Nekoliko kineskih modela prodato i automobili idalje otkljucani i narod jaše po njima, ja ne kontam zasto to dozvoljavaju, kod nekih drugih brendova nema toga, odmah je pod kljucem tako je uvek i bilo, ja da sam kupio auto na sajmu uslov bi bio da ga odmah zakljucaju ali jade to nego i sto se naslanjaju na kola, cesu jaknama, rancevima itd. sve to posle mora da prodje dobar detailing pre nego stigne ili nadje kupca.
Meni se clio novi nije svideo ni uzivo kao ni na slikama sto mi se nije svideo, unutra ga nisam ni zagledao nije me zanimao ali generalon renoi su mi najdosadniji unutra, sem r4 i r5 oni mi imaju neki smek, malo retro malo kombinacije materijala svakako nisu monotoni.
Nije curelo nego smo izgleda negde pokupili neki komad najlona ili dzak pa se istopio na izduvu, bukvalno se plastificirao Ali posto je debelo par mm, nikako da izgori...
Nema od pratece opreme i alata skoro pa nista, i ja sam se iznenadio. Onaj prolaz izmedju hala , u kom su bili standovi sa svim i svacim, je pun kineza, znaci u svakom su cosku. Ima jedan deo gde su ovi sa muzikom, detajlingom, zatamnjivanjem itd, to je par standova, vec vidjeno. Realno, nakon vise od 10 godina pauze sam otisao cisto da sam sebe uverim u neke stvari i ko zna kad cu opet otici. Elem, ovo je najbolje da posete oni koji na jednom mestu hoce da uporede vise nekih modela a potencijqlni su kupci. Nema bre ni Perper da se pljeska pojede ! Sent from my SM-S926B using Tapatalk