Jump to content
FAS Euroauto Goran

Rasta

Members
 • Content Count

  570
 • Joined

 • Last visited

About Rasta

 • Rank
  Regolari
 • Birthday 06/08/1972

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sokobajna
 • Interests
  fotografija, biciklizam, ekologija

Previous Fields

 • Garage
  Grao Brao 1.4ćet/120ks Dajnemik SP4 ex Z10 impressionante

Recent Profile Visitors

1691 profile views
 1. unlock fala drugari ! stigo danas gratis zvučnjak, čak je i poštarina bila plaćena. imate od mene pijenje kad dovezete tašte u banju !
 2. Al' zato svaki put kad ga ulaštiš da sija, k'o nov... mislim nov,nov ...
 3. Ja takav sjaj dobijem kad ga operem s' kevinu šaumu, kak'i vosak, kak'i bakrači ...
 4. Ehej, pa moj je napunio 11, znači smem da ga teram 197?
 5. @shuxx je dobio naslon, ima klupu, ne treba mu. Može da posluži nekom ko ima klasića sa zadnjom klupom bez naslona. Btw deljiva je.
 6. Kupio sam ga jer ima otvore za senzore, planirao da ga prefarbam i stavim na svoj auto, ali na kraju odustao, jer sam u međuvremenu pronašao bolji sa komplet instalacijom i u odgovarajućoj boji. Krpljen je na nekoliko mesta iznutra gde se kači, spolja je ceo, na par mesta malo zagreban. Crne je boje, kompletan, ima onaj donji deo gde ide tablica i svetlo za maglu. Nije sport verzija za dupli izduv. Kontakt i dogovor oko preuzimanja preko poruka. Dosta je kabast, tako da ne bih slao preko kurirskih službi, eventualno mogu da ga dostavim do Niša/Aleksinca ili okoline. Hvala na pažnji.
 7. Ostala od seta koji sam pazario u nameri da ga metnem u punta. Prednja sedišta sam odmah montirao, al' od ove klupe sam ipak odustao jer je punto bio fabrički sa zadnjom klupom za troje, sa tri naslona za glavu, tri pojasa, itd. Cela je, ispravna, mebl je neoštećen, potrebno je samo oprati je, jer je došla štrokava. Nema naslone za glavu, stigla mi je bez jednog, a drugi sam poklonio skoro kolegi sa foruma. Kontakt preko poruka ovde, može lično preuzimanje ili slanje kurirom po izboru. Hvala na pažnji !
 8. @Jurke https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/182026-lancia-lybra-2003-19-jtd/
 9. Ok, tako sam nekako i ja razmišljao, al' reko' bolje da pitam ... Punto mi nije trošio gram ulja između zamena, pa sam se odvik'o od dolivanja ... A ovo po litre što mi je ostalo, da ne dolivam više njega, nego da pazarim čantricu 5w40 ?
 10. Pre neki dan sam dolio ~ 1/2 l ulja jer sam pri proveri primetio na meraču da je nivo spao nešto ispod polovine. Prešao sam od zamene ~ 5K, i za to vreme je potrošio oko tih pola litra, možda malo manje ... I malopre gledam onu čantricu i skontam da sam se za*eb'o, dolio sam total 7000 10w40 umesto 9000 5w40. Od tog dolivanja sam preš'o ~ 500 Km ... 'el će da mu bidne nešto ? Inače, nakon dolivanja sam par puta proveravao nivo jer nisam bio siguran koliko da dolijem, i koliko sam primetio ulje ima ok boju, auto se normalno ponaša, i tako to. Da teram ovako do sledeće zamene, il' da ga istočim i sipam novo ?
 11. Vala baš ! Meni je Z10 trošila u proseku skoro litru više...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...