Jump to content
FAS Euroauto Goran

bolens

Members
 • Content Count

  414
 • Joined

 • Last visited

About bolens

 • Rank
  Regolari

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novi Sad

Previous Fields

 • Garage
  Multipla Ravenna 1.9 JTD

Recent Profile Visitors

10766 profile views
 1. Ok, hvala ti... Ali jako teško se na netu nalazi baš uputstvo, user manual za tu prvu kockicu. Kad je meni teško, koji sam bio majstor za to, za PDF-ove.
 2. Ima li neko ili zna za link? Uputstvo za Fiat Pandu 4x4, prvi model, kockica. Nešto ne mogu da se snađem na forumu. Nisam odavno bio. A znam da je bio i Fiat Panda klub Srbija, ali nema ni njega.
 3. Novi link koji radi: https://www.fiat-lancia.org.rs/Korisno/Fiat The_secrets_of_an_epoch.pdf
 4. shvatam... čitanje poruka sa ekrana se sigurno tretira ako "safety concerns" pa ga zato ni ne implementiraju. Ali mislio sam da bar na semaforu, kad se brzina smanji na 0 km/h, se može pročitati poruka. Ali kaže mi drugar iz Kanade da je kod njih i na semaforu zabranjeno čitanje poruka.
 5. Prosto je neverovatno da ne može. Ovde piše da su čak i stare verzije 500 L mogle, doduše uz neki dodatak, third party aplikacije. http://www.hdmotori.it/2017/03/20/fiat-500-apple-carplay-android-auto-uconnect/ SMS može po difoltu, to vidim u uputstvu za Uconnect. Čak i čita poruke.
 6. Ljudi, jedno pitanje. I izvinite ako nisam pročitao sve poruke u ovoj temi. Skinuo sam uputstvo za Uconnect, ali tamo ne piše. Piše samo moguće povezivanje sa Apple car i Android auto. Kad mi je telefon povezan preko blututa sa Uconnectom, da li mogu sa ekrana u kolima da čitam dolazeće poruke sa Whatsappa. Da li me upozorava da je stigla poruka i da li se odmah vidi?
 7. Ovaj kamper izgleda grozno. Kao blindirani kombi za prevoz novca. Kad ga pogledaš ovako spreda, verovatno ti se odmah i smuči kampovanje! :-) Ali možda se maharadžama sviđa taj stil. http://www.pinnaclevehicles.com/motorhomes-rv/ A nije ni Fiat Ducato osnova... već neka Force marka kombija http://www.forcemotors.com/ poznata valjda samo u Indiji.
 8. Jeste, probao sam sam i te male vodonepropusne kontejre koje okačiš oko vrata. Ali nije to to, em se klate dok plivaš, em ipak nekako može da uđe voda i ovlaži ključ koji ima bateriju. Ovaj surflogic katanac nije loš, pogotovu ako se sakrije negde da se ne vidi kako visi: https://www.surfdome.us/surf_logic_locks_-_surf_logic_key_security_lock_-_black-228451?istCompanyId=0f4b2de6-b73d-47d5-8bc8-13d348649c68&istItemId=lilwrlaqa&istBid=tztx&gclid=CjwKEAjw5pKtBRCqpfPK5qXatWYSJABi5kTxhCcOObt6gLxzZ7sUNprv8vhASIa6htW03Mpv6alCchoCjWbw_wcB I surferska je to noćna mora: http://www.theinertia.com/surf/surfhacks-5-ways-to-properly-hide-your-keys-to-avoid-a-surfers-worst-nightmare/
 9. Pitanje je možda čudno, leto je prošlo ali verujem da se svakome desilo da se pita gde (o)staviti ključ od kola kad ide na plažu, onako minimalsitički samo u gaćama (a možda čak i bez njih), da se kupa? Nama je to bio problem ove godine u Grčkoj pa sam ključ obično vešto sakrivao ili ispod točka ili u unutrašnjoj strani felne zadnjeg točka. Sad vidim da na netu postoje i neke magnetne kutijice za tu svrhu: https://www.amazon.com/Hide-Under-Magnet-Large-Black/dp/B003P4IH9O Ali uvek neko na forumu ima i svoje rešenje, pa bih voleo da čujem iskustva i predloge!
 10. Je li ovo neka za*ebancija? Shvatio sam ozbiljno, kao i ostal, ali kako su strane odmicale i ja sam počeo da se gubim od sličnih, samo drugačije formulisanih pitanja. Svakako, posle ove ankete neću biti u stanju sednem za volan bar 3 sata, toliko san sluđen... "pojas na električnom biciklu", "kaciga na zadnjem sedištu"... šta je beše ono još sa čime se slažem?!
 11. bolens

  Necentrirani vozači?

  Takođe moguće objašnjenje: Možda su ljudi u tranziciji od bajkera prema automobilistima... pa još ne mogu da se naviknu! Moraju da se centriraju u odnosu na gabarite vozila a ne u odnosu na sedište. Ako bi mogli, najradije bi sedeli na ručici menjača, to bi ih najviše zadovoljilo! Ipak, red je da najzad čujemo i drugu stranu... njihove argumente ZA, možda nešto važno propuštamo mi centrirani?
 12. Lepo se Fiat ovajdio integracijom sa Jeepom... ali šta je sa mailim Sedicijem 4x4, on se negde izgubio u magli?
 13. bolens

  Necentrirani vozači?

  Možda imaju gasove (od jake hrane) pa moraju da se nagnu da ne bi progoreli tapacirung!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...