Jump to content
FAS Goran

SerAlex

Members
  • Content Count

    94
  • Joined

1 Follower

About SerAlex

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Zemun

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Stilo JTD

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hahahahahaah totalno mi avio mehanicari
  2. @Danilo1 ponecu ja lap sa mes-om 3.1 ali mozes i ti za svaki skucaj ako moj nekim slucajem zakaze.
  3. Momci jel ima neko adapter za Airbag za Stila da iscitam gresku pa da ga ponese danas na skup da odradimo to.
  4. @neshaoct Ajde uz to sto je protokomer iscupan i sto je cantra za uljna isparenja razlupana (pa je sad flasa tu) auto radi kao traktor i fino se osete vibracije i to da ne radi bas lepo kad se dodaje gas. Ima bas neka cudna bacakanja u stranu kad se daje gas i to mi se ne dopada u opste. Videcemo da oteramo auto kod njih, pa da vidimo sta oni kazu za dizne. Tako da bih ja prvo poceo od njih.
  5. Evo slike iz MES-a za Stila mJET od 140 ponija. Na slikama pise u kom momentu je slikano. Dizne koliko vidim su u lepom problemu, jel da? Koga preporucujete da se ovo odnese na remont?
  6. @neshaoct video sam. Strasno presednice, strasno @Ivan ma nikakav problem matori uopste. Jbg da je bio jos neko da omasti brke ali sta ces barem je nama bilo dobro
  7. @neshaoct Pa bilo bi lepo i da dodje neko , posto nidje zive duse .
  8. SerAlex

    Vazduhoplovstvo

    Da da stavljena Tehnika na prodaju, e sad koliko ce to dobro ici videcemo jer imaju bas neke uslove koje kupac mora da ispuni, a nisu bajni.
  9. @neshaoct Pretpostavio sam da ste tamo nego sam ja bio u prolazu isao sam do Usca pa rekoh da svrnem. Zato te nisam ni cimao. Kad sam video da je zatvoreno samo sam produzio do Brankovog mosta
  10. Nema danas od skupa nista. Panduri zatvorili parking
  11. Odlicno. Vidimo se sutra ujutru. Hvala jos jednom.
  12. Pozdrav @Goran Zemun, prekljuce mi se pojavio problem na Fiat Stilu 1.9 85KW. Naime u voznji mi dize temperaturu dok je na leru od 92 do 97. Prema MES-u temperatura u voznji (obicno pri vecim brzinama i usponu) dostize 104.5 stepeni. Probao sam da ozracim sistem prema eLearn-u ali nista se promenilo nije. Sta prema vasem misljenju moze da bude i kada bi najranije mogao da dodjem kod vas da utvrdimo sta pravi problem jer mi auto treba, a ovako mi se ne vozi u opste. Samo da napomenem da je pre skoro mesec i po dana odradjen veliki servis sa originalnim kitom i stavljen nov BEHR termostat ali nije radjeno kod vas u servisu. Pozdrav.
  13. Verovatno za vanredni tehnicki kad te pandur zaustavi i ucinis mu se sumljivim. Tesko vidim razlog za bilo sta drugo.
  14. Ja sam zainteresovan ali samo ako bude to uskoro (narednu nedelju, nedelju i po dana), u suprotnom i ovako ide negde na remap pa ce se tamo meriti.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...