MS PK 8114 Posted August 8, 2023 Ne slusaj ga nikako, ostavi to radi malera! Zao mi te vise da popravljas Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока 1 Branislav reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 20194 Posted August 8, 2023 Za naseg drugara Baneta, castim plus besplatna ugradnja : 1 1 Branislav and Mijailović P. reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 745 Posted August 8, 2023 1 hour ago, Ivan said: Za naseg drugara Baneta, castim plus besplatna ugradnja : Sta je ovo? Ovo postoji za Brava? @MS PK Nemojte da me zalite, nego da me forum slavi kao najveceg mucenika. Ako nista zasluzio sam neki bedz ili nesto za ovih 6 godina Ako uprava foruma nema nista protiv 3 3 horvat, Reacher Gilt, Ivan and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 20194 Posted August 8, 2023 (edited) Slobodno biraj titulu koja ce ti stajati u avataru. Ako je neko zasluzio, ti si . 1 hour ago, Branislav said: Sta je ovo? Ovo postoji za Brava? Ponistivaci greske za W5W ubodnu T10 sijalicu (npr. za prednje pozicije i tablicu, cija sijalicna mesta javljaju gresku). Bravo je bas specifican, maltene da ne postoji Canbus LED koja ima odgovarajuci otpor. Probao sam ih gomilu, cak i one koje su radile na Stilu bez problema - i svaka je javljala gresku. Tako da sam davno odustao od zaje*ancije sa tim i ostavio obicne sijalice. Samo sam u jednoj iteraciji ubacio one bele, dok i one nisu pocrkale. Obicne traju dok je auto kod tebe . A nisam se zezao sa ponistivacima, jer su pozicije i svetlo tablice direktno vezani za BodyComp, bez ikakvih osiguraca. Jedan zez sa tim Kinezima (a za tablicu ponistivaci jos stoje u vlazi ispod zadnjeg branika) i lako moze da se desi da tata spali Djenku. A juriti BodyComp za onako specificnu opremu/motorizaciju koju sam imao, nisam bas bio voljan da se mucim da bunarim , zarad belog svetla tablica. Edited August 8, 2023 by Ivan 1 horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 745 Posted August 8, 2023 (edited) A cekaj sta mogu da biram od titula? Neki bold imena na forumu nesto? Ahahaha jbg meni kad das prst ja trazim celu ruku. Znaci moze led na tablice bez greske ali malo juce, mislim nisam shvatio bas ne zelim da tata spali Djenku @Ivan Edited August 8, 2023 by Branislav Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8114 Posted August 8, 2023 Pa vidi, sanse za tako nesto su baaaas minimalne, na nivou statisticke greske ali u tvom slucaju ja ne bih smeo nikako Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока 2 2 Branislav, Grafit, Ivan and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 745 Posted August 8, 2023 Bitno da mi sanse za neku titulu na forumu rastu agahaha, ako moze custom titula bio bih zadovoljan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 20194 Posted August 8, 2023 (edited) Moze, smisli nesto prikladno situaciji ... Pa da ti stoji umesto ovog natpisa koji oznacava broj postova (Il Nuovo, Regolari, Prominente, Abarth). Evo ti par primera (prvi kojih se setih): 3 hours ago, MS PK said: Pa vidi, sanse za tako nesto su baaaas minimalne, na nivou statisticke greske ali u tvom slucaju ja ne bih smeo nikako Licno sam video par slucajeva spaljivanja dela BC prilikom igranja sa sijalicama koje su direktno vezane na isti (bez osiguraca). Od cega jedan na skroz specificnom Stilu gde je covek jedva uspeo da nadje isti Body. Slazem se da su sanse na nivou statisticke greske, ali nas Bane je ipak Bane . Edited August 8, 2023 by Ivan 1 2 Reacher Gilt, MS PK and Branislav reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8114 Posted August 8, 2023 To ti kazem Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 2654 Posted August 9, 2023 Ja sam još onomad dao predlog, Bane - bastra ! Nije baš česta reč, ali rekao bih da dobro opisuje situaciju, a lepo se slaže i uz nik. Ili možda Bane - Quadrifoglio dorato? Nije tako direktan opis kao bastra, ali one muke po Banetu su zaista za pobedničko odličje ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 745 Posted August 9, 2023 (edited) Stvarno ne znam kakvo odlicje treba da dobijem ali nesto moramo smisliti, @Ivan hocu da mi nick bude boldovan crno ako nije problem, cisto da se uklopi u celu moju muku Edited August 9, 2023 by Branislav 2 ISV_01 and Mijailović P. reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 21908 Posted August 9, 2023 Dodaće ti @Ivan dole ispod nicka da piše Crni Brane 4 ISV_01, nemanja84bg, Branislav and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 745 Posted August 9, 2023 Vidis to nije losa ideja, ali bold u crno zahtevam, molim upravu da mi odobre zahtev i da stave @Axic predlog. @Ivan 2 Mijailović P. and Axic reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 745 Posted September 17, 2023 (edited) Kako u Eperu da vidim da li neki deo pasuje na moj auto? U pitanju je servo sa slike pa me zanima da li odg na mog brava koji ima esp. Evo broj sasije mog Brava: zfa19800004202982 Edited September 17, 2023 by Branislav 1 alfini0507 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
alfini0507 1842 Posted September 17, 2023 E to i mene zanima Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 1 Branislav reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 745 Posted October 11, 2023 (edited) Doslo vreme da se resi hiljadugodisnja zagonetka. Konacno sam kupio servo da zamenim postojeci kome je otisao torque senzor. Vreme je da se resim dugogodisnjeg problema. Edited October 11, 2023 by Branislav 7 Sem, ISV_01, Ivan-Topola and 4 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
horvat 6788 Posted October 11, 2023 Cek, nisam ispratio, kako se manifestovalo to sto mu je otisao senzor? 2 Branislav and MiloshBg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 745 Posted October 11, 2023 (edited) Zadrzis volan u nekom polozaju on pocne da cima, i kad kocis vuce u levo sam. I tako jos neke sitnice tipa osecaj dok vrtis volan i sl. Otuda onaj osecaj nesigurnosti na volanu koji je @ISV_01 doziveo sa mnom u voznji. Edited October 11, 2023 by Branislav 1 1 Reacher Gilt and horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 745 Posted January 2, 2024 (edited) Dugo nisam pisao nista a radilo se na autu. Za pocetak odradjen je mali servis + zamena ulja u menjacu (nakrkao 2.3l ulja + 2 mos2 aditiva). E sad zanimljivi deo, pronasao sam razlog zasto je auto vukao u stranu pri kocenju. U pitanju je klizac levih kljesta koji je zardjao haos. Probali smo da ga sredimo medjutim kratko je radio kako treba oko 100km i vratio se na staro tako da sam nabavio polovna kljesta. Stavljeni su InterCar diskovi napred i SDT plocice, nazad promenjene plocice isto SDT a vec sam imao Intercar diskove nazad. E sad zanimljiv deo. Skinuo sam turbo i mogu reci da verovatno nikad nije radjen, izduvni deo kucista je pukao i to poprilicno i deformisao se, a izduvna grana je pukla na pola. E sad posto je jedan brezon pukao u glavi moracu da skidam glavu motora i da to sredjujem. Kupio sam novi tip izduvne grane koja je citava i ne bi trebalo da imam problema sa njom. Turbo je uradjen komplet sa novim izduvnim delom cc 250e. Promenjeni svi dihtunzi oko grane i turba. Sipano je Pakelo ulje i za sada nije potrosio nista ulja za skoro 3000km sto znaci da je na turbu trosio ulje i pljuvao ga napolje. Vrlo sam zadovoljan s obzirom da imamo 250k na satu. Vozimo se ovako dok majstor ne nadje termin da skida glavu i da sredimo to. Evo koja slicica. Stavljeni distanceri 20mm kupljeni slucajno za ekstra malu cenu 50e. Edited January 2, 2024 by Branislav 9 Mijailović P., Ivan-Topola, ISV_01 and 6 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 2654 Posted January 2, 2024 (edited) Vidi isto IHI turbe k'o kod mo'ega Ja sam mislio da bravo od 150ks ima garet? Ili beše taj samo kod MA? 'de se to gleda da l' je puko? Pitam za drugara. I kako si vozio tako, mislim kakve je simtome davao ? On 10/11/2023 at 10:51 AM, Branislav said: Vreme je da se resim dugogodisnjeg problema. I ovo me zanima jesi li rešio? 2 hours ago, Branislav said: Stavljeni distanceri 20mm kupljeni slucajno za ekstra malu cenu 50e. Daj neku sliku, al ne distanca... Edited January 2, 2024 by Reacher Gilt 1 Branislav reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 745 Posted January 2, 2024 (edited) Da dugogodisnji problem je bio klizac koji je zardjao, nije servo. Klizac je toliko zapekao da nema funkciju uopste pa je vukao u stranu a ni jedan majstor nije hteo da gleda kljesta jer ono ne greju se i ravnomerno trose plocice i misle nije tu problem. Dok ja sam i drugar nismo uzeli stvar u svoje ruke. IHI vl36 je na 150ks, Verzija od 180ks u Grandeu ima Garett 1446 turbo. Izduvni deo uvek pukne kod Wastegatea kod mene se sav deformisao. Stavicu slike samo kad nadjem u fonu Samo da se zahvalim @Milutinac sto mi je pribavio kvalitetne diskove i plocice i ulje. Edited January 2, 2024 by Branislav 3 Milutinac, horvat and Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3673 Posted January 2, 2024 SPARCO Jako lepo more! 1 Branislav reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 745 Posted January 2, 2024 Hvala kolega, imao sam srece sto sam neleteo na oglas cim je objavljen i za 6000 i napred i nazad i srafovi, milina. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3673 Posted January 2, 2024 @Branislav Postavi neku sličicu da vidimo kako stoje ti distanceri od 20mm na Bravu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 745 Posted January 2, 2024 Nemam neke slike moracu sutra slikati 1 Mijailović P. reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites