Jump to content
FAS Goran

Goranmbre

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Goranmbre

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

826 profile views
  1. Evo da se pohvalim, Uzeh danas ovo cudo za Stila i odusevljen sam.
  2. A sta je prva greska ? P0171-Podesavanje goriva; Bank 1;Sistem presiromasan
  3. Pozdrav svima Stvari stoje ovako. Prosle godine sam ugradio plin u Stila 1.6 16v i mogu vam reci da sam bi zadovoljan potrosnjom od 7,8l na autoputu do 8,8l mesovito (vise gradska voznja). E sad 1000km posle ugradnje modot mi je priokazao gresku (ne mogu tacno da se setim koda) nepravilan rad 3.cilindra, resetovao sam gresku i nista nisam dirao (greska se vise nije javljala). Tad je pocelo da zeza na benzinu kad je hladan (kad se doda gas on kao da proguta knedlu pa povuce), kad se ugreje motor radi normalno. Posle 10000km morao sam da uradim servis plinskog uredjaja, gde nastaje problem. Potrosnja mi je naglo skocila na 10l na autoputu i to pri maximalno ekonomicnoj voznji. Na nekih 150 predjenih kilometara upalio mi je opet gresku na motoru : P0171-Podesavanje goriva; Bank 1;Sistem presiromasan P0460- Senzor nivoa goriva kola A: neispravno Ovo za nivo goriva mi nije jasno, normalno mi pokazuje nivo u rezervoaru Resetovao sam greske, polse 600-700km nije upali lampicu za motor. Sad kad vozim recimo 5.brzinom na nekih 60km/h potrosnja plina mi je 8.5l, a na benzin je oko 5.5l. Ranije je to za oba goriva bilo priblizno oko 5.5l. Sta da radim? Sta znace ove greske?
  4. Pozdrav svima. Da li mi neko moze reci koliko foldera (CD-ova) moze da emulira ovaj uredjaj u Stilu i koliko pesama po folderu (CD-u)? Video sam da zavisi od playera ali nigde nisam nasao za Stila.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...