Jump to content
FAS Goran

shuby

Members
  • Content Count

    61
  • Joined

  • Last visited

About shuby

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 04/25/1985

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Novi Sad/22

Contact Methods

  • Yahoo
    stevicasubara@gmail.com

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Punto mk2 1.2 8v
  1. ogranicen budzet a trokira ne bi se ja sa tim zajebavao taj sto prodaje gleda da ga uvalja zna on sta prodaje zato i neda pregled, ima da ti drugar posle lupa glavu
  2. pozz montirah danas ovu spravicu pa me interesuje da li je bezbedno provuci kabl kroz otvor iznad kasete za ostavu eve slika
  3. evo da se i ja oglasim Danas probah ovu stvarcicu i radi ok sve pohvale za @nsx ok lik spreman na saradnju
  4. znaci ako kod upravljacke sonde napon varira od 200mV do 800mV kod monitor sonde varira oko 400mV. Sam u pravu?
  5. jel zna neko kolke vrednosti napona treba da daje prednja sonda a kolike vrednosti sonda posle katalizatora? Naravno puntas je u pitanju 1.2 8v 2001
  6. E jel neko od vas to radio? Na sta da obratim paznju da ne s.ebem nesto?
  7. E ovako, pojeo mi se navoj na šrafu klemi i nemogu da ih stegnem, bukvalno sa dva prsta skinem kleme sa akumulatora. Interesuje me da li za kleme ide neki specijalni tip šrafa ili može i običan da stavim kao zamenski? I da li posao zahteva veštu ruku majstora ili može da se odradi u kucnoj varijanti?
  8. matori samo smireno i dobar ali dobar advokat ce da im uzme duplo vise kesa, nego sto su planirali da ti daju + 2 godine cekanja da se sud zavrsi i ce da kupis aftomobilce ki sto nika nema Pricam ti iz svog iskustva sa Milenijum osiguranjem ista prica ko kod tebe, konto sam i ja da idu na tu varijantu da ces da uzmes te pare sto ti nude da se ne povlacis po sudovima, al samo smireno i cekajjjj svoj dan za naplatu Osveta je najlepsa kad se servira hladna!!!!
  9. Da li imas zadnju deljivu klupu sa naslonima u tamno plavoj boji za Punto mk2a sa 5 vrata?
  10. A sad ono glavno jel se pali cuveni check engine, vidim nema kata, pa zato pitam? I ako se ne pali kako si to resio?
  11. zato sto sam izvadio kataliz. tj sace a katalizator je izliven zajedno sa izduvnom granom, pa sam konto nekako da stavim univerzalni kataliz. odmah nakon grane tj. originalnog kata. e to je vec problem, kad bi stavio univerzalni kat, iza originalnog(koji je izvadjen) da li bi sonda pre univer. kata mogla da se uvrne na mesto sonde koja dolazi posle originalnog kata, e sad problem je ova sonda sto dolazi posle univerzalnog kata, za nju treba praviti navoj neki. jel neko ovo probavao sa produzenjem?
  12. Da li neko zna jel moze da se produzuje kabl od Lambda sonde, kako bi mogla da se izmesti na drugo mesto? Da li bi izmestanje sonde na drugo mesto, uticalo na rad motora?
  13. Da li pashu sraf na sraf zadnja sedista od trovratnog punta kada se prebace na petovratnog punta?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...