Jump to content
FAS Goran

clover

Members
  • Content Count

    171
  • Joined

  • Last visited

About clover

  • Rank
    Regolari

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Mozes li na pp ta negativna iskustva ako te ne mrzi? Za njih sam mislio da su najbolji pa sam sad malo zbunjen.
  2. Koje folije si stavio? Sad gledam na sajtu i nema po modelima nego cena od-do. U BlackGlass-u bi uzeo Nanoceramic 5, ali su preskupi.. 220€ za hecbek. Da li u SunControl-u ima neki pandan tome?
  3. E pa probao sam ja da operem.. Na vise nacina, ali nece da se skine. Meni deluje kao da je matiralo od nekog jakog sredstva pretpostavljam da je cistila vlaznim maramicama punih alkohola i da se dobilo to kako je sad. Ako pogledate sliku ima tog belog i na kvaki za otvaranje vrata. Ajde probacu da uzmem nesto bas namenjeno za ciscenje automobila pa da probam i ako ne bude moglo onda cu da uzmem anti silikon d aodmastim i samo predjem sprejem.
  4. Da na to sam mislio, ali bih da ofarbam ceo deo.. Tj komplet plastiku na vratima da ne bi bila razlika. Znaci to ne treba smirglati samo ocistiti i sa sprejem ofarbati. Mora taj texture sprej ili moze i obican?
  5. I ovo je mat crna plastika, samo ni znam kako uraditi pripremu ili ona uopste ne treba ako idem sa tim textur sprejem. Sad sam ukucao na yt taj textur sprej i ljudi uglavnom farbanju branike sa njim, a branik nema one rupice kao sto su kod mene. Ili da samo ocistim i odmastim plastiku i onda da predjem sa tim textur sprejem ili sa sprejem koji u sebi ima prajmer.
  6. Izvinjavam se sto dizem temu. Koristio sam tehniku od francuza u enterijeru od bratovog golfa i ispalo je odlicno. Hvala @francuz69 ☺️ E sad bih to i kod mene da odradim jer je verovatno prethodna vlasnica brisala vlaznim maramicama i zabelilo se na nekim mestima medjutim plastika nije glatka vec ima neku teksturu. Ako budem smirglao to nece biti dobro jer ne mogu osmirglati svuda ravnomerno. Ima li neko iskutvo sa takvom plastikom? Mozda @Dule 021? Ili samo da ocistim anti-silikonom i onda u 2-3 sloja mat farbu i eventualno pre farbe prajmer?
  7. Malo sam se ulenjio...dugo me nije bilo. Honda se i dalje vozi i neki plan je da bude otprilike 5god kod mene. Nije bilo ne predvidjenih situacija. Mali servis na 8-9.000km Zamenjeni prednji stabilizatori. Stavljeni Bilestein. Kupljene felne od Honde Acord Type R koje lepo stoje na svemircu, ali su dosta uvucene i ne izgleda onako kako bih zeleo pa gledam da uzmem distancere 15mm napred i 20mm nazad. Instagram profil 'Svet felni' prodaje za 9500din + 220din po brezonu. Ima li ko iskustva sa njima? Kakav je kvalitet?
  8. Gde uzeti distancere? Pitam zbog kvaliteta. Pitao sam za cenu na instagramu 'Svet felni' i iznosi 9500din + produzeni srafovi 220din komad. Ima li neko iskustva sa njima?
  9. Jel moze preporuka u BG gde je najbolje zavariti drzac fara? Sad proverio i taj mali zazor izmedju fara i branika je zbog toga sto je pukao drzac fara tu gde se kaci branik. Uzeo bih polovni originalni far, ali retko gde ima i na oglasima gde navodno ima prodavci samo seen-uju poruku i nista ne odgovore.
  10. Gde si radio dubinsko ako si iz Bg-a i koja je cena?
  11. Ja sam par meseci trazi ovakvu kao sto je ova sa prvog linka. Da bude 1.6, bela sa crnim krovom, panorama i manuelni menjac. Nigde je nije bilo i eto sad. Mada ovaj novac ne bih nikad dao. Max 5.500€ -6.000€ ako je u bas dobrom stanju.
  12. Ajde onda ovako. Predlozite mi koja opcija je najbolja je vidim da pisete svi razlicito pa sam zbunjen. Znaci hocu da prodam auto i da vise nemam veze sa njim jer odmah uzimam drugi. Da eventualno neki prekrsaj ne stigne meni na adresu. Ne bih preko agencije. Pravimo kp ugovor i ugovor o poklonu. On placa porez u Bg-u. Ne odjavljujem tablice i dajem mu original polisu(kopiram za mene), saobracajnu, kljuceve i papire koje sam dobio prilikom uvoza. I to je to? Posle on sve zavrsava?
  13. Drustvo moze pomoc. Citam i nije mi bas najjasnije. Treba da prodam auto koji je registrovan na mene. Koja je procedura da se obavi prenos na novog vlasnika. Nalazim se sa prodavcem oko 15h radnim danom. On je iz Bg-a, a ja iz Obrenovca. -Odstampani kupoprodajni ugovor popunimo i idemo kod notara. -On mi daje novac. Ja njemu sva dokumenta(sa carine itd osim polise) od vozila i kljuceve. -Ja vise nemam nista sa tim.Posle on dalje zavrsava sve. -Tablice ne odjavljujem? Jel to to ili sam pogresno razumeo?
  14. Nisam ni pitao za reklamaciju. Ne mogu vise da se nerviram. Je6es pare. A nisam pitao ni koliko su skinuli. [emoji846] Nije auto za mene.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...