Jump to content
Goran

Recommended Posts

Cestitke! Ne bih prelazio na 5w30. Licno sam presao na 0w30 koji je po nekim servisnim knjizicama isao u Veloce 210ks. Mislim da je to optimalno za ovaj motor. Generalno svako ko mi je preporucio 5w30 nekako je to pausalno radio bez ikakvog smisla na moje pitanje a sto ta gradacija? Isto sam vidjao po nekim Facebook grupama i tuning kucama gde se preporucuje to ulje ali niko nema valjan razlog :) 
Ako nisi narucio poruci i centrifugalni filter uljnih para kad vec radis veliki servis. 

Prelepa Alfa, po meni lep naslednik 159 tke. 

Čak i kod mene u PK videh jednu crnu. Baš dobro izgleda. 

Neka je sa srećom kupovina, i sređivanje.

Lepota!

Šteta što je crna, jesi hteo tako ili se je potrefilo?

On kupuje giulietu a vi kolega kupujete volvoa iz 70 i neke i jos ga nismo videli u punom sjaju :lol: Pa kad ce vise, slabo nesto radi turpija? :lol: Salim se bez ljutnje :lol:

Cestitam, sjajan auto! Imao sam u planu da te pitam za ovo u ponedeljak al sam zaboravio :D 

Odlican onaj difuzor sa dva otvora. To + felne i skroz drugi dozivljaj...

Bice u planu mozda Veloce sedista/enterijer? 

Cestitke i sa moje strane i srecno sa radovima!

Ja bih se bacio na svetla, mislim da je Danilo svojevremeno radio tu konverziju. Mali xenon sa LED DRL umesto klasicnih reflektora.

Mnogo bolje i "namrgodjenije" izgleda sa upaljenim DRL umesto zutaca. Plus naravno bolja vidljivost nocu.

Jedino sto uz cifru koju treba izdvojiti za farove, ima i malo gimnastike sa provlacenjem zica. Cisto jos jedna tema za razmisljanje ;) .

On 4/17/2025 at 9:10 AM, dellas said:

Gde si video blueprint diskove? Ate su.

Aaaaaaaa izvinjavam se, mislio sam da je ista kutija u pitanju :D reko dal je moguce... :D

1 hour ago, dekirs said:

Boxa suri sa cenama :) 

E to jeste :)

Da budem iskren, takvi setovi nisu ni ovde u DE jeftini, ima jedna firma koja se bavi samo sa takvim stvarima, felne, delovi za Alfe, Ferarije, Lamborghinije, budu oko 2 soma setovi sa gumama. 

Razumem da je trazeno i da se proda, ali neke felne prodaje bez guma za velike pare tipa one Prodrive ili slicne takve sto su na Stelvia isle, mislim da je 1500e trazio   …Isto tako recimo trazio mi 300e samo da dotera felne, ne znam, nekako mi to mnogo. Mislim, sigurno ima klijentelu, zato i cepa sa cenama. 

Edited by dekirs

43 minutes ago, dellas said:

Sve razumem, ali je prijatelj platio felne za Ferrari FF , fabricke bez ogrebotine 1400eur.

Wow, super cena baš. 

Evo kod ovih likova 19" felne sa all season gumama.

Gerade bei #Kleinanzeigen gefunden. Wie findest du das?

https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/alfa-romeo-giulia-19-zoll-pirelli-all-season-raeder-neu/1324491340-223-8939?utm_source=sharesheet&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_android

@dekirs i ja isto mislim, mada 300€ za doterivanje je baš mnogo, za 600€ doteraju ceo auto, mogu da ga napube felnama unutra :D