Jump to content
FAS Goran
neshaoct

Redovno Fiat-Lancia Okupljanje - Beograd

Recommended Posts

15 minutes ago, stex_pb said:

Dolazim kad utegnem auto, sramoga me ovako :D

Ne mlatite, nego kupite prnje i dolazite. Ne dolazis na tehnicki pregled, nego na druzenje :D .

A ako ti je bas toliko frka, parkiras jedno 200 m dalje, kao imenjak @ISV_01 dok je furao celicare :P .

Edited by Ivan

Pošteno se ispričasmo, malo i testirali, prozivali i tako to cdb1dfb534790129f42e20484711e8bd.jpg

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Vidim da je Mirijevac doćer'o veš mašinu

Sent from my 3310 using Tapatalk

1 hour ago, djomla said:

Vidim da je Mirijevac doćer'o veš mašinu emoji16.png

Sent from my 3310 using Tapatalk

Srećom pa onaj tvoj frizider od Citroena nije upotpunio italijansku kuhinju :lol:

2 hours ago, bane1321 said:

Bilo jos ne-zabarske bele tehnike!

Kako smo krenuli, jos malo pa ce kod Intera biti Fiat-Lancia okupljanje bez Fiata i Lancia :D

10 hours ago, knezevic76 said:

malo i testirali

Sexy gospođa je konačno, zvanično testirana, kako pravila FLCS nalažu, od strane jedinog zvaničnog testera kolege @Axic!

I dok su drugi vozači, turirali, kočili, čovek je za dva minuta izneo utiske o ubrzanju, udobnosti, ali i trajnosti pneumatika, ne paleći auto i to sve sa suvozačevog sedišta! :D

Nego, da sam juče umro, umro bih u ubeđenju da je kolega i moj zemljak @city mnooooogo mlađi! :respect:

Edited by bane1321

10 hours ago, Axic said:

Srećom pa onaj tvoj frizider od Citroena nije upotpunio italijansku kuhinju :lol:

Nisam hteo da nas izlažem riziku od hapšenja :D

On 2/18/2024 at 4:24 PM, Ivan said:

Ne mlatite, nego kupite prnje i dolazite. Ne dolazis na tehnicki pregled, nego na druzenje :D .

A ako ti je bas toliko frka, parkiras jedno 200 m dalje, kao imenjak @ISV_01 dok je furao celicare :P .

Znas sta je ironija...to sto sam u stvari krenuo na skup ali sam morao dalje parkirati jer mi je ostecen jedan poklopac felne pa izgleda ultra mega giga nakaradno ali nisam stigao na skup. Poucen iskustvom sa celicarama, parkirao sam kod toplane na NBG ali dok sam dosao, vi vec otisli...:cry:

mogu samo jedno da vam kazem ljudi .... nije italijanac i nije beo ... vec je crn :D bice sledece nedelje valjda lepse vreme pa da popijemo neko .... neki sokic :D

Edited by nemanja84bg

Ne zbunjuj me :) Sad sam proverio, poslao sam prijateljici  poruku kad sam krenuo, bilo osam i deset. A vi ste krenuli posle mene :)