Sale2810 4 Posted October 18, 2014 Ja nisam umeo,a majstor mi nije to predlozio,tako da sam olaksan tada bio za nekih 6 soma. Ali ne kajem se. Samo kad nema gresaka i kada je sve ok,i ja sam prezadovoljan Quote Share this post Link to post Share on other sites
deki87 7 Posted October 18, 2014 Gde ti je taj stari i kolko pare...pusti na pp Pa polako sa to premestanje....cekaj jos malo... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sale2810 4 Posted October 18, 2014 Nema starog,bacio...kazem,nisam znao da eventualno moze da se napravi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kuvalja 406 Posted October 18, 2014 Mico, jel nemas sus plehove? Ako nemas, obavezno nabaci i prebaci djavola gore ne akumulator za svaki slucaj. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8195 Posted October 18, 2014 Imam sus plehove, to mi je obavezno na svakom vozilu, samo onaj srednji deo nije vracen jos od zamene ulja. Prebacicu ga, samo da nadjem temu da vidim kako Quote Share this post Link to post Share on other sites
deki87 7 Posted October 18, 2014 Cuti nemo se brukas.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8195 Posted October 18, 2014 Lakse kad vidis slike nego da izmisljam sam Quote Share this post Link to post Share on other sites
deki87 7 Posted October 18, 2014 Nemoj izmislis bojler na toplu vodu...:-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cojara 0 Posted November 15, 2014 (edited) Pozdrav ljudi, jutros sam stila upalio normalno i kreno ka prodavnici kad najednom mi se ugasi i nesto pise Engine Failture, pa posle Altelnatr. Fail, pa nesto na P failture i sija trokut i ono od grijaca, nesto slicno ko ovom liku na snimku Ako neko moze da mi pomogne da znam od prilike sta je dok u ponedeljak ne odvezem u servis ? Edited November 16, 2014 by neshaoct spojeno Quote Share this post Link to post Share on other sites
zrnke 41 Posted November 15, 2014 Jedna od stvari kada stilo ume da brljavi sa elektronikom je kada mu je akumulator los. Podji prvo od toga. Pogotovo sto ti jos i izbaci gresku za alternator, mozda ne puni kako treba. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kuvalja 406 Posted November 15, 2014 99% je alternator, proveri punjenje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
cileee 1 Posted November 15, 2014 (edited) -22 C ?? Edited November 15, 2014 by CileBGD Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cojara 0 Posted November 15, 2014 Ako neko bude imo ovakav problem u pitanju je "Regulator protoka goriva" zamjenio sam, stavio novi i sad radi sve kako treba. Pozdrav !Samo sto sam dio platio 150e Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8195 Posted November 15, 2014 Kao sa snimka? Ako na to mislis, tu moze biti x problema a najverovatnije overbust ventil. A kod kolege je ili alternator ili oko akumulatora. Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13181 Posted November 15, 2014 (edited) Pa čovek javlja da je rešio problem, on je i postavio klip i napisao za problem 'biiip ćorava Mićo Edited November 15, 2014 by totti Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8195 Posted November 15, 2014 Pa nije njegov Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cojara 0 Posted November 15, 2014 Nije moj klip druze, nasao sam klip, slicno mi se desavalo, gasio se jer regulator nije slao goriva koliko treba, zamjenio sam novi dio i radi kao doksa. Pozz ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
dejica 29 Posted November 23, 2014 to ili labave kleme na akumulatoru ili masa ili neki spoj auto mora da radi i bez alternatora ako je pun akumulator Quote Share this post Link to post Share on other sites
lakicevicboris 7 Posted December 14, 2014 Malopre sedoh u auto da skoknem do grada na brzaka, okrenem kljuuc, popale se sve lampice, da ga upalim kazaljka od goriva padne na 0 u i od temp takodje, i cuje se neki zvuk kao grrrrrrrrrrrrrrr i ispise "engine fault", vratim kljuc pokusam ponovo ista stvar, treci put ista stvar, cetvrti put opet isto, al probam da upalim i oon upali sve ok, kad upali ne izbaci vise tu gresku. Jel imao neko slican problem ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3389 Posted December 15, 2014 Ajde da vidim da li ima neko ideju za ovaj fantomski "kvar".Elem, desilo mi se 2-3 puta da kada je hladno ili vlažno auto upali engine fault - P0235 pri paljenju.Čim otopli ja obrišem grešku i ne pojavi se više baš dugo. E sad čudna stvar je da auto vuče baš dobro, ide preko 3000 obrtaja bez problema, nema dima, ne šišti turbo niti ima bilo koju drugu anomaliju.Jel ima neko neku ideju šta bi moglo da bude? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8195 Posted December 15, 2014 A sta je ta greska?@Boris, proveri kleme i alnaser Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3389 Posted December 15, 2014 Turbocharger/Supercharger Boost Sensor 'A' Circuit Malfunction Ili po sprski map/maf/overboost Samo me buni što nema nijedan drugi simptom kvara osim te fantomske greške pri paljenju ujutru. I to oba puta kada se desilo bila je baš niska temperatura. Quote Share this post Link to post Share on other sites