Jump to content
FAS Goran

Sinisa011

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

About Sinisa011

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Fiat Punto 2011 godište. Stavio sam danas Narva ubodne sijalice w5w tj t5 od 2.3w umesto 1.2w. Jako lepo sijaju. Led sijalice rade mesec dana i krenu da trepere,tako da je vraćeno na JAČU Narvu od 2.3w.
  2. Resio sam problem. Pumpa za benzin je imala pritisak ali se benzin vraćao u nju. Zamenjena pumpa u rezervoaru i sada uvek pali iz prve.
  3. Samo zamenije senzor i rešen problem naročito ako je Punto stariji od 10 godina.
  4. U kojoj ulici je taj majstor i šta je nadjeno kao problem?
  5. I kod mene kada Punto 1.2 2010 benzin/gas prenoci upali iz drugog puta odmah. Iz prvog puta mozes da verglas koliko hoces - nece da upali,a odmah iz drugog pali. Sta bi moglo biti?
  6. Pozdrav svima. Vozim punto 2011 1.2 LPG (fabricki). Posle zamene kablova Bosch i svecica NGK dcpr7e imam problem. Kada auto stoji duze od 6 sati ili prenoci mora iz drugog puta da upali,dok kada vozim krace relacije pali iz prve kao mina. Sta to moze da bude?
  7. Pa to ces da palis i gasis auto sve dok ne zamenis senzor ugla volana.
  8. U Beogradu imate za Fiat punto 2,3 za 14000 dinara kod Milosa na Vilinim Vodama NOV zuti senzor ugla volana ,ruke,kalibracija i pismena garancija 2 godine. Sve zamenjeno za manje od sat vremena BEZ cekanja. Moja preporuka jer je extra covek,a vi kako zelite. Milos 0658006818.
  9. Ispustio sam vazduh na ona 2 srafa i produvao masinu malo po auto putu,tako da sada greje kao lud. Hvala svima.
  10. Imam ugradjen fabricki gas landi renzo i tipujem da je moguce vazduh u sistemu. Vodena pumpa je nova i radjena pre mesec dana kada je radjen veliki servis. E sad druga mi je opcija mali hladnjak i sad treba naci majstora u Pancevu koji to radi.
  11. Da skala stoji tacno na pola kada se ugreje motor. Nema veze da li stojim na semaforu ili vozim kola.
  12. Pozdrav ljudi. Imam punta 1.2 2011 godiste. Radio sam veliki servis i menjao termostat tada,kao i antifriz. E sada kada nabijam broj obrtaja i vozim, topao vazduh ulazi u kabinu lepo, a kada stanem i auto je u leru krena da duva mlako koje vuce na hladno. Sta bi to moglo biti?
  13. Slikao sam menjanje ona 2 filtera. Pa to je katastrofa i ako nadjem slike pusticu ovde. Uglavnom sam sipao na NISu tako da sam sa njima zavrsio.
  14. Ludi smo mi POTROSACI. Kad platis 1 litar gasa platis i akcize drzavi koja NISTA ne kontrolise. Umesto da gas bude 50 dinara kao ekolosko gorivo mi kupujemo po 76 i to katran. Kad skinem filter za gas unutra smole koliko hoces. I opet niko se ne buni. Ja ne razumem pricu da smo mi Evropa kad nam uvaljuju najveci krs zahvaljujuci odsustvu drzavne kontrole,koja uredno uzima akcize a za uzvrat NISTA.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...