Jump to content
Goran
filipovic

Slike automobila bez posebnog razloga...

Recommended Posts

Obli malolitrazni autici pfff ovo je ipak bolje ni vojsci ne bih stao na dobar dan :D tamo se igraju kako 'oces a ovde gledas da li je klapna gasa sa aliexpresa ili buvljaka :D

FB_IMG_1712158901719.jpg

Edited by nemanja84bg

2 hours ago, OMP said:

ruzno da ruznije ne moze

ali ... olicenje aristokratije, jedan jedini na svetu kao takav ;) meni je iskreno simpa pogotovu sa ovim simpa pneumaticima ... al bih u krivine sa time isao a posle po gradu da brmba na niski gas ;) da gledaju zene gospodina :wub: kontam da je neka fotomontaza al ajde ... lepo je zeleti ali tesko ostvariti. Inace ne volim niska vozila ... iako su mi uvek upala kao izbor ... jer nije bilo drugacije u nekoj simpa ponudi :D

Edited by nemanja84bg

koliko je rieger fazon bio popularan 90ih, imao sam njihov neki katalog onako podeblji sa slikam i posterima, najvise radili kadete, golfove, siroko i korado u tom wide body fazonu, jedan lik iz mog kraja napravio golfa mada ja to nisam nikad voleo ali imali su i diskretnije varijante

Meni sve ove modifikacije izgledaju ko da ih je radio lokalni plastičar. Nikad ne bi poželeo ništa slično u svom vlasnitvu

12 hours ago, Axic said:

FB_IMG_1712266692856.jpg

Merc W124, takav kvalitet se vise ne pravi. Lep mi nije (nekako mi Merc uvek bio za matorce, da se neko ne uvredi samo), ali je pouzdan do bola.

Vrhunac Mercedesa pre nego sto su krenuli sa ustedama, krivinarenjem i komplikovanim resenjima cisto komplikacije radi.

Pričao sam sa par vlasnika W123, oni su toliko sigurni u ta vozila da u opšte ne dovode u pitanje da li je pametno sa njim krenuti na put od 2000-3000km iako su odavno matora vozila. Udobnost zadnje klupe je posebna priča.

Drugar vec dugo ima 124 sa klimom, uzeo je noviji model pre par godina, ali kaze da "dedu" nece prodavati...

Edited by ostoja

Samo spori su(dizeli, benzinci se i ne isplate),120kmh kada ih zaletiš

Edited by neshtry

2500 kubika i 90 konja... i predje milion, ali natenane i polako :)

Pa da to i jeste poenta dosta kubika malo konja i traje vecno, gledah skoro neku svapsku emisiju na YT o mercedesima 123 i 124 po svetu, mahm taksi, kakvi su to raspadi po egiptu i sl. siromasnim zemljama ali vozi i ne staje, po potrebi dolivaju vodu i cepaj, presli milione.

Mehanika prosta, kvalitetno uradjena, nabavis malo rezervnih osnovnih delova i miran si.

Komsija ima 124ku 90. ili 91. god 200d, on je prvi vlasnik, presla nesto ispod 200k km, neki mehanicar ga napali prosle god da treba da uradi generalnu i ovaj pukne 700e a motor se tek razradio :)

2 hours ago, ostoja said:

2500 kubika i 90 konja... i predje milion, ali natenane i polako :)

Baš takvu sam imao

Evo tema:

20 minutes ago, Axic said:

BMW E32 V16 prototype

FB_IMG_1712336867626.jpg

A dizajn table nisu menjali dok nisu uveli digitalne table!