Jump to content
FAS Euroauto Goran

andreja.micovic

Members
 • Content Count

  3530
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

andreja.micovic last won the day on August 17

andreja.micovic had the most liked content!

2 Followers

About andreja.micovic

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novi Sad

Contact Methods

 • Skype
  andreja.micovic

Previous Fields

 • Garage
  Nuova Delta 2.0 mjet Platinum, ex Fiat Marea 1.9JTD Weekend

Recent Profile Visitors

4243 profile views
 1. To je tako individualno. Imaš na PA takvih oglasa za 500L sa nagradnih igara i pojedini traže tipa 500 eur manje od novog jer računaju da je nov, što i jeste i nije. To je više pitanje za tvog kolegu koliko će da ga proceni. Džaba ti da nudiš ako njemu neko napuni glavu da je to nov auto kao ka bi ga kod dilera kupio. Opet, ja sam mišljenja da je 80% cene gornja granica korektnosti. Ako baš hoćeš cifru.
 2. Opet, tebi jeste rešenje doplata za drugi auto, ali razmišljam ono, neko kupio novu insignija koje stvarno lepo izgleda i deluje dobro na papiru i da se tako nešto desi. Probao sam je kad se pojavila i stvarno sam bio zadovoljan svime što nudi ali kad pročitam ovo... Ajd ti si preko lizinga kuće, ali ne znam koji je procedura za privatno lice. Zakon o zaštiti potrošača kaže da se garancija mora ispoštovati u roku od 30 dana i onda ili menjaju stvar novom ili vraćaju novac. Ukoliko se kvar ponovi, menja se novom stvari. Ne znam u kom trenutku možeš reći 'E ovo mi se ne sviđa, nije ono što sam platio (saobrazno) vratite mi novac/zamenite auto'
 3. Nećeš imati problema na tehničkom ako blokiraš egr. Nemaju ni Britanci gde su rigorozniji nego kod nas. Druga najbolja/najpovoljnija varijanta je ako možeš da nađeš par polovnih pa da probaš koji valja. Opet, novi je proverena varijanta. Ne znam kako se kreću cene.
 4. Kod Miće se tek razradile za 24 meseca. Prve 2 godine su ključne...
 5. Juče sam čuo od komšije da su obustavili do juna. On radi u Poršeu. E sad dal će biti do juna ili ranije ne znam.
 6. Samo nastavi tako sa održavanjem. Pišem i ja ovde sebi kao podsetnik za stvari što sam uradio ali preporučujem Fuelio aplikaciju. Koristim je već više godina i zadovoljan. Od unosa ima sve, od goriva preko redovnih/vanrednih servisa, registracija do kaska.
 7. Pritom znam da Goran ima i svoj šlep ako zatreba. Nama je na službenom stilu zamrzla nafta, čovek došao i sredio.
 8. #pitamzadruga Drugar se zainteresovao za Guiliju i pitao me šta bih ja pre uzeo 2.0 benzin ili 2.2mjet... Elem, ja mu odgovorih da kako stoje stvari Mondea ili Talismana ali ajd ostalo je pitanje o ova 2 motora, tj šta je bolje/pouzdanije... Relativno su novi motori za ovo naše tržište i ovdašnja eksploatacija je mala da bi neko pisao o problemima kao što su oni na novijim 1.9mjet ili 2.0mjet. Ima li kakve informacije o pouzdanosti ova 2 motora? Koje motore nasleđuju? Dal sam pogrešno negde video ili šta, za 2.2mjet mi se čini da sam pročitao da je kao 1.9mjet motor, a možda grešim. Benzinci su mi totalna nepoznanica i sem ovih tjet, m-air što se vrte ovde po forumu ne znam za druge novije.
 9. Danas sam ostao malo zatečen. Spustio se jutros do aerodroma, pratio potrošnju i sa koferom na ap, uglavnom oko 134-140 km/h potrošnja je veća za oko 2l, buka onako osetna, na trenutke i neprijatna. Ajd za buku ću pokušati da ga malo bolje namestim al potrošnja je ono što me je bacilo u rebus. Očekivao sam do litre
 10. Ne znam koliko će izaći po novom registracija, mislim da je oko 37000, zavisi od cene tehničkog i malusa na polisi. Treba proveriti. A i 2.0mjet ne mora biti za jurcanje, do tebe je sve. I auto od 300ks se može voziti kao onaj od 60ks, ali obrnuto ne može. Znači zaliha snage na magistrali, uzbrdo...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...