Jump to content

andreja.micovic

Members
 • Content count

  811
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

andreja.micovic last won the day on January 25

andreja.micovic had the most liked content!

2 Followers

About andreja.micovic

 • Rank
  Regolari
 • Birthday 06/27/85

Contact Methods

 • Skype
  andreja.micovic

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novi Sad

Previous Fields

 • Garage
  Fiat Marea 1.9JTD Weekend

Recent Profile Visitors

1435 profile views
 1. Marea Weekend 1.9jtd ELX

  @toma ks oko 90-100 eura izađe preko aliexpressa. Samo sam ja naručio preko drugara koji donosi robu iz UK da bih izbegao plaćanje carine/poreza... koštalo me je nešto oko 16000 din ovo i komande na volanu koje nikako da povežem.
 2. Marea Weekend 1.9jtd ELX

  Konačno snimio malo kako radi Igo i navigacija na kineskom HUD. Generalno sam zadovoljan, radi, precizan je. Moram mape samo update-ovati, ubaciti poi i 3D karte. Evo ovde poređenje brzine na Igo i na brzinomeru. Tu su negde. Uglavnom se poklapa.
 3. Plazma ili LCD tv

  Zar LG nema evropsku garanciju 5 godina? Tj jedna od prednosti uzimanja LGa od Mađara je što je moguće ostvariti garanciju u Srbiji jer je ista na teritoriji cele Evrope. Znam da Samsung to nema. Jedino ako je kraća garancija.
 4. Novo ili polovno za iste pare? / amortizacija novog auta

  Za EuroSummar odrzavanje... Drugar je 2009 kupio novog Swifta, odrzavao ga u ovalscenom servisu tokom garancije, svi servisi redovno kad je potrebno. Istekla garancija, posle koji mesec crkne mu menjac, ode u EuroSummar i ovi mu kazu pa ti nisi menjao ulje u menjacu kad je trebalo. A oni su radili redovne servise i sve sto treba po uputstvu i knjizici.
 5. To Stanko stavio da ne prlja
 6. Svi šrafovi na BMWu vraćeni u auto... Na f11 i grana beše čišćena? A valjda će se čuti kad počnu izlaziti...
 7. Fiat Bravo 2.0 MultiJet Sport

  Ovakve diskusije se vode kod @Markobgd ima svakvih informacija a on nece ovde da kaze, nego raspravlja o gumicama
 8. Fiat Bravo 2.0 MultiJet Sport

  Cini mi se da ova tema nije pogodna za ovakvu diskusiju... Promasili ste skroz...
 9. WD je za podmazivanje... Rucica menjaca ide tuda, ako nije prosla reviziju
 10. Koliko može da se spusti cena polovnjaku?

  Prvo čega se setih...
 11. Ako nekom treba, nadjoh novije mape za IGO 2017Q3, magnet link je za torent. Ima POI, Speedcam, .ftr,... za Evropu. Ukupno je oko 6+GB. I preporucio bih https://www.gpszone.ro/. Jes da je na rumun(j)skom ali translate u Chrome-u radi posao.
 12. Vozila koja treba izbegavati

  Originalna maska je pukla, ovo je sa otpada. Taman da se vidi da ni on ne pere motor kod uvoza
 13. Kazna za izlaženje iz auta

  Prošle godine me zaustavi kod stadiona Vojvodine na Bulevaru, kaže vozio si 57km/h. Rekoh šta sad, možda, nisam obratio pažnju, pola 1 bilo noću... Kaže ajd otvori gepek, tu malo začuđen, otvorio gepek, u gepeku alat i štošta, a ti si majstor, i jedva dočekah rekoh jesam, samo mi je vratio dokumenta i rekao smanji malo. I ja nastavio svojim putem. Pre neko veče, opet nešto oko pola 1, prekoputa lutrije na bulevaru, opet radar, istrčava u treću traku da me zaustavi. Stao, kaže vozio si 59km/h. Da li sam, ne znam, čisto sumnjam, ne verujem pošto sam tek skrenuo sa semafora levo. Dao mu dokumenta, ode, ispisa, kaže 1500RSD u narednih 7 dana. Posle se razmišljam, mogao sam tražiti da vidim jel stvarno bilo 59, u tom trenutku nisam razmišljao, samo da me pusti, da ne smara. Te granične vrednosti su mi kritične. Znam da su jedno vreme na Ibarskoj, onaj deo što je u gradu, zatim po selima po Sremu (Dobanovci, Krnješsevci...), redovno pisali 72km/h. Odnosno, kad te zaustavi, prikaže ti onu vrednost što je on namestio da bude njemu kao oznaka za prekoračenje. Ljudi to nisu znali pa su redom plaćali tipa po 1000-2000... samo da ne piše kaznu jer je ovo prekoračenje preko 20 u naseljenom mestu.
 14. O Laguni, Cromi...

  ajde neka i @Dezurni opise druzenje sa istom od letos
×