Jump to content
FAS Euroauto Goran Vlada

BGMilos

Members
 • Content Count

  101
 • Joined

 • Last visited

About BGMilos

 • Rank
  Regolari

Profile Information

 • Location
  Beograd

Previous Fields

 • Garage
  Lancia Lybra 2.0

Recent Profile Visitors

241 profile views
 1. @horvat Imam ja neki snimak ako se kolega ne ljuti : https://sndup.net/4dd4
 2. A šta je od podataka potrebno, vidim da se žale na broj pasoša u ocenama?
 3. Meni je to bilo interesantno i hteo sam da probam taj "postpejd" ali je aplikacija loše ocenjena i toliko ima loših iskustava da sam odustao.
 4. Ja radim 30 dana ranije (što je sigurno sigurno ) i uvek mi na licu mesta stavljaju novu nalepnicu. Kažu da nema potrebe da se čeka da istekne stara nalepnica. Da li je to istina, ne znam.
 5. Pretresi i konektore na vratima, hoće i zbog njih da "zabušavaju" zvučnici. A krčanje je najčešće znak propalog vešanja ili krive membrane.
 6. LAMPA je inače krš kao marka, ne samo sijalice. Šta god njihovo da sam uzeo pokajao sam se, pošto svašta prave za motore.
 7. Meni radi posao magična krpa ZA STAKLA iz Maxija. Za razliku od obične magične krpe ne ostaju vlakna po staklu, a vrlo lepo briše. https://www.maxi.rs/online/Sve-za-domacjinstvo/Oprema-za-kucjnu-higijenu/Krpe-i-sundjeri/Krpa-za-staklo-mikrofiber-Fino/p/7186509
 8. Svaka čast! Koliko vidim nije korišćeno integrisano kolo (74HC14N sa šeme). Ima li nekih anomalija, šuma na radiju ili problema pri prebacivanju na kasetu?
 9. Pa da, baš sam gledao u nekom drugom videu da raste popularnost ovih "diverging diamond" petlji u raznim gradovima Amerike, a nisu neka komplikacija.
 10. Drago mi je da je problem rešen . I sam sam se opekao na taj flet kabal, jedva sam ga vratio pošto je krut, a konektor labav. Obavezno okači slike, a vodove bi svakako trebali da secnete da ne bi radili pojačavač signala sa kasete i mp3 player u paraleli pošto nešto od ta dva može da pregori. Ja nisam imao problema sa kvalitetom zvuka, samo sa bluetoothom pošto bluetooth čip pravi gadne strujne pikove na napajanju i zato sam morao da stavim kondenzator na sam kabal za napajanje.
 11. Pozdrav, treba mi kod za Blaupunkt CD/radio, Punto Mk2b.
 12. Ja sam vrlo zadovoljan servom na Lybri, prilično je lagan volan, a ne osećam neki gubitak informacija. Imao sam priliku da budem šlepan bez servo volana, i nije baš za uživanje. Probao sam električni servo na Puntu i za njega se slažem da možda malo ubija osećaj.
 13. Dobro sad, na stranu ŠOK tekst, ali mislim da komentar profesora o ulazu u tok, tj. o uglu ima smisla.
 14. @Ivan Baš taj kružni tok je skoro pominjan kao crna tačka: https://www.blic.rs/vesti/beograd/kruzni-tok-kao-ruski-rulet-strucnjaci-tvrde-da-je-saobracajnica-kod-opstine-novi/bvqvt26

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...