Menjano je i ulje.
Stavljeno je Ravenol 5W30.
To nije iskazano na ovom računu pošto to ima na lageru.
Vidim da sam omašio broj u iznosu u prethodnoj poruci: Delovi i ruke su 17.700,00 RSD, a ne 7.700,00 RSD kako sam prvo naposao.
Da napišem koji red za ovo letovanje, vidim da sam prošlo preskočio... Tasos preko Bugarske, prošao savršeno, nema granice ka Gr, u Dimtrovgradu 2-3 auta.. i tamo i ovamo, kao gospodin... U odlasku spavao u Pirotu, pa ujutru rano nastavio, povratak u komadu tj. sa pauzama bugarska dolina strume, i pirot... Ovo mi je drugi put tim putem i sviđa mi se taj krajolik, malo zaguši u Bg gde je magistrala uz reku, ver možda da se napravi i haos u slučajau nekog zastoja, ali prođosmo dobro. U odlasku malo bila gužva kad uđe u Grčku, pa na semafore, jer nema granica pa se veliki broj vozila sjuri.
Potrošnja u odlasku po bordu 6.0 (standardnih) povratak 6.8 :), odlazak po hladovini, predveče, jutro, nešto mirnija vožnja, umoran vozač, prosek 79kmh; Povratak sve po suncu tj. paklu, sa nešto bržom vožnjom, ja odmoran, manje gužve, Tipo se produvao u odlasku tako da je išao veoma veoma lepo, mogu potvrditi da se na 70.000 sigurno razradio, kad ga sa 130 u šestoj vratim u petu samo peva tako da je prosek brzine u povratku bio 86kmh, 700km, za 8:15 sati sa sve granicama (od Keramotija naravno), milina. Bez forsiranja, dve dobre pauze, svraćanje u Piriot na sladoled, kafu i šetnju (inače oduševljen Pirotom...), i tako...