Jump to content
FAS Euroauto Goran

Markoni Bg

Members
  • Content Count

    294
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Markoni Bg

  1. Ne mere to bez kabla , koristim MES i Vag KKL sa kablom kao i ELM327 takodje sa kablom , najsigurnija veza sa je kabl , sto se tice bluetooth-a moze doci do nekompatibilnosti sa protokolima prenosa podataka razlicitih uredjaja.
  2. Jedino su samostalno razvili modele 120L , 110 , 1000MB (malih briga) i slicni sporeti
  3. Bas dobar primerak , zadnje vreme gledam na oglasima 156 Q4 nekako mi sad taj auto privlaci paznju i jos vise ako je pogon od Delte integrale , da te lepo sluzi i da se sit navozas.
  4. @srdjan_as ima li novosti , sta si uradio sa autom na kraju?
  5. Pukao ventil , ne dihtuje cilindar , sad je jasno sto prijavljuje gresku , jel samo to stradalo, nadam se da ce se zavrsiti na tome.
  6. Ja u moj auto koji sam kupio polovan sa tim istim motorom 1.4 16V od prvog dana sipam 100 oktana benzin i nemam nikakvih problema sa ubrzanjima niti knedlama linearno vuce od malih obrtaja , ali prvo paljenje ja ga sacekam malo da odradi pa onda vozim i tako svaki auto koji sam imao do sada , navika od juga , sipaj 100 oktana benzin pa probaj , meni je malo trebalo posle 1.3 multijet da se naviknem na 1,4 atmo motor ali opet lepse se vozi benzinac bar po meni.
  7. Ja sam menjao na mom autu instalaciju tj konektore koji idu na bobine jer se to od toplote raspadalo , otisao na otpad i odsekao taj deo instalacije sa Brava 1.4 16v i zamenio , hoce to da pravi problem.
  8. Nema tu neke nauke kod benzinaca uglavnom se problem vrti oko bobina-svecica tako da ne odustaj , ne svidja mi se to sto vecina majstora menja mesta svecicama i bobinama kada se pojavi problem ako nesto od toga ne radi pa nece raditi ni na bilo kojem drugom cilindru.Mislio sam da zamenis-kupis novu bobinu i na 3. cilindru i da probas auto, to mozes i sam da uradis veoma je lagano.
  9. Zameni 1 bobinu na 3. cilindru pa vidi ako se problem ponovo javi , takav sam i ja problem imao sa bobinom.
  10. Moja je 2008 godiste , pa sta znam meni je u pocetku bila tvrda dok sam se navikao jer do sada sam vozio automobile sa balonjarama gumama i to je bilo udobno ,malo oseca neravnine sa R16 ali to sedista kompezuju , a sada je meni skroz ok i za duze putovanje cak i saputnici kazu da je udobna , na auto putu ima bas dobro drzanje i po krivinama samo po gradu treba paziti na rupe i neravnine.Na trapu sam promenio kada sam je uzeo 2 prednje opruge nove jer je jedna pukla a pozadi nove amortizere,Mozda bi za nju bio naidealniji tocak R15 vidjao sam po oglasima mogu da se nadju felne bas od Ypsilona ove generacije koje imamo.
  11. Ja imam na mojoj letnji set sa R16 original felnama i fabricka dimenzija je 195/45/R16 a za R14 tocak je 185/65/R14 , moze tu i 205 ako nadjes umesto 195 i slicno.Uz auto sam dobio zimski set sa 195/60R14 i vozim ga vec 2 zime.Ova druga slika je R16 tocak.
  12. Ja odavno gledam automobile na KP jer je jednostavniji sajt nekako od PA , na PA su dodali u pretragu po meni gomilu dodatnih stavki koje ja mislim nigde nema i takodje i za pretragu rezervnih delova.Pogled bacim po nekada i na sajt halooglasi pocinju i tamo da se pojavljuju automobili , isto kulturan sajt.
  13. Da da to rastojanje , menjao sam opruge na mom Ypsilonu kada sam ga uzeo jer je bila prednja desna pukla .Stavio sam nove pa ne znam koja je bila visina , stoji mi auto normalno ali eto čisto da uporedim. Послато са Nokia 5.3 помоћу Тапатока
  14. Nece skoro kako je krenulo , ne mogu da gledam auto na zimskim gumama i celicarama.Hoces da mi izmeris rastojanje na Ypsilonu napred izmedju centra felne i ruba krila?
  15. Bas mi je krivo , taman si sredio fantomsku gresku sa ABS-om i sad ovo .Tudj propust nisi ti kriv.
  16. Taj motor i drugi motori za koje se koristi alat za zupcenje MORA da se koristi alat prilikom razubljivanja i uzubljivanja motora ,trika nema da se bez alata namesti kako treba, moze da radi neko vreme ali kad -tad preskoci kais. Dajem primer poznati fiatov motor 1.6 16v mora da se zupci alatom a mom rodjaku je na multipli majstor zupcio tako sto je obelezavao flomasterom neke repere i auto je radio neko vreme i presao vise hiljada km i u voznji samo odjednom prezupcio .Na kraju je majstor sve to ponovo uradio o svom trosku ali sa alatom.
  17. Mislim da se sada taj servis i prodavnica zovu Pro Sport auto, vidi na netu nadji pa nazovi i pitaj.
  18. Na predhodnom autu punto 1.3, multijet kada sam ga uzeo nisam smeo da pustim volan na ubrzanju i na kocenju jer je toliko vukao u levu stranu da je to bilo strasno , centriranjem trapa i kalibracijom volana je to reseno, mora prednji kraj da se digne u vis i mota se volan pun levi pun desni ,ako se dobro secam to je bilo pre 8-9 godina.Meni je to resilo problem , radio sam u AP sportu u Vojvode Stepe , tada je radio Viktor reglazu trapa ne znam da li i dalje radi ali za trapove je bio tata.
  19. Sve cestitke za kupovinu naci je u takvom stanju i sa tom km mislio sam da je nemoguce , ja obozavam 159-tku i njen dizajn koji je neprolazan.Da te sluzi dobro i da uzivas u njoj.
  20. Vezano za ventilaciju kabine , ne znam da li moze na dijagnostici da se vidi problem ali reostat regulise brzinu ventilatora u kabini tako da mozda on pravi problem.
  21. Ako je punjac onaj pametni iz lidla ili neki slican nece da startuje punjenje ako je napon akumulatora ispod cini mi se 7V za akumulator od 12V, jer smatra da je ostecen.Mislim da on ima neku mirnu struju kojom po malo dopunjava akumulator dok ne prebaci prag za punjenje ali to zna da potraje dosta dugo.Skoro sam dobio takav punjac i jednom prijatelju sam trebao da napum akumulator koji je bio skroz prazan i nije moglo sa njim i nisam imao vremena da se zanimam nego sam ga prikljucio na pravljeni punjac sa trafoom koji ne pita mnogo i ne pravi se pametan nego napuni aku cak je lampica (oko) na kraju pozelenelo
  22. Moguce nikada se ne zna , moja Ypsilonka je 1.4 16v samo bele boje.
  23. Ja sam imao problem sa paljenjem na Ypsilonki 1.4 16V 95ks , kada sam uzeo auto zezalo je paljenje kada je hladan neki put upali iz prve , neki put iz 5. puta , vruc isto se ponasao ali nikakvu gresku nije prijavljivao ,pa sam menjao instalaciju sa konektorima koji idu na bobine jer je to nesto bilo vec menjano ali jako lose odradjeno tj krpacina , i vise nisam znao sta da radim kacen na dignostiku X puta dok jednog dana nije upalio chek engine lampicu i odmah ga zagacim na dijagnostiku i ocitam gresku MISFIRE za bobinu na 4. cilindru (ne secam se koji kod) i bile su mi ostale sumnjive i OM metrom ispitam i bobina na 3. cilindru je imala slican otpor kao ova na 4. tako da sam zamenio sve 4 NGK i od tada auto pali na prvu i kratko vergla a u voznji razlika je osetna auto ubrzava momentalno na bilo kojem broju obrtaja i stepenu prenosa kada se doda naglo gas.Naravno vozim ga od prvog dana na 100 oktana.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...