Jump to content
Goran

• Aktuelni postovi

• Alo ljudi, čitate li vi šta čovek piše?? Treba mu za par km a ne za 50 km svaki dan. Kakvi igličasti ležajevi, podmazivanje svaki neparni dan punog meseca i ostale gluposti.    Kupi nešto jeftino da ne žališ kada polomiš, udariš i šta već može da se desi. Ako ih ne polomiš u nekom udarcu i te jeftine po ravnom će trajati par godina sa tvojom "vožnjom". Ne moraš baš te od 800 din ali ja ne bih davao više od 1200-1300. Sve ostalo je bacanje para. 
    • Koliko sam ja upoznat Crnogorci izlaze sa foteljom?
    • Za mene, kada je bajs u pitanju, prošlo je vreme rastavljanja pedala (i drugih bajs sklopova sa ležajevima) radi pranja ležajeva, šolja i podmazivanja mašću. To sam nekada radio redovno. Rastavljao sam i amortizere da podmažem klizne delove. Ali, više nemam živaca za to. Špric i ulje. Obično imam dva šprica, sa uljem za menjač i uljem motor (pa ni igle na špricu nisu iste). Kada dodje jesen i kišno doba, ja u krake prednjeg amortizera (gradskog bajsa) redovno sipam toliko ulja da iza bajsa ostaje trag skoro kao da je neka Alfa ...     Šo se tiče SPD pedala, one su fantastične, ali, traže posebnu obuću, a u toj posebnoj obući mogu samo da vozim bajs. Ne i da komforno šetam-hodam kada sidjem sa bajsa. Jako davno ( još je SFRJ bila živa) sam imao "sportski bajs". Najpre ROG-ov (mislim da sam promenio 3 nivoa njihovih sportskih bajseva ), a posle neki žabarski, pravi sportaš, mislim "Atala", sve sa gumama "tabularima" ( ko ono nije šio i traku lepio posle krpljenja, taj ne zna šta su muke ).  I pedale tih "sporstkih bajseva" su tada imale "klipsere". Mislm da danas to i ne postoji ( ili ja to barem ne vidjam ). 
    • Nisam imao ture preko 70 tak km, i nikad nisam poželeo taj sistem. Jednim delom zbog patika koje fino koštaju. Mada, čitao sam da su prednosti velike, i da je iskorišćenje snage 30% bolje.
  • Topics

• Today's Birthdays

1. Igor HGT
      Igor HGT
      (32 years old)
    2. Lyon
      Lyon
      (56 years old)
    3. magi
      magi
      (59 years old)
    4. mizo
      mizo
      (39 years old)
    5. punto_maffia
      punto_maffia
      (40 years old)

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

• Create New...