Jump to content
FAS Goran

Kosovic

Members
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

About Kosovic

 • Rank
  Il Nuovo
 • Birthday 01/28/1989

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Vrbas

Contact Methods

 • Skype
  aco.kosovic

Previous Fields

 • Garage
  Alfa Romeo 156 1.9 16V JTDm

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pošto je novi auto, ne znam koja je od P Zero guma. Baš me zanima da li će biti bučne kao P Zero Nero i trošiti se brzo. Doduše, mnogi su žalili da i ne drži, mada nisam nešto to primetio pogotovo kad se ugreju.
 2. Pobratime, pogledaj datum vesti i šta je trebalo da ispadne ta vest.
 3. Pretpostavljam da si skoro uzeo interfejs, tj. da je u novijim turama stigao iz Kine. Verovatno je (ako je tako) CH340/341 čip (ili tako neka njihova brlja), tako da mrka kapa. Probaj sa drugim laptop-om, za svaki slučaj, mada mislim da neće raditi.
 4. Idi u Device manager i nađi taj ELM i pročitaj da li piše CH340/CH341. Ako je taj čip, nećeš ništa moći da uradiš. :-( Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
 5. imas pp acoooooooo.

 6. Pre 2-3 meseca je belog Punta farbao valjkom za krečenje. Gledam dok prolazim i ne verujem. :-D Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
 7. Da li je bila turbo pa ubačen atmo motor, ili je baš bila uvek atmo? Prvi "divlji" auto (po snazi) koji sam vozio je Thema turbo od mog asistenta s faxa. On je imao 2, obe turbo. Jednu je prodao i počela je da šeta po Vojvodini i Srbiji, pa mi nekako i liči na nju. Malo ih je uopšte više u voznom stanju, a tek ih na oglasima nema.
 8. Gorane, da li radite tempomate i bavite se popravkom istih? Ovo je moj problem. Došao bih do Vas kad se dogovoimo, tj. kad budete imali vremena.
 9. @jure Ne mogu da nađem pinout mog ECU, tj. kako se gleda koji je koji pin po brojevima. Nisam siguran u raskopavanje instalacije od tog prekidača do samog kompa. Po svemu navedenom mi ostaje samo da je to. Takođe u MES u polju cruise control mi stoji Pressure on pipe. Ne znam da li to treba ili neka druga oznaka kad radi.
 10. Alfa Romeo 156 1.9 16V JTD, 2004. god Problem s tempomatom je sledeći: Neće da upali. Upali 1/100 pokušaja i posle 1sec se lampica ugasi i nema više aktivacije. Greška koja se javi pri prtisikanju ON i diranja nekog od dugmića je P0564. Ručica skidana, testirana - radi ON/OFF kao i ostali tasteri. U MultiECUScan, kad se da konktakt i konektuje, stoji da je pedala kvačila pristisnuta iako nije. Čim se pritisne i pusti, reaguje prekidač kvačila normalno ali nema opet paljenja. Svaki put se ponavlja isto. Danas stavljen novi prekidač - stanje isto. MES pokazuje u prvom trenutku pri davanju kontakta da je kvačilo pristisnuto. Prekidač kočnice reaguje normalno. Nemam više ideja šta i kako pogledati, pratiti ...
 11. Imam ja na mojoj Alfi. Prešao oko 2000km. Koče dobro i (da ne ureknem) ne škripe.
 12. Offujem, izvinjavam se. Prestige-a i Froda znam lično. Prestige je iz istog sela odakle sam ja. Taj forum treba shvatiti kao mesto gde se okupljaju ljudi koji imaju novca i ne bave se problemima kao običan svet (mi). Frodo i ne toliko koliko drugi. Prestige, ovako u privatnom životu nije loš momak. Ima novac i neki drugi pogled na svet. Ni meni taj svet nije blizak, te sam se samostalno eliminisao s tog foruma. Duleta shvatam, čovek radi svoj posao tamo. Jbg, shvatiš to profesionalno i kraj. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
 13. Prodato. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
 14. Kumho na raspolaganju još uvek.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...