-
Popusti, pogodnosti, akcije
-
Aktuelni postovi
-
Jos da @Dzimbo "uhvati" @moron na emociju i da mu doplati za 500L. Eto, i to sam vam resio .
-
Pa njoj je nemacki maternji, tako daaaa... Evo i (jedine) vlasnice pre mene... Potpuno idealna situacija bi bio MultiAir sa 170ks i panoramom, i ovom opremom koju vec ima, ali takve kombinacije kod polovnih kola prosto spadaju u domen naucne fantastike... Hvalaaa! Bilo je farova sa socivima i na pre-restyle verziji, sa halogenim sijalicama, pa se nesto uzdam da bi konektor od nazad mogao biti isti kao kod mene. Ne znam, ali znacu :) naravno xenon far je druga prica, znam sada zbog brava, pranje farova i nivelacija su posebna prica... Tezina vrlo dobra 1320kg...ocekivao sam bukvalno 100kg na to, medjutim... Moze moze, samo prosto kod nas ne znam kome bi prepustio da čačka i eksprementise na relativno nepoznatom motoru za tu namenu (remap) A sta se sa motorom moze najbolje kod brace Grka, steta sto su dole u Atini... https://www.facebook.com/SLPworkshop Hvala, evo krenuo da pisem a vidim da je kolega Ivan do tancina sve objasnio, covek je doktor, nema ja tu sta da dodajem... Preskup je sport, kazem od nekih 50-ak primeraka na oglasima, tek par komada su sport i to su sve cene od 13-14-15 hiljada a te pare ne bih davao za 500x, onda bih gledao nesto drugo... Za sada odlican, presao sam tipa 200km, ali par neravnina i par lezecih ti je dovoljno da shvatis da je to u odnosu na brava (dodatno spustenog i zategnutog) nebo i zemlja. Ima nezavisno vesanje, preko neravnina, sitnih rupa i spojeva asfalta se cuje tak tak i to je to... Prijace malo opustenost u voznji posle brava, gde kako prilazis lezecem pravis taktiku prilaska, pa onda prva, pa lagano, oooo ne kacimo dobro je i idemooooo... Ali zato evo vozio brava pre 2 sata, stisnuo ga malo u drugoj i samo rekao u sebi OOOOOOOOOO majku mu...
-
-
Topics
-
Today's Birthdays
Info
FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".