Jump to content
Goran
  • Member Statistics

22089
    Total Members
    6489
    Most Online
    Srboslav
    Newest Member
    Srboslav

38136
    Total Topics
    1104238
    Total Posts

• Popusti, pogodnosti, akcije

• Aktuelni postovi

• Jos da @Dzimbo "uhvati" @moron na emociju i da mu doplati za 500L. Eto, i to sam vam resio . 
    • Izašlo predstavljanje...  Čestitke i ovde, super odabir     Da se zapljunem da mi izlaze notifikacije za temu
    • Pa njoj je nemacki maternji, tako daaaa... Evo i (jedine) vlasnice pre mene...         Potpuno idealna situacija bi bio MultiAir sa 170ks i panoramom, i ovom opremom koju vec ima, ali takve kombinacije kod polovnih kola prosto spadaju u domen naucne fantastike...     Hvalaaa! Bilo je farova sa socivima i na pre-restyle verziji, sa halogenim sijalicama, pa se nesto uzdam da bi konektor od nazad mogao biti isti kao kod mene. Ne znam, ali znacu :) naravno xenon far je druga prica, znam sada zbog brava, pranje farova i nivelacija su posebna prica...     Tezina vrlo dobra 1320kg...ocekivao sam bukvalno 100kg na to, medjutim...     Moze moze, samo prosto kod nas ne znam kome bi prepustio da čačka i eksprementise na relativno nepoznatom motoru za tu namenu (remap) A sta se sa motorom moze najbolje kod brace Grka, steta sto su dole u Atini... https://www.facebook.com/SLPworkshop     Hvala, evo krenuo da pisem a vidim da je kolega Ivan do tancina sve objasnio, covek je doktor, nema ja tu sta da dodajem...       Preskup je sport, kazem od nekih 50-ak primeraka na oglasima, tek par komada su sport i to su sve cene od 13-14-15 hiljada a te pare ne bih davao za 500x, onda bih gledao nesto drugo...   Za sada odlican, presao sam tipa 200km, ali par neravnina i par lezecih ti je dovoljno da shvatis da je to u odnosu na brava (dodatno spustenog i zategnutog) nebo i zemlja. Ima nezavisno vesanje, preko neravnina, sitnih rupa i spojeva asfalta se cuje tak tak i to je to... Prijace malo opustenost u voznji posle brava, gde kako prilazis lezecem pravis taktiku prilaska, pa onda prva, pa lagano, oooo ne kacimo dobro je i idemooooo... Ali zato evo vozio brava pre 2 sata, stisnuo ga malo u drugoj i samo rekao u sebi OOOOOOOOOO majku mu...  
  • Topics

• Today's Birthdays

1. baki nis
      baki nis
      (49 years old)
    2. lukatim
      lukatim
      (43 years old)
    3. pancho
      pancho
      (38 years old)
    4. paun
      paun
      (41 years old)

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

• Create New...