Jump to content
Goran
  • Member Statistics

22183
    Total Members
    12860
    Most Online
    buzexubi24
    Newest Member
    buzexubi24

38284
    Total Topics
    1117889
    Total Posts

• Aktuelni postovi

• @darkman14   Ma mora i da se pokvari nekad neki deo.  Da sam imao 50'000 EUR da ga kupim novog, ne bi se pokvarilo . Svaki se auto kvari, VW te odere po džepu malo malo, a niko ne priča,ćuti se.... Tiguan zna da zaboli.... Bmw da ne spominjem cene popravki.... Za Freemonta su delovi džabe... 2-3000 dinara ne računam u kvar :).... Ja to uz pivo rešavam :)....  
    • Ma nisam mislio nista lose, nego da svi pate od iste boljke.  npr zanimljivo da na libri ili na alfi nisam cuo da je neko menjao motorice klime ili one polugice
    • Dobro, svaka čast. Ja pokušavam ljudima uštedeti novac, i pomoċi za Freemonta. Ovaj auto je nepravedno zapostavljen u Srbiji. Svako neka pomaže u temema za svoja vozila... Meni ne bi palo na pamet da odem i tražim rešenje za Freemonta u nekom drugom vozilu. Cilj mi je pomoći običnom čoveku,  da ih majstori ne deru po džepu i kako bi Freemonta bilo što više na putevima Srbije. Ovaj auto zaslužuje mnogo više pažnje kod nas. Tehnologija koja je u njemu, konstrukcija,sve je na zavidnom nivou, kao i mehanika,ko želi iskreno da priča. Svako dobro .
    • Nema šta da progledaju kroz prste, jedino da skine xenon ili LED sijalicu pre tehnickog, stavi obicnu H1 ili H7 i prolazi bez problema. Ipak je to samo projektor u koji mozes bilo koju H1/H7 sijalicu da staviš.  Kod mene npr. kad sam uradio morimoto bi-xenon projektore nisu imali na stanju H7 4300k pa sam 2 nedelje vozio sa starim H7 sijalicama. Posle toga samo ubacio xenon i eto ih svetle vec 3 godine bez greske. Do sad nisu smarali na tehničkom ili su se malo oladili od toga.   
    • Bajkeri, koju kacigu kupiti u nekom cenovnom rangu 150-200€. Vozio bih  uglavnom prolece - leto i kad vreme dozvoli zakacim jesen.    Da li uzeti neku sa pripremom za bluetooth ili bez   - Full face (zbog leta se bojim da će biti pretoplo i zagusljivo u njoj)  - Jet/open face (95% bih vozio po gradu)  - Flip up kao neka zlatna sredina     I dajte neki savet za rukavice, ceradu eventualno jos neke korisne stvarcice. 
  • Today's Birthdays

1. BokiHGT
      BokiHGT
      (32 years old)
    2. marko.v
      marko.v
      (39 years old)
    3. Stefan90
      Stefan90
      (36 years old)

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

• Create New...