti nazad.
 3. Aauuuuuhhh...pa svaka čast!!! Ti mu dodješ bolje od majstora...kapa dole. Znači postoji šansa da pasuju grejači od Fiat Brava? Dobro ću ovo prostudirati pa ćemo videti šta možemo da uradimo.
 4. Oba sedišta...majstor je gledao i proveravao.
 5. Veliki pozdrav! Imam problem sa grejačima sedišta,tj.ne rade.Majstor je utvrdio da su oni crkli...instalacija je ok. Moje pitanje je...da li je neko imao isti problem i gde mogu naći te grajače? Preko google-a nisam imao nešto uspeha.
 6. @Ivan Hvala puno...problem je samo što r17 i r 18 nema ni za leka,a da su original i da valjaju...zato sam i gledao r16. Te felne će biti zimski set. Ništa...čekam i gledam,pojaviće se već nešto.
 7. Veliki pozdrav! Da li na Deltu 1.9 tt pašu felne r16? Tražeći na netu piše da samo dolazi u obzir r17 i r18.
 8. Pozdrav drugari. Sada sam zbunjen.Da li Sale u Žarkovu rešava problem sa skidanjem ili bez skidanja table? Kod koga bi pre otišli...kod Saleta ili Stefana???
 9. Hvala na dobrodošlici. Naravno,u pravu si da je svako dobrodošao ko voli automobile i sve vezano za njih.Prosto tako se namestilo u mom slučaju. Družimo se prvom prilikom.Znam da se prave okupljanja svake nedelje kod Intera pa ću pratiti situaciju u vezi sa tim.
 10. Da,fabrički prednji+zadnji senzori. Kako to da rešim ili kod koga da odem.Malo je čudno da ni signal migavaca ne radi...znate ono, tik tak tik tak
 11. Poštovanje forumaši! Moj konkretan problem je sledeći..(a vi mi recite da li je vezano za BLUE & ME sistem) Parking senzori i zvuk migavaca u kabini je nekad čuju a nekad ne.Sumnjao sam da zabaguje kada povežem telefon ali nije. Nema pravila...nekad upalim auto i prvih 10 minuta nema zvučnih signala i onda odjednom sve radi. Da li i ja treba da odradim postupak koji ste već opisivali?
 12. Veliki pozdrav forumaši! Zovem se Uroš i iz Bgd-a sam.Dugo vas pratim ali sada sam pravi član sa pravim autom za ovaj forum.
 13. Da li neko ima iskustva sa servisom u Milana Rakica gore kod Olimpa?Servis se zove RMP auto.Tamo sam radio veliki servis i ok je uradjeno.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...