Zan Batist 384 Posted April 18 On 4/11/2025 at 2:15 PM, dellas said: leteci lezajevi . odozdo, kroz karter?? zasto, simptomi? srecno.. prelijepo auto... Quote Share this post Link to post Share on other sites
dekirs 5062 Posted April 18 @TheWickerMan Tu sam i gledao, nasao jedne za 1300 sa gumama nekim Triangle, aj nmvz prodao bih pa uzeo krstene neke, ali onda on rece 300e dostava i odustao sam 1 TheWickerMan reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
dellas 1735 Posted April 19 9 hours ago, Zan Batist said: . odozdo, kroz karter?? zasto, simptomi? srecno.. prelijepo auto... Nemam simptome, nego kad vec skidam karter zbog uljne pumpe i adaptera, hteo sam i njih da proverim. 2 nemanja84bg and PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
dellas 1735 Posted April 25 Gotova carina, veceras prvo spavanje u garazi, pa ide na planirane servise . 9 OMP, Reacher Gilt, Dzimbo and 6 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 6172 Posted April 28 Paše? Odgovara? Quote Share this post Link to post Share on other sites
dellas 1735 Posted April 28 Pasu ali su kineska kopija.... za sad preferiram radije neki JR ili slican aftermarket ako ne nadjem nesto ozbiljnije fabricko. 1 PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 21450 Posted Saturday at 08:28 PM Sta bi ? Poceo sam lagano da pratim ponudu Civic 10, Mazde 3 BP i Giulie na PA, pa mi iskoci notifikacija... 1 1 1 dekirs, horvat and Decak Iz Vode reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
dellas 1735 Posted Tuesday at 09:28 AM Odustao sam… odvkao sam se od dizela, neke stvari su me razocarale . Rado bih posedovao giuliu ali 2.0t Plan je bio da ovaj auto koji je kod mene vec neko vreme ode, a giulia zauzme njegovo mesto kao porodican, a zanimljiv auto. Medjutim on ostaje . 3 igor0511, horvat and vagenovac reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
vagenovac 4892 Posted Tuesday at 01:07 PM Razumem te skroz, posle velikog rednog sestaka je skoro svaki mali motor razocaravajuci u poredjenju, cak i da je slicne snage, a pogotovo kad nije ni blizu. Sta te je konkretno razocaralo osim male snage i niske kulture rada u odnosu na trenutni auto? 1 dellas reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
dellas 1735 Posted Tuesday at 01:40 PM Dpf je zapusen i morao je biti resen (trajno) , posebno sto sam uradio stg1 . Bas sam ga spremao kao da cu ga voziti 100k…. kultura rada je spolja uzas, ali u kabini je ok, dobra je izolacija. Ali to sto ce zbog dpf da “zagaravi” auspuh me nervira, pa onda miris iz auspuha u garazi i takve sitnice dizelske Obzirom da mi taj auto prelazi par hiljada km godisnje, mogu da ostanem na benzinu Snaga je cak vrlo pristojna, nakon servisa sam ga izmerio na dragy-u i iznenadio se sa 6.4sek do 100 1 Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
vagenovac 4892 Posted Tuesday at 03:56 PM Vrlo pristojno ako se ne poredi sa sestakom Moj 320d karavan je sa remapom izmeren 6.6s sto je i za nijansu sporije i bio sam zadovoljan, a posto je odlicnuo sluzio i bio vrlo zahvalan ostavio sam ga zeni.Elem sad kad sednem u njega prvo pomislim kako mu fali snage Moj ima dpf doduse i nisam osetio smrad u garazi, ne secam se dal se moja alfa osecala bez dpf.Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 dellas reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites