Jump to content
FAS Goran

snebojsa

Members
  • Content Count

    446
  • Joined

  • Last visited

About snebojsa

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Punto 1.2 8v Metan 2010.god.

Recent Profile Visitors

2172 profile views
  1. Koliko onda izađe kod Stanišića cela procedura?
  2. U ovom servisu iz Čačka što sam ja zvao menjaju se sve boce i sve je po proceduri, košta 90.000 RSD (bez atesta) što je oko 770 EUR. Ako u Kolew-u uzimaju 700 EUR a posle ti vrate jednu staru bocu (potencijalno si u problemu) mislim da je bolje otići do Čačka i za cirka 800 EUR uraditi sve po ps-u. Da je veća razlika pa da se zezaš ovako mislim da se ne isplati za 100 EUR manje. A da li se generalno isplati to moraš sam da razmisliš. Ako iole voziš auto i planiraš da ga zadržiš još nekoliko godina mislim da se isplati. Ja sam računao na mom puntu sa mojom vožnjom uštedim godišnje oko 500 EUR na gorivu, znači za dve godine bih isplatio uloženo za boce i atest. Sad, ako planiram da ga prodam za godinu-dve onda ne bih to radio a ako planiram da ga vozim još četiri-pet najmanje onda što da ne.
  3. I ja sam skoro skidao konzolu i menjao sijalice, nisam imao problema prilikom vracanja. Skini sve i ponovo polako vrati, leci ce sve na svoje mesto.
  4. Ma ne, imam gedore sa torex nastavkom pa sam nekako uspeo da ih uvucem i zavrnem sraf. Minut posla.
  5. Citam temu i kanim se da skinem mehanizam i namestim sve kako je opisano. Neko je napisao da mu se samo razlabavio sraf kojim se mehanizam drzi za vrata/sasiju (neki od torex-a). Ma reko nije sigurno to kod mene. Odem, pogledam, kad ono jedan staf samo sto ne ispadne na strani vrata. Zasrafim i nema vise krckanja koje me je izludjivalo mesecima. Halaaa. Znam da je stara tema ali samo da javim da sam i ja resio problem.
  6. Slažem da s Ostojom, uloženo za nove boce i atest se može isplatiti već posle godinu-dve, posle cepaš sa uštedom. I meni se to dešavalo par puta, toliko je loše radio na metan da je i u toku vožnje trokirao i jedva išao. Prebacim na benzin i sve super, vratim na metan, užas. Nikad nisam našao uzrok problema, možda loše gorivo trenutno, uglavnom posle dan-dva prestane i posle bude sve ok.
  7. Dobro, znači skidanje boca i atest koji je 12.000din i nova saobraćajna.
  8. Koliko ja kontam, nema tu prebacivanja na benzin jer je auto već na benzin, samo izbacivanje metana?
  9. Pa to, tako sam i ja razmišljao. Super da si rešio.
  10. Ne, 85e u tom servisu, nisam nigde našao jeftinije a da je u Beogradu.
  11. Ja sam to uradio prošle godine, isto sam toliko platio.
  12. Imaš servis odmah pored pumpe Kryogas na Bogosloviji, mislim da je Dragoslava Srejovića adresa.
  13. E super, hoću, hvala. Kakva je situacija u Grčkoj sa metanom? Idem u Pefkohori.
  14. Jel išao neko skoro autom na metan do Grčke? Planiram da idem za nekih dve nedelje pa me zanima gde su sve pumpe? Moj puntić može sa jednim rezervoarom da izgura nekih 160-170 km pa kontam da bi trebalo napraviti neki plan. Naravno tu je i pun rezervoar benzina kad nestane metana.
  15. Informacija je iz onog servisa iz Čačka što sam zvao, pričam samo ono što znam, za polovne boce ne znam da li ih ima.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...