Ivan 19379 Posted February 21 @city Pa dobro bre, nismo bas tolike picajzle, zaokruzi na pun sat. Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 7766 Posted February 21 mogu samo jedno da vam kazem ljudi .... nije italijanac i nije beo ... vec je crn bice sledece nedelje valjda lepse vreme pa da popijemo neko .... neki sokic Vas koji obećavaju ima pola foruma, ja ne dolazim više do sledećeg nekog većeg okupljanja oko nekog stola sa mesištem Sent from my SM-A546E using Tapatalk 4 Ivan, nemanja84bg, Nikola031 and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 6511 Posted February 21 41 minutes ago, knezevic76 said: većeg okupljanja oko nekog stola sa mesištem Ja sam ti rekao za mesto, odranije poznato kolezi @djomla 1 knezevic76 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
city 798 Posted February 21 1 hour ago, Ivan said: @city Pa dobro bre, nismo bas tolike picajzle... Osim za kola Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 7766 Posted February 21 Ja sam ti rekao za mesto, odranije poznato kolezi [mention=17123]djomla[/mention] Uzeto u obzirSent from my SM-A546E using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 1971 Posted February 21 On 2/21/2024 at 10:52 AM, knezevic76 said: Vas koji obećavaju ima pola foruma, ja ne dolazim više do sledećeg nekog većeg okupljanja oko nekog stola sa mesištem Ja na jednom od proslih poneo hajnekenac a ono svi na dijeti sledece okupljanje da napravimo neki bar session is now open Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9664 Posted March 2 Okupljanje u nedelju 03.03.2024. od 18h - Parking kod hotela Inter-Continental (Crowne Plaza): Ako vam iz nekog razloga bude trebao klupski broj, okrenite 069/111-FLCS, (069/111-3527). 1 frostysrb reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
city 798 Posted March 31 Svratih oko pola osam racunam toplo vece mozda ste ostali duze ali nema nikoga ili danas nije ni bilo okupljanja. 1 nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9664 Posted April 13 Okupljanje u nedelju 14.04.2024. od 18h - Parking kod hotela Inter-Continental (Crowne Plaza): Ako vam iz nekog razloga bude trebao klupski broj, okrenite 069/111-FLCS, (069/111-3527). 2 nemanja84bg and stex_pb reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
ostoja 769 Posted April 14 (edited) @nemanja84bg jedan beli BMW po tvom ukusu se danas vozao u krug dok smo bili na skupu... brunda i puca na auspuh . Tako je i moja Lada kad potopis gas... knedla pa krene da puca. Dok nisam sredio smesnu plina, nesto mi se bilo razdrndalo. Ergo, Lada jace i cesce puca od BMW kad je rastelovana Edited April 14 by ostoja 1 1 nemanja84bg and Axic reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 25257 Posted April 14 Da sam znao da će @ostoja danas da dođe na skup došao bih da mu skandiram da i nama plati pivo. 4 ostoja, IDzO, Axic and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 1971 Posted April 14 (edited) @Woodoo @ostoja ja preskakao neku bankinu u naletu tigra i sjebem se , al nema veze nista nije slomljeno , samo poderotine bit ce tigar u zaletu za sledeci vikend - nasi smo momci, nasi i tvrdi ka stena steta sto ne videh kako puca na ram pam pam , znate da ja to vise volim nego leba da jedem kako ste me ispalili cccc svi cute kao sunjaju se i samo se pojave 1 hour ago, ostoja said: @nemanja84bg jedan beli BMW po tvom ukusu se danas vozao u krug dok smo bili na skupu... brunda i puca na auspuh . Tako je i moja Lada kad potopis gas... knedla pa krene da puca. Dok nisam sredio smesnu plina, nesto mi se bilo razdrndalo. Ergo, Lada jace i cesce puca od BMW kad je rastelovana to ti je en bi dzi batice, moj omiljen kraj iako je na drugom kraju, nasi smo Edited April 14 by nemanja84bg Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2541 Posted October 6 ovo postalo neredovna okupljanja,0 bodova Okupljali smo se i dok je korona harala po svetu 2 nemanja84bg and stex_pb reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites