Jump to content
FAS Goran

fordoni

Members
  • Content Count

    31
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by fordoni

  1. @trmac Gde si na kraju rešio problem i kako je ispalo?
  2. Mislim da je ovo na kraju bolja solucija i da ću biti miran nekoliko godina.U opciji je bila Fulda SportControl i Goodyear f1 asy 5 ali sam se odlučio za Dunlop.
  3. Hvala puno! Poručio sam danas preko IPG-a iste te.
  4. Ima u Zemunu u Uno centru Dunlop Sportmaxx rt2 za 11900+900 montaža i balansiranje. Meni se čini da je to dobra ponuda...a cene će samo da skaču.
  5. Da li je kupovao neko skoro gume preko IPG-a?Da li treba da se zove i proveri dot ili su gume sveže?Koja je procedura? Inače baš je teško naći dobru gumu u dimenziji 225/40 r18. Ako gledam srednju klasu nemam ideju šta bih a i cene skaču svakodnevno...teška priča.
  6. Možda je bolja opcija uzeti Kleberice ili Barum.Očigledno da sa Savom je lutrija.
  7. Čitajući vaša iskustva i mišljenja dolazim do zaključka (uloženo-dobijeno) da je dobra kupovina letnje gume SAVA UHP2. Dimenzija je 225/40 r18 i prelazim godišnje oko 12000 km. Da li podržavate ili bi savetovali nešto drugo?
  8. Nisu crkla odjednom...tek sam sada primetio da ne rade. Inače pitao sam da li pašu grejači od Fiat Brava i dobio negativan odgovor.Sedišta su drugačija pa su i grejači različiti. Možda da odem kod još nekog majstora,mada ovaj Mića električar u Dimitrijali je uvek bio korektan. Pa i u pravu si kada razmislim.
  9. Kapiram da mi to mogu reći i u KIT KOMERCU-tu su tri zgrade od mene. Kada i ako nadjem grejače treba naći tapetara koji će mi skinuti kožu staviti novi grejač i vratiti nazad.
  10. Aauuuuuhhh...pa svaka čast!!! Ti mu dodješ bolje od majstora...kapa dole. Znači postoji šansa da pasuju grejači od Fiat Brava? Dobro ću ovo prostudirati pa ćemo videti šta možemo da uradimo.
  11. Oba sedišta...majstor je gledao i proveravao.
  12. Veliki pozdrav! Imam problem sa grejačima sedišta,tj.ne rade.Majstor je utvrdio da su oni crkli...instalacija je ok. Moje pitanje je...da li je neko imao isti problem i gde mogu naći te grajače? Preko google-a nisam imao nešto uspeha.
  13. @Ivan Hvala puno...problem je samo što r17 i r 18 nema ni za leka,a da su original i da valjaju...zato sam i gledao r16. Te felne će biti zimski set. Ništa...čekam i gledam,pojaviće se već nešto.
  14. Veliki pozdrav! Da li na Deltu 1.9 tt pašu felne r16? Tražeći na netu piše da samo dolazi u obzir r17 i r18.
  15. Pozdrav drugari. Sada sam zbunjen.Da li Sale u Žarkovu rešava problem sa skidanjem ili bez skidanja table? Kod koga bi pre otišli...kod Saleta ili Stefana???
  16. Hvala na dobrodošlici. Naravno,u pravu si da je svako dobrodošao ko voli automobile i sve vezano za njih.Prosto tako se namestilo u mom slučaju. Družimo se prvom prilikom.Znam da se prave okupljanja svake nedelje kod Intera pa ću pratiti situaciju u vezi sa tim.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...