Branislav 732 Posted October 13, 2022 Kupljena torzija sa dobrim selenima kod Pedje, sledece nedelje mali servis, menjanje torzije i jos par sitnica. Idemo dalje 5 ISV_01, Reacher Gilt, Mijailović P. and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 732 Posted October 20, 2022 Oteran auto kod majstora. Uzeo sam Motul 8100xcess ulje i Filtron filtere. Novi pod branici posto je devojka sve odole unistila kad se nasadila na ivicnjake, stubove i skicno, ne bi me cudilo da je uskrivila nesto na trapu. Torzija polovna videcemo rezultate. 1 1 Mijailović P. and horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
horvat 6634 Posted October 20, 2022 Torzija je montirana? Sta kaze optika posle montiranja nove torzije? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 732 Posted October 20, 2022 Danas se montira, ne stizem da idem na centriranje ovih dana prezauzet sam. Ali idem cim se stvori vreme 1 horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 732 Posted October 20, 2022 (edited) Odradjeno sve, rezultat u slici u prilogu, pokrivila se leva strana torzije, a ja mislio desna zbog razmere prostora izmedju branika. Sad torzija stoji kao puska, pronadjeno je i jako malo flisovanje ulja na hladnjaku ulja tj otisla je gumica, kaze majstor jebeno za srediti a nije hitno. Zamenjene plastike napred i pregledan trap sve kao puska. Inace volan sada pobegao u kontra stranu i cega reglazu kad kupim 2 nove gume Edited October 20, 2022 by Branislav Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6174 Posted October 20, 2022 31 minutes ago, Branislav said: hladnjaku ulja da li je ista prica kao za dizelase? menja se ceo hladnjak jer nema gumice da se kupi i da treba kupovati od opela? 1 Branislav reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 732 Posted October 20, 2022 Iskreno ne znam ali sam siguran da bi nekako napravio tu gumicu, ne bih uzimao ceo hladnjak bez potrebe Kad sam za punta mogao da napravim na cnc masini metalnu racvu za antifriz napravio bih i gumicu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 732 Posted October 20, 2022 (edited) @andreja.micovic Evo link od poljaka koji prave za Tjet https://m.olx.pl/d/oferta/uszczelka-chlodnicy-oleju-do-fiat-bravo-2-doblo-punto-tjet-CID5-IDmr47v.html Hvala @Sem za info oko ove gumice Edited October 20, 2022 by Ivan Dodat PrintScreen 2 Sem and darkman14 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 19057 Posted October 20, 2022 (edited) Pisalo se ovde: https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/84468-fiat-nuova-bravo-14-tjet-150-zaptivač-hladnjaka-za-ulje/ Dodao sam PrintScreen i prebacicu link iznad u tu opstu tehnicku temu. Edited October 20, 2022 by Ivan Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6174 Posted October 20, 2022 E jeste, neko je tražio skoro... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 732 Posted October 21, 2022 Prvi utisci u voznji sa novom torzijom su super, seleni su odlicni nema razlike stara i ova, sami tockovi na oko mnogo bolje stoje i voznja mi deluje sigurnija prilikom naglih promena pravaca. Ostaje jos Abs centrala da se zameni i to je to 6 Reacher Gilt, horvat, darkman14 and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 732 Posted October 26, 2022 Zakazano sredjivanje volana i rucice menjaca za 11ti novembar, bacam se na potragu abs centrale i novog para zimskih guma (za sada deluje da ce to biti BFGOODRICH G-Force winter 2) i nesto se razmisljam da uradim napred diskove i plocice ali to cemo jos videti s obzirom da @Milutinac ima kvalitetnu robu, ali je i cena isto takva Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6051 Posted October 27, 2022 Kad hoces ozbiljnu robu reci sport/carbon/high performance obicno nisu jeftine Gde radis volan? Kod koga? 1 Branislav reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 732 Posted October 27, 2022 Volan radim na istom mestu gde i @Ivan a to je TPC Aleksic sa Vozdovca Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6051 Posted October 28, 2022 Za njega sam ti i ja rekao 1 Branislav reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 732 Posted October 28, 2022 Ma ja zab da si ti radio kod njega, Ivan mi ga je spominjao vise puta i nema sta decko ozbiljno radi. Tako da 11og bi trebalo da ga uradi pa cemo 15og recimo da se vozamo sa novim volanom 1 Milutinac reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 732 Posted October 31, 2022 (edited) Posto smo auto nazad resili sad prelazimo napred. Naime kada auto gledam od napred deluje da je vozacev tocak u malom nagibu, e sad ta guma je potrosena manje iznutra nego desna strana koja je lepse obrijana. Okej razumem bio je centriran trap po losoj zadnjoj torziji ali mislim da je ovde def neki problem u levoj strani. Uradjena je viljuska, promenjena je poluosovina, amorti su novi napred. Pretpostavljam da je glavcina kriva (menjao sam lezaj na njoj) jer je rastojanje od branika lose sa te strane dok je na desnoj dobro i ravnomerno. Ako nije glavcina sta bi jos moglo, btw trese mi leve strana kad kocim preko 120 na sat pomalo, a disk je obradjen bio. Jos ovo da resim i vratio sam auto na fabriku. Auto je pretrpeo udarac na toj strani Edited October 31, 2022 by Branislav 1 horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
horvat 6634 Posted October 31, 2022 Moze biti svasta, mozda se lim malo pokrivio tamo gde se kaci amort, pa onda ne stoji bas pod istim uglom? Ajd slikaj najsveziji izvestaj sa optike? 1 Branislav reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 732 Posted October 31, 2022 Uf nemam izvestaj na optici, moram otici pa cu videti onda da slikam, ne znam kako amortizer moze da pomeri tocak unazad, ako moze onda moram proveriti sve, mada ja tipujem na glavcinu Quote Share this post Link to post Share on other sites
horvat 6634 Posted October 31, 2022 (edited) Moze, mada mogla bi biti i viljuska, odnosno deo karoserije na koji se viljuska kaci Edited October 31, 2022 by horvat Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 732 Posted October 31, 2022 Pa mogla bi, mada ne znam kako nju da proverim, ona je uradjena promenjeno je sve na njoj Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 1319 Posted October 31, 2022 Zakazi ti pregled u ProSport na Vozdovcu. Trazi da budes kod Viktora. Resice covek. 1 horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 732 Posted October 31, 2022 @MiloshBg Jel radi on jos tu? Zvacu ih nadam se da ce provaliti sta je. Cuo sam za njega spominju ga stalno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 19057 Posted October 31, 2022 Jbt, pa da li je ovo realno , ima li kraja glupostima...? Imam jedan dosadan auto za tebe da malo odmoris i uzivas, ocigledno da samo lice jedan na drugog . 1 Branislav reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 732 Posted October 31, 2022 Ma ja volim da se cimam, zapravo kada se sve sagleda ja sam bukvalno samo ovo trebao da resim na njemu i menjac i vozio bih se odavno kako valja. Medjutim sijaset majstora nista uradilo nije i prepusten sam sam sebi. Ali resicu ja i ovo i vozicu se ko gospodin Quote Share this post Link to post Share on other sites