Jump to content
FAS Goran
PremieRacing

Brick 244 restomod

Recommended Posts

Ništa da ne diraš, ovako da ostaviš :)

p.s. reći ćeš da sam zlo, ali, madasam prećutao juče, danas ne mogu, farbar ti ofarbao i one zaštitne gumice na mestu gde "udara" poklopac rezervoara ... :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nemoj ništa da prećutkuješ, sve reci pošto i ja sam želim da ga napravim kako valja a te sitnice se lako ispuste, previde, zaborave, ne primete od šume ozbiljnih stvari... ALI, isto tako uzmi u obzir da je nešto i ponešto svesno urađeno zato što će se menjati, zameniti, srediti, napraviti, popraviti   :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

To tek sledi, sad kad krenem sas spojleri, difuzori, krilca i zakrilca... Ima da od brick napravim organsku fluidnu ciglu    :lol:

On 7/20/2023 at 7:53 PM, PremieRacing said:

IMG_20230720_153919.jpg

 

Vidi bre kako ivica krova dobro izgleda bez one kanalice, bez onog oluka... To je bio posao ipo za majstora, usrao se od sečenja, brušenja i varenja, a tako je suptilno i neprimetno da niko ne konta da ima ogromne razlike u odnosu na fabriku.

 

Opet se ozbiljno nosim mišlju da u nekom trenutku presvučem krov u reljefnu prljavo belu foliju. To je jedna od 1000 ideja i razmišljanja koje ostavljam da se krčkaju na tihoj vatri mesecima pre nego odlučim. Merim, gledam, pitam, pričam kako bi to izgledalo i tako... Nije mi dosadno   :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, PremieRacing said:

 

 

Opet se ozbiljno nosim mišlju da u nekom trenutku presvučem krov u reljefnu prljavo belu foliju. 

:o gde bre belu foliju na krov, da si rekao crnu vinil foliju pa i nekako ali ovo mi nema nikakvog smisla obzirom na fazon auta koji zelis da postignes

Edited by OMP

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, OMP said:

gde bre belu foliju na krov, da si rekao crnu vinil foliju pa i nekako ali ovo mi nema nikakvog smisla obzirom na fazon auta koji zelis da postignes

 

Mnogo je fazona u mojoj glavi...

 

 

 

:rofl:

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja bih mu dodao carbon na haubi krovu i spojler , blatobrane ;) i dark steel felnitzu :P , mozda supercharger hood i ispod da usisava ;) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Delić ciganije sam završio, stavio uv foliju na stakla i odneo ih majstor sklapaču. Baš poslednji radni dan pred odmor jednog, pa onda drugog majstora. Ništa se neće raditi ceo avgust.

 

to be continued...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Čitam ovu temu i svaka ti čast.
Taman sam se setio mog bivšeg kolege koji je imao Volvo Amazon, svakodnevno ga vozi, dejli auto. Imao sam i tu čast da me par puta provoza i ja sam tim autom bio oduševljen. On je zaluđenik za taj model i kupio je još jedan za restauraciju, ali ne znam dokle je stigao.
Inače, vrlo često su ga zaustavljali i pitali da otkupe njegov primerak i mogu reći da su mu nudili poprilično sume novca.309d303e6c87a8adcdeb8e6c63ac3b78.jpg

Sent from my 2203129G using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

@knezevic76 vidjao sam ranije perfektnog amazona , ljubicasta neka boja stao na crtu protiv golfa dvice , iskreno moderno je ubrzavao i zvuk mu je bio ok , moderan bez klasicnog preskakanja taktova ... bas dobar bio i lepo se drzao protiv dvice 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...