Jump to content
Goran
  • Member Statistics

22081
    Total Members
    6489
    Most Online
    cofiimezovu
    Newest Member
    cofiimezovu

38121
    Total Topics
    1103432
    Total Posts

• Popusti, pogodnosti, akcije

• Aktuelni postovi

• Volvo izbaci bar kod da skeniraš da bi očitao grešku Sent from my SM-S926B using Tapatalk
    • Greškom sam poručio ove svećice, stižu mi sledeće nedelje. Za 1.4 16v su mi trebale IXU22FTT   Cena 1000 rsd po komadu, koliko sam ih i ja platio 
    • ??? Kod nas? Gde je ta metropola? Koliko sam ispratio čovek se vozi po Beogradu.
    • U Frankfurtu jedini iz Srbije testiramo novi Kia Sportage!     Ekipa Auto magazina boravila je u Frankfurtu, gde smo kao jedini novinari iz Srbije imali prilike da testiramo redizajniranu Kiu Sportage.   Spoljašnjost Sportagea je dodatno redizajnirana na osnovu Kijine dizajnerske filozofije „Ujedinjene suprotnosti“ (Opposites United). Nova dnevna svetla prepoznatljiva su po grafici tipičnoj za najnovije Kia modele. Tu su i novi branici napred i pozadi.     Zbog većeg prednjeg prepusta, dužina vozila povećana je za 2,5 cm i sada iznosi 4,54 metra. Redizajnirani su i aluminijumski točkovi, dostupni u veličinama od 17, 18 ili 19 inča, u zavisnosti od paketa opreme.     U unutrašnjosti se volan sada oslanja na dve prečke (ranije tri), a instrument tabla ima integrisane ventilacione otvore. Novi materijali za presvlake sedišta pružaju veći komfor. U verziji Sportage GT-Line, crno-bele presvlake kombinuju visokokvalitetnu veštačku kožu i imitaciju velura.     Široka paleta motora nudi kupcima izbor između dve verzije 1,6 turbo-benzinca (110 kW / 150 KS i 132 kW / 180 KS), 1,6 dizela sa lakim hibridom (100 kW / 136 KS), 1,6 T-GDI hibrida (176 kW / 239 KS) i kao vrhunac ponude – 1.6 T-GDI plug-in hibrida (212 kW / 288 KS).     Više detalja i utisaka sa prve vožnje redizajnirane Kije Sportage pročitajte u sledećem izdanju Auto magazina koje će se pojaviti na kioscima za oko dve nedelje.     Preuzeto sa: magazinauto.com
  • Topics

• Today's Birthdays

1. dorcolac
      dorcolac
      (52 years old)
    2. lovelyjubly
      lovelyjubly
      (43 years old)
    3. lukaswoosh
      lukaswoosh
      (37 years old)
    4. Markocroma
      Markocroma
      (39 years old)
    5. mishkonis
      mishkonis
      (40 years old)

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

• Create New...