dellas 1779 Posted April 11, 2025 (edited) Posle duzeg niza godina eto mene nazad u fiat grupaciji Giulia me vec duze vreme zanima, gledam razne review-ove, testove i najvise me je privukla ta vozna dinamika koju svi hvale. Dovoljno je bilo nekoliko kilometara da prepoznam upravo to o cemu su svi pricali, neverovatan je osecaj na volanu, cak bolji nego u mnogim sportskim automobilima. Auto je u nekom osrednjem paketu opreme, neke stvari ima (veliki displej na istrument tabli, kozna sedista, salterice na volanu...), dok neke druge nema (xenon far, prednje senzore, grejace sedista itd). U planu je svakako neki upgrade dela opreme koji mu nedostaje, a koji je meni vazan. Ali pre toga jedan obiman servis za koji vec prikupljam - ulje i filteri, set zupcenja, set pk, vodena pumpa, adapter na uljnoj pumpi, leteci lezajevi, servis menjaca, kocnice , sve ostale tecnost. Dobio sam preporuke da predjem sa 0w20 cime je odrzavan do sada na 5w30, sta kazu iskustva sa foruma? Evo par fotki, pa ce ih biti jos u toku sredjivanja. Edited April 11, 2025 by dellas 21 shuxx, TheWickerMan, silenci and 18 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
dekirs 5138 Posted April 11, 2025 Cestitke! Ne bih prelazio na 5w30. Licno sam presao na 0w30 koji je po nekim servisnim knjizicama isao u Veloce 210ks. Mislim da je to optimalno za ovaj motor. Generalno svako ko mi je preporucio 5w30 nekako je to pausalno radio bez ikakvog smisla na moje pitanje a sto ta gradacija? Isto sam vidjao po nekim Facebook grupama i tuning kucama gde se preporucuje to ulje ali niko nema valjan razlog Ako nisi narucio poruci i centrifugalni filter uljnih para kad vec radis veliki servis. 2 dellas and MS PK reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 20821 Posted April 11, 2025 Prelepa Alfa, po meni lep naslednik 159 tke. Čak i kod mene u PK videh jednu crnu. Baš dobro izgleda. Neka je sa srećom kupovina, i sređivanje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Semi 125 Posted April 11, 2025 Dobra je! Koje je godiste, koje snage? Felne su za zamenu Quote Share this post Link to post Share on other sites
dellas 1779 Posted April 11, 2025 2017 je god, 150hp (jos danas ) U planu su neke lepe 19” , idemo redom 3 MS PK, PremieRacing and horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zvezdo 1529 Posted April 11, 2025 Lepota! Šteta što je crna, jesi hteo tako ili se je potrefilo? Quote Share this post Link to post Share on other sites
dellas 1779 Posted April 11, 2025 Hteo sam crvenu ali se nije pogodila, a nije cak ni crna skroz ima neku braon nijansu u sebi 2 Reacher Gilt and Zvezdo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 6315 Posted April 12, 2025 Brt, neko je meni rekao a ja ću tebi... Šta ti dečko radiš Čestitam, uživajte, i što ne reče da Giuliu zeldi razmatraš, drugar skoro prodao izuzetan primerak u crvenoj boji 3 nemanja84bg, Reacher Gilt and dellas reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2672 Posted April 15, 2025 On kupuje giulietu a vi kolega kupujete volvoa iz 70 i neke i jos ga nismo videli u punom sjaju Pa kad ce vise, slabo nesto radi turpija? Salim se bez ljutnje Quote Share this post Link to post Share on other sites
dellas 1779 Posted April 16, 2025 Pa da pocnemo… 11 Ivan-Topola, nemanja84bg, werp690 and 8 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
werp690 914 Posted April 16, 2025 Srecni radovi! 1 dellas reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6332 Posted April 17, 2025 Blue print diskovi??? Zasto pobogu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
dellas 1779 Posted April 17, 2025 (edited) Gde si video blueprint diskove? Ate su. Blueprint je filter kabine Edited April 17, 2025 by dellas 1 vagenovac reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
horvat 7063 Posted April 17, 2025 Cestitam, sjajan auto! Imao sam u planu da te pitam za ovo u ponedeljak al sam zaboravio Odlican onaj difuzor sa dva otvora. To + felne i skroz drugi dozivljaj... Bice u planu mozda Veloce sedista/enterijer? 1 dellas reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 25475 Posted April 17, 2025 Cestitke i sa moje strane i srecno sa radovima! Ja bih se bacio na svetla, mislim da je Danilo svojevremeno radio tu konverziju. Mali xenon sa LED DRL umesto klasicnih reflektora. Mnogo bolje i "namrgodjenije" izgleda sa upaljenim DRL umesto zutaca. Plus naravno bolja vidljivost nocu. Jedino sto uz cifru koju treba izdvojiti za farove, ima i malo gimnastike sa provlacenjem zica. Cisto jos jedna tema za razmisljanje . 3 darkman14, skile86 and dellas reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6332 Posted April 18, 2025 On 4/17/2025 at 9:10 AM, dellas said: Gde si video blueprint diskove? Ate su. Aaaaaaaa izvinjavam se, mislio sam da je ista kutija u pitanju reko dal je moguce... 1 dellas reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
dellas 1779 Posted April 18, 2025 Prvo sledece u planu su felne, ako neko zna da neko prodaje neke dobre 19ice, idealno uze i sire javljajte 2 horvat and PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
dekirs 5138 Posted April 18, 2025 Brate teska prica i ja jurim vec skoro godinu dana… Jedino preko ako ima neko neku semu da se dotera. Quote Share this post Link to post Share on other sites
TheWickerMan 1446 Posted April 18, 2025 Ima Boxa- Just QV ponekad tih felni, pitajte ga. Ja skoro ubodoh 20" sa Stelvia fabričke sa solidnim letnjih gumama za 700e ( u Nemačkoj doduše ) 2 dekirs and dellas reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
dekirs 5138 Posted April 18, 2025 Boxa suri sa cenama 1 MiloshBg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
dellas 1779 Posted April 18, 2025 Nasao sam jedne qv za 1000 ali moraju da se rade, a prodavac je onako nesaradljiv pa sam ga parkirao za sad. 1 TheWickerMan reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
TheWickerMan 1446 Posted April 18, 2025 1 hour ago, dekirs said: Boxa suri sa cenama E to jeste Da budem iskren, takvi setovi nisu ni ovde u DE jeftini, ima jedna firma koja se bavi samo sa takvim stvarima, felne, delovi za Alfe, Ferarije, Lamborghinije, budu oko 2 soma setovi sa gumama. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dellas 1779 Posted April 18, 2025 Sve razumem, ali je prijatelj platio felne za Ferrari FF , fabricke bez ogrebotine 1400eur. 1 dekirs reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
dekirs 5138 Posted April 18, 2025 (edited) Razumem da je trazeno i da se proda, ali neke felne prodaje bez guma za velike pare tipa one Prodrive ili slicne takve sto su na Stelvia isle, mislim da je 1500e trazio …Isto tako recimo trazio mi 300e samo da dotera felne, ne znam, nekako mi to mnogo. Mislim, sigurno ima klijentelu, zato i cepa sa cenama. Edited April 18, 2025 by dekirs 2 Ivan-Topola and TheWickerMan reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
TheWickerMan 1446 Posted April 18, 2025 43 minutes ago, dellas said: Sve razumem, ali je prijatelj platio felne za Ferrari FF , fabricke bez ogrebotine 1400eur. Wow, super cena baš. Evo kod ovih likova 19" felne sa all season gumama. Gerade bei #Kleinanzeigen gefunden. Wie findest du das? https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/alfa-romeo-giulia-19-zoll-pirelli-all-season-raeder-neu/1324491340-223-8939?utm_source=sharesheet&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_android @dekirs i ja isto mislim, mada 300€ za doterivanje je baš mnogo, za 600€ doteraju ceo auto, mogu da ga napube felnama unutra Quote Share this post Link to post Share on other sites