Kuvalja 406 Posted May 21, 2013 Pa u tom slucaju kad ti je vec sve razvuceno nemas sta da razmisljas, nego sam ja kontao ako ga uzmem da ne busim taj frizider nego ubacim tu i ovako mi nizasta ne sluzi, a to sam predlozio i Igoru ali on je vec tada ugradio. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 24 Posted May 21, 2013 Ja sam hteo u otvor za kasetu jer imam kasetofon samo sto sam mislio da ostavim konektor sakriven iza vratanca. Onda sam danas usao u auto, povezao, izvukao u hladnjak i skapirao da mu je ipak tu najbolje mesto jer se ne vidi i ne smeta... I to je to. Quote Share this post Link to post Share on other sites
VladaNS 2 Posted May 22, 2013 Ja sam hteo prvo u tu malu supljinu kod kljuca,posle sam hteo da ga ubudzim u kasetofon,a na kraju ce ostati tamo gde je i sad - u frizideru. Ne smeta,ne strci..a za provlacenje kabla ne treba busiti nista,prolazi pored sarke poklopca Inace,stvarcica je odlicna,ja sam zadovoljan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jesha 9 Posted May 26, 2013 Kupljen i montiran microlink pre par dana, sve funkcioniše savršeno. Sve pohvale i preporuke za Nenada. Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuby 0 Posted May 28, 2013 pozz montirah danas ovu spravicu pa me interesuje da li je bezbedno provuci kabl kroz otvor iznad kasete za ostavu eve slika Quote Share this post Link to post Share on other sites
kozzz 16 Posted May 28, 2013 Jel neko montirao na Lybri, kako radi?Moja Lybra ima komande na volanu, nema CD sarzer, ima radio i kasetu, jel moze kod mene? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted May 29, 2013 Evo ja danas porucio pa ako sacekas da mi stigne saznaces. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goranmbre 0 Posted May 29, 2013 Pozdrav svima.Da li mi neko moze reci koliko foldera (CD-ova) moze da emulira ovaj uredjaj u Stilu i koliko pesama po folderu (CD-u)?Video sam da zavisi od playera ali nigde nisam nasao za Stila. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 24 Posted May 29, 2013 Igor0511 je negde napisao: 10 foldera sa po 99 pesama znaci umalo 1000pesama malo li je? Quote Share this post Link to post Share on other sites
kozzz 16 Posted May 29, 2013 Evo ja danas porucio pa ako sacekas da mi stigne saznaces.Vazi kolega, samo javi posle sta bude. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goranmbre 0 Posted May 29, 2013 hvala kolega.jankovic Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3097 Posted May 29, 2013 Ne znam za vas, ali ja sam stavio 3 foldera sa po 50 pesama kada sam uzeo emulator i još me nisu smorile Ovih dana ću dodati još jedan folder i to je to. Što se uređaja tiče mogu da kažem da svako ko ga uzme nema šanse da se pokaje. Moj perfektno radi i prezadovoljan sam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted May 31, 2013 Za vlasnike Lybre, informacija da ovaj uredjaj ne radi (jos uvek) ne fabrickom uredjaju. Danas sam dobio i probao. Dobio sam obecanje od Nenada da ce se u skorije vreme pozabaviti i resenjem za Lybru. Moj uredjaj ipak nije ostao neiskoriscen. U Doblu na fabrickom uredjaju ekstra radi. Pohvale za Nenada za poslovnost i saradnju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bglion 401 Posted May 31, 2013 Hvala Martini za informaciju. Nenade cekamo update Quote Share this post Link to post Share on other sites
britvic 0 Posted June 1, 2013 Kakva je situacija za novu cromu, na fabričkom cd blaupunkt, jel može?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
nsx 0 Posted June 2, 2013 Kakva je situacija za novu cromu, na fabričkom cd blaupunkt, jel može??Moze Quote Share this post Link to post Share on other sites
nine84 1 Posted June 10, 2013 Evo da se i ja prikljucim klubu zadovoljni kupaca ove izuzetno korisne stvarcice, uredjaj koristim vec nedelju dana i za sad radi super, jedino sto nisam provalio da li je moguce pustati muziku sa recimo cd6,cd7,cd8,cd9 i cd10 na stilu sa fabrickom navigacijom, jer on vidi samo 5 diska? kako ukljuciti ove ostale? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 19447 Posted June 10, 2013 Isto sam i ja vec pitao mog drugara Igora: http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=55433&page=39#entry913824 Quote Share this post Link to post Share on other sites
nidza 634 Posted June 11, 2013 Fabrička muzika vidi 9 foldera i 99 pesama kada je na nju nakačen xcarlink. Verovatno je potpuno isto i kod microlinka. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vedranc 0 Posted June 12, 2013 Pozdrav svima, meni se veoma svidja ova spravica,ali sta da radim sa onim fabrickim sarzerom,ajd' sto cu ga iskljuciti nego sto mi zauzima skoro ceo frizider pa nema mesta za konzervu Je li tesko zameniti onu unutrasnjost kasetice? Svezi stilista (vozim ga tek 7 meseci tj nekih 30000 km) Quote Share this post Link to post Share on other sites
VladaNS 2 Posted June 12, 2013 Nije tesko,cak je vrlo jednostavno,na srafove je..kupis na otpadu bez sarzera i ubacis :-) a mikrolink je zakon, radi i sa komandama na volanu :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sale2810 4 Posted June 12, 2013 Pretpostavljam da sarzer moze da se izvadi...pa probaj. Ali javice se vec neko ko ti moze to sa sigurnoscu reci. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivan.ik 625 Posted June 12, 2013 Dva šrafa kaseta, ostalo pajserče. Sve se vadi. Samo kupi kasetu bez rupe. Quote Share this post Link to post Share on other sites
thegoran021 1 Posted June 15, 2013 Pozdrav društvo, Interesuje me jeli neko spojio ovu kul spravicu na ovaj radio, i koliko je provereno da može pesama u tih 10 foldera.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted June 16, 2013 Za taj radio ne znam, ali znam da stane 99 pesama po folderu. Quote Share this post Link to post Share on other sites