MS PK 8130 Posted September 9, 2015 Nema neke razlike kod tih obicnih. Uzmi kornjacu Quote Share this post Link to post Share on other sites
coa565 10 Posted September 9, 2015 Ok uzecu je sutra, a da li treba neki sundjer da kupim posto bi rucno polirao?I hauba i krila su mi dosta izbledela da li moze i to da se ispolira ili da lepim karbon foliju? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ikan989 0 Posted October 3, 2016 (edited) Drugari, jutros me sacekalo neprijatno iznenadjenje na parkingu, neko je ogrebao ili zakacio auto. Pa ako imate neki savet, predlog kako ovo najbolje sanirati? Hvala vam. Edited October 3, 2016 by neshaoct spojeno Quote Share this post Link to post Share on other sites
milanml 2 Posted October 3, 2016 Nije strašno, ali ne može bez gitovanja ništa da se sredi. Zbog refleksije ne mogu da vidim, da li je i lim malo potonuo uz ogrebotinu? Mnogo je zarisovano, ali ako hoćeš samo puku zaštitu, slikarsku četkicu u ruke i ćao. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ikan989 0 Posted October 3, 2016 Mislim da je lim ok da nije potpnuo, samo sto je ogrebotina vidi se malo dublja, oseti se pod prstima laicki receno, planiram da ga sve odradim i da se sanira i da se prefarba posle, e sad ako ima neko nekog da preporuci iz Nisa, bio bih zahvalan. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9704 Posted October 3, 2016 8 hours ago, ikan989 said: e sad ako ima neko nekog da preporuci Iskustva sa limarima/farbarima su nam ovde: https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/37834-farbanje-automobila-iskustva-i-preporuke/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 790 Posted December 17, 2017 E pa ovako,Jos pre mesec dana me zakacio komsija.Situacija je sledeca,otisao sam kod jednog od najboljih farbara u Cacku i okolini.Predlozio je flekovanje i kaze da nece da se poznaje,tj garantuje.Sta vi mislite. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Djuk85 3045 Posted December 17, 2017 Pitam se kakvi su ovi lošiji farbari ako je ovaj najbolji? Quote Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 790 Posted December 17, 2017 Kakvi su?Pa recimo ne znaju da pogode boju.Drugaru je jedan farbar farbao krilo i omasio boju,otisao kod ovoga i sve 5,cak ni vrata nije uspricao.A recimo taj prvi fabra farba auto za 600e,golf 5 je u pitanju,dok ovaj kod koga ja treba da idem trazi oko 1200-1300.Juce sam bio kod njega farba old tajmera ford iz 1938 neki kamion je u pitanju,ceh 4000e. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Markobgd 610 Posted December 17, 2017 On 12/17/2017 at 4:33 PM, Djuk85 said: Pitam se kakvi su ovi lošiji farbari ako je ovaj najbolji? Mislim da tek treba da flekuje a ne da je ovo na slici flekovano... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8130 Posted December 17, 2017 Poznavace se ko trazi dlaku u jajetu, na ovoj boji pa tek, za nekog obicnog bice extra Quote Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 790 Posted December 17, 2017 Iskreno,ja auto necu uzimati dok ne uradi da se ne poznaje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Markobgd 610 Posted December 17, 2017 Uzmi ti auto al nemoj da plaćaš bolje ti je... Quote Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 790 Posted December 17, 2017 Ja sam pitao sta tu moze da se uradi da se ne pozanje,sam je rekao flekovanje.Iskreno ja ne placam tu stetu iz svog dzepa ,a i da placam normalno da je rekao farbanje polustranice da bih to i uradio.Sad ja sam ga pitao jel se sigurno nece poznavati,on rece da nece.Pa videcemo.U sredu ga zovem da zakazemo termin tacno. Naravno bice i slika kada bude bilo gotovo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Djuk85 3045 Posted December 17, 2017 Moja greska u brzini Sad pogledah bolje sliku...Pa on boju pravi prema uzorku koliko ja znam, e sad moguce je da taj uzorak ima blagu razliku.. Al poliranje to resava... Quote Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 790 Posted December 17, 2017 Ma nista bre.Desava se.Iskreno iskusan je farbar,sad sta ce da radi iskreno ne znam niti cu da razmisljam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Djuk85 3045 Posted December 17, 2017 Jel neko sredjivao oštećenja po haubi od kamencica na svoju ruku mene zanima? Quote Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 790 Posted December 17, 2017 Ja sam probao ovog leta. Farbao mi je farbar zaštitne lajsne i ostalo malo boje koju mi je dao.Probao sam da umocim stapic za uši i pokrijem udarac od kamencica,ma nema sanse vidi se velika razlika u boji.Po meni ne treba tu nista dirati.Kad bude dosta ostecenja prefarba se hauba i gotovo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bingodalton 821 Posted December 17, 2017 Koliko sam ja naucio, najbolje cackalicom obicnom, pa kap po kap, kako se osusi tako sravis npvu kap, i tako vise slojeva. Pre toga probati ocistiti tu tackicu, lim. Quote Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 790 Posted December 28, 2017 Konacno sredjeno.Dobar farbar i kaze ovako sve mogu da flekujem,tj svaku boju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Djuk85 3045 Posted December 28, 2017 Na slici se ne vidi nista Sent from my Redmi 4X using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 790 Posted December 28, 2017 Ni uzivo.Ja sam oduševljen, mada i covek vazi za profesionalca dobrog. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Markobgd 610 Posted December 28, 2017 Odlično izgleda. Ostavi kontakt ovde zatrebaće još nekom sigurno! Quote Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 790 Posted December 28, 2017 0600691983-Kikica Quote Share this post Link to post Share on other sites