Jump to content
FAS Euroauto Goran

neptunova

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

About neptunova

 • Rank
  Il Nuovo
 • Birthday April 26

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Beograd

Recent Profile Visitors

361 profile views
 1. Da, evo sledeća strana kaže da podrzava CDC, sad već sumnjam u MicroLink jer ovde piše da kratkim pritiscima na CD dugme prebaci na CDC. A kod mene se ne dešava ništa. Jel ima neko MicroLink koji kod njega radi, da isprobamo na mom radiju?
 2. Prodajem ja radio sa slike potpuno je ispravan, možemo da se dogovorimo oko provere. Cena bi bila 50e
 3. Ee, pa verovatno je i u tvojim knjigama na slici radio sa SRC. Proveri. Ići ću večeras sa komšijom koji isto ima Ypsilonku da isprobam, ako on ima radio sa src uopšte, pa javljam
 4. Prodajem potpuno ispravan radio sa slike, potrebna mi je verzija radija sa SRC dugmetom umesto MUTE. Moguća provera ispravnosti. Cena: 40e. Takodje sam zainteresovana i za zamenu, meni radio sa SRC, vama sa MUTE.
 5. Ovo je uputstvo koje sam na netu našla za varijantu sa multimedijom, ali isto piše i kod mene u knjizi. Čekam sutra da mi javi lik iz grupe sa fejsa, ima nekog ko se bavi audiom, mada ja mislim da ova verzija radija ne podržava jednostavno CDC i zbog toga ga ne vidi. Probaću sa nekim ko ima verziju sa SRC dugmetom.
 6. Nisam uspela, ali nemamo problem sa uredjajem već sa radiom očigledno. Zvuk je ekstra, vredi. Odakle si? Jel imaš na radiju SRC dugme? Nismo. Sigurno da je do radija. Imam uputstvo baš njegovo u kolima, ali je, kao i sva ostala uputstva koja sam našla na netu, za verziju sa SRC dugmetom. Stavila sam na KP, a evo i ovde objavljujem potražnju/zamenu za isti radio samo verzija sa SRC dugmetom umesto MUTE.
 7. Pozdrav društvo! Molim za pomoć. Dobila sam na poklon MikroLink (ovo je Nenad NT utedjaj, ali ocigledno neka starija varijanta, stoji njegov sajt i br telefona) sa slike, polovan, radio je na Puntu II. Imam problem sledeći: povezala sam pozadi konektore kako treba, povezala crnu žicu, fleška je formatirana na na FAT kako treba, folderi nazvani CD01, CD02... Medjutim na radiju nemam dugme src (postoji radio za lančju koji ima src, ja imam ovaj koji nema). Pritiskom na CD dugme (kada je CD unutra) uključuje normalno CD, kad CD nije unutra izbacuje NO SOURCE AVAILABLE. Da li neko zna u čemu može da bude problem? Hvala unapred
 8. To sam i ja mislila. Uzela Lančju 2003, sedišta su joj kao nova. Verujte, ne prlja se lako
 9. Pozdrav društvo! Imam problem, pa se nadam da ćete moći da mi pomognete. Kupili smo auto u Zrenjaninu pre neki dan i završili sve što se tiče papira za prenos vlasništva. Ostao nam je onaj poslednji korak - da podignemo tablice, nalepnicu i potvrdu. Medjutim, u ličnoj karti mi piše adresa u Prištini, a boravište mi je prijavljeno u Beogradu. Upućuju me u Nišku banju, da tamo podnesem zahtev za tablice. Da li je uspeo neko sa boravištem u Beogradu da podigne tablice u Beogradu ili moram da idem u Niš...? Nešto mi se čini da od šaltera do šaltera i od supa do supa to mogu da rešim i u Beogradu. Jel imao neko sličan problem?
 10. Isti problem imam danima sa Lanciom Ypsilon 1.2 benzin 2003. godište. Nije mi se ni jednom ugasila do sad, ali podrhtava na 10ak sekundi kada je izbačena iz brzine na semaforu. To mi se dešava otkad sam napunila klimu, i dešava se samo dok klima radi. Takodje mi se dešavalo da u preticanju, kad nabijem gas do poda, krene da štuca i krene žuta lampica za motor da blinka. Posle par sekundi se ugasi.
 11. @Dale Pozdrav! što se plina i papira tiče ne mogu da pomognem, ali što se saveta koje sam i ja dobijala tiče-mogu Proverite da li rade podizači za prozore, kod nekih zna da bude problem sa elektrikom (što je rak rana fiatima) proverite da li izbacuje airbag grešku, što njih 90% bar ja dok sam gledala je izbacivalo. Izbacuje i na mojoj. Skoro sam se raspitivala, koliko se sećam oko 50e je popravka. Proverite nebo da nema fleke od vlage. Zna na anteni od spolja guma da se tokom zime ukruti i krene da pušta vodu. Javljaju se fleke iznutra na ivicama. Imala sam prilike da vidim, lepo se primete. Mogu da vidim na slikama da je volan malo odran, tako da ne znam koliko je za poverovati kilometraži, ali sve se to da proveriti. Ne znam kako ide kad se auto uzima s placa, moj savet je da auto pre kupovine oterate do majstora Gorana u Zemunu. Nudi besplatan “prvi pregled” pre kupovine. Glupa stvar, ali probajte tečnost za vetrobran da li motorčić radi. Neko mi je rekao da im to često rikava. Na mojoj nije radio, brat je menjao. Motorčić kao motorčić novi smo platili 300 dinara, tako da nije bog zna kakav kvar, ali može da spusti cenu Ja gledala ove stvari, Goran gledao motor i ostalo. Tako da toliko mogu da pomognem. Srećno!
 12. @Jurke Vidim da imate Ypsilonku sa bež velurom već godinu i jače. Čime održavate sedišta? Kako se ona peru?
 13. Društvo, pitanje za održavanje prevrnute kože je bilo postavljeno u ovoj temi, ali je prošlo bez odgovora. Dakle, čime održavati prevrnutu kožu krem boje?
 14. A ja u stvari htela da se javim zbog štopki i zaboravila da pitam nisam uspela po netu da nadjem da li one sive štopke spadaju u dodatnu opremu. Moja Lancia je 2003. Ako kupim sive, moram li posle da se mlatim na tehničkom sledeće godine oko tih štopki? Jel menjao neko? Na ove mislim
 15. Društvo, ponovo se javljam. Ljubimica je sinoć išla na tehnički pregled, sve je prošlo kako treba. Nalickana je, ispolirana, farbana su joj vozačeva vrata jer je imala ulubljenje. Juče joj je završena folija. Sad čekamo odgovor od sup-a na mail, pošto zbog vanrednog stranja ide sve na zakazivanje. Izgleda kao da je fabrički dvobojna. Ja oduševljena

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...