Jump to content
Goran

• Popusti, pogodnosti, akcije

• Aktuelni postovi

• Sve preporuke za auto, održavan kako treba, lično sam mu gasio start-stop MESom
    • Da je u donjem komentaru napisano ram pam pam znao bih da je @nemanja84bg u pitanju, ovako nisam bas 100% siguran
    • Menjano je i ulje. Stavljeno je Ravenol 5W30. To nije iskazano na ovom računu pošto to ima na lageru.   Vidim da sam omašio broj u iznosu u prethodnoj poruci: Delovi i ruke su 17.700,00 RSD, a ne 7.700,00 RSD kako sam prvo naposao.  
    • Da napišem koji red za ovo letovanje, vidim da sam prošlo preskočio... Tasos preko Bugarske, prošao savršeno, nema granice ka Gr, u Dimtrovgradu 2-3 auta.. i tamo i ovamo, kao gospodin... U odlasku spavao u Pirotu, pa ujutru rano nastavio, povratak u komadu tj. sa pauzama bugarska dolina strume, i pirot... Ovo mi je drugi put tim putem i sviđa mi se taj krajolik, malo zaguši u Bg gde je magistrala uz reku, ver možda da se napravi i haos u slučajau nekog zastoja, ali prođosmo dobro. U odlasku malo bila gužva kad uđe u Grčku, pa na semafore, jer nema granica pa se veliki broj vozila sjuri.   Potrošnja u odlasku po bordu 6.0 (standardnih) povratak 6.8 :), odlazak po hladovini, predveče, jutro, nešto mirnija vožnja, umoran vozač, prosek 79kmh; Povratak sve po suncu tj. paklu, sa nešto bržom vožnjom, ja odmoran, manje gužve, Tipo se produvao u odlasku tako da je išao veoma veoma lepo, mogu potvrditi da se na 70.000 sigurno razradio, kad ga sa 130 u šestoj vratim u petu samo peva  tako da je prosek brzine u povratku bio 86kmh, 700km, za 8:15 sati sa sve granicama (od Keramotija naravno), milina. Bez forsiranja, dve dobre pauze, svraćanje u Piriot na sladoled, kafu i šetnju (inače oduševljen Pirotom...), i tako...     
  • Topics

• Today's Birthdays

1. Boban1995
      Boban1995
      (30 years old)
    2. bravo_s
      bravo_s
      (31 years old)
    3. bravo.TD
      bravo.TD
      (32 years old)
    4. Drago Croma
      Drago Croma
      (57 years old)
    5. Dzeksi
      Dzeksi
      (32 years old)

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

• Create New...