Jump to content
FAS Goran

kozzz

Members
  • Content Count

    76
  • Joined

  • Last visited

About kozzz

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 09/11/1980

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Pancevo

Previous Fields

  • Garage
    Delta 1,4 120ks

Recent Profile Visitors

1761 profile views
  1. Pa za sada je sve u najboljem redu, koliko ce trajati to ne bih mogao reci... Na oko izgleda da je dobro uradjen, da su kvaliteni materijali korisceni.
  2. A da se zameni taj tihi relej sa nekim drugim bucnijim?
  3. Da li je moguce nekako pojacati zvuk (kod mene se jedva cuje) koji se cuje u kabini kada radi žmigavac? Kod mene se prilikom izlaska iz kruznog toka, cesto ne iskljucuje žmigavac (u obicnim raskrsnicama 90° iskljucuje se normalno, odmah kad ispravim volan). Je li tako i kod vas ili je moj ablender mozda rastimovan?
  4. Posle zamene nosaca, nista novo... suvozaceva strane i dalje je lupkala po neravninama. Stari nosac je procureo i u skorije vreme bi mi sigurno pravio probleme tako da nije bas uzalud zamenjen. U zelji da obavezno nadjem sta prouzrokuje lupkanje podigao sam ceo prednji deo auta i sve delove ponovo po 4-ti put testirao i napokon sam, tek kada sam rukama okretao tockove skroz na levo-desno pronasao sta lupka... u pitanju su kljesta koje drze polocice kocnica i koje se samo sa unutrasnje strane i samo kada je tocak okrenut skroz na desno, tresu kada ih bas jako energicno rukama prodrmam (4-ti put).... Eto tako... PS. Odvrnuo sam srafofe i ubacio sam novu mast koje skoro da je uopste nije vise bilo i sada vise ne lupka nista.
  5. Stigao mi je deo napokon... marka je Impergom (IT). Najverovatnije stizem za vikend da ga zamenim pa javljam stanje...
  6. Nasao sam deo, oko 7000din u Pancevu, Jabucki put... usamljena zgrada, firma je wint ili wit ili tako nesto slicno, ne znam tacno...
  7. Evo nasao sam jedan koji radi: https://www.pekidi.com/navi?GUI_LANG=3&LANGUAGE=3&COUNTRY=1&WINDOW_ID=1&KEY=HOME&EPER_CAT=SP&MAKE=L&SBMK=L
  8. ovo je ePER? http://eper.fiatforum.com/ Ovaj online ne radi.. izgleda da cu morati da ga skinem i instaliram... Evo ga proradio je.. ali je ePER 2004 a moj auto 2008... imate neki bolji link? Ovde gde pise: Drive L/R: SX DX Verovatno se misli na kojoj je strani vozac? A jel SX leva strana i DX desna?
  9. dobra ideja ali nazalost nemam nikoga u DE ko bi se cimao za tako nesto... nacicu vec negde taj nosac... tj nasao sam ali samo za modele posle 2010 a moja Delta je 2008 pa kao navodno nesto ne pase... Evo ih, nema mrdanja.. Evo ga i Silen...
  10. Da u Grazu sam... taj deo je, pricao sam sa prodavcem, ne salje nazalost za Austriju... (Moze samo DE)
  11. Sad imam drugi problem... "Desni nosac motora" nema ga nigde da se kupi..
  12. Cini mi se da sam pronasao koji deo prouzrokuje lupkanje.. Desni nosac motora je procureo pa je najverovatnije on uzrok. Evo par slika: Nisu one proverio sam ih.. isto i kuglu i silen blokove... nista ne mrda.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...