clockwork_orange 710 Posted October 5 (edited) Moj passat 2.0tdi sa 240ks po gradu trosi od 10 do 13 u proseku velika konjaza mora od nekud da dodje odakle ako ne od goriva Skoda nece nista manje trositi ako ti je to uopste bitno Mada u mom gradskom rezimu i panda 0,9 trosi 9-10 litara Meni licno je taj Audi A6 allroad jedan od omiljenih automobila ali mi je velik dok mi je A4 mali tako da je passat bio tacno u sredini E sad kada passatu dodje vreme za zamenu verovatno ce biti Superb ali u najjacoj dizel verziji Meni je glavni parametar sirina tj da li moze da prodje kroz kapiju Edited October 5 by clockwork_orange Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8104 Posted October 5 Da li se odreci Allroad a i uzeti SuperB 2016 2.0 280ks Sent from my iPhone using TapatalkPa skroz su razliciti, iskljucivo je samo do tebe. Ja ne bih nikad Sent from my SM-A346B using Tapatalk 2 darkman14 and PremieRacing reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Ticma 615 Posted October 5 Moj passat 2.0tdi sa 240ks po gradu trosi od 10 do 13 u proseku velika konjaza mora od nekud da dodje odakle ako ne od goriva Skoda nece nista manje trositi ako ti je to uopste bitno Mada u mom gradskom rezimu i panda 0,9 trosi 9-10 litara Meni licno je taj Audi A6 allroad jedan od omiljenih automobila ali mi je velik dok mi je A4 mali tako da je passat bio tacno u sredini E sad kada passatu dodje vreme za zamenu verovatno ce biti Superb ali u najjacoj dizel verziji Meni je glavni parametar sirina tj da li moze da prodje kroz kapijuPotrosnju gledam samo kroz to koliko cesto moram da svracam na pumpu, sto je u ovom slucaju jednom u 7 ili 10 dana ako ne idem dalje od posle (oko 50km). Auto kao auto nema mana samo sam se malo uzeleo jaceg nekog benzinca Sent from my iPhone using Tapatalk 1 PremieRacing reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
clockwork_orange 710 Posted October 5 4 minutes ago, Ticma said: samo sam se malo uzeleo jaceg nekog benzinca Onda si sam sebi razresio dilemu 1 igor0511 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 755 Posted October 5 Iz par prica iz prve ruke,svi kazu da je kvalitet izrade audia daleko bolji od skode. Mahom se zale na zvucnu izolaciju skode superb,posebno na zvuk kada se naleti na kemencice na putu. 1 shuxx reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 5920 Posted October 5 On 10/4/2024 at 10:20 AM, Ticma said: Da li se odreci Allroad a i uzeti SuperB 2016 2.0 280ks Ne budali... 2 MS PK and darkman14 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Ticma 615 Posted October 6 Aaa jbg, stavicu ga na oglase ovih dana sa nekom realnom cenom za stanje km i godiste pa cemo videti. Odrzavan je kao i svaki do sada (neki bi rekli i preterano i bespotrebno zamenjene neke stvari) a ko se razume kada ga pogleda shvatice.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 nemanja84bg and Bingodalton reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Bingodalton 809 Posted October 6 Ne daj da te pokolebaju. Xioami Nesto treba i menjati u zivotu.Sent from my SM-S901B using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
dekirs 4954 Posted October 6 Moras brate uzeti Xiaomi onda i Rebook Classic 2 2 Bingodalton, darkman14, shuxx and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Ticma 615 Posted October 7 To se davno koristilo i nosilo http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/24996632/audi-a6-allroadSent from my iPhone using Tapatalk 3 Bingodalton, IDzO and PremieRacing reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Dale 7282 Posted October 7 Plazma bajo moj, nema krize kod Ticme 2 5 MS PK, Decak Iz Vode, Dzimbo and 4 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Ticma 615 Posted October 9 Vadim zalihe iz 2022 tek, bice taman dok ne obnove proizvodnju Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Ticma 615 Posted November 18 Sutra bi zvanicno trebalo da ode kod novog vlasnika Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 PremieRacing and igor0511 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3129 Posted November 18 Sta je na kraju sledece? ili ce zena da ostane bez Atlasa Share this post Link to post Share on other sites
Ticma 615 Posted November 18 Dvoumim se izmedju dva ista modela razlicitog godista a opet iste km Sent from my iPhone using Tapatalk 2 igor0511 and Dzimbo reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3129 Posted November 18 Kontam da je razlika i u jednom slovu u skrecenici, da li je D ili S srednje slovo Share this post Link to post Share on other sites
Ticma 615 Posted November 18 Razlika u godistu i par delova oko motora Sent from my iPhone using Tapatalk 1 igor0511 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 5920 Posted November 18 On 10/4/2024 at 10:20 AM, Ticma said: Da li se odreci Allroad i uzeti SuperB 2016 2.0 280ks DakleM, to e to btw, evo sredio sam ti ovo...: "...uzeti SuperB sa 400ks" 1 Bingodalton reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Ticma 615 Posted November 18 Da definitivno je odluka na njemu posle razgovora sa sadasnjim vlasnikom samo je ostalo nedoreceno da li ima turbo i klipnjace za dalju doradu ili je planirao da ih uzme tek Svakako, bice u garazi sledece nedelje dok se sve resi . Sent from my iPhone using Tapatalk 2 igor0511 and PremieRacing reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Lufti 764 Posted November 18 Ja sad upadam ko sa Marsa al me kopka, jel Superb u pitanju? 1 PremieRacing reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 5920 Posted November 19 Da, da... Samo, ja bi ga nazvao (i napravio stiker) - SuperSuperB 2 Bingodalton and Lufti reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Ticma 615 Posted November 19 Tako nekako Moze lock na temu Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites